Целите пред Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Целите пред Черноморец

Мнениеот Bourgas » 29 окт 2012 11:13

Ако не сбъркаме до края на полусезона, освен примерно мача с Литекс, едно 4-то място какво му е недостижимото? 8-)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 окт 2012 11:16

Искам си Акаунта написа: И аз оправям молба към "колегите" от Светлата страна да боднат темата . Шестото място може само да радва , но третото е безкрайно далеч ( имайки предвид отборите които имат претенции за тях ) ... Пък и Боли ще е на линия за следващите кръгове :mrgreen:

Ами те и Уатара и Гаел фигурират в подписа ти, но бяха фурии срещу Лудогорец ;) ..., което ще рече, че с Боли, третото място може и да не е мираж, имайки предвид точно отборите с претенции за него :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 окт 2012 11:54

Bourgas написа:Ако не сбъркаме до края на полусезона, освен примерно мача с Литекс, едно 4-то място какво му е недостижимото? 8-)

Пропускаш "култовите" мачове с Локо София и Славия ... по обясними причини винаги имам едно наум когато Черноморец играе с тях ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 окт 2012 11:56

Искам си Акаунта написа:
Bourgas написа:Ако не сбъркаме до края на полусезона, освен примерно мача с Литекс, едно 4-то място какво му е недостижимото? 8-)

Пропускаш "култовите" мачове с Локо София и Славия ... по обясними причини винаги имам едно наум когато Черноморец играе с тях ;)

С ръка на сърцето си ще кажа, че за мен мача с Локо София се игра. А със Славия гледах само гостуването и ... то също се игра. Лично мнение :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 окт 2012 12:14

Bourgas написа:
Искам си Акаунта написа:

С ръка на сърцето си ще кажа, че за мен мача с Локо София се игра. А със Славия гледах само гостуването и ... то също се игра. Лично мнение :)

То че всеки си има лично мнение , има си . Не го налагам моето . Мача със Славия като гост не съм го гледал , но колкото и да искам да повярвам , не мога да приема че домакинствата с тези два отбора са "чисти" . Особено играта на един определен футболист , "проявил се" и в мача за купата срещу Ботев ( ако се вярва очевидци ) .

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 05 ное 2012 18:17

petkan написа:
petkan написа:В момента на пускането на темата от Миро, Черноморец са изиграли пет мача, като са загубили три срещи, а два са завършили наравно. Доколкото си спомням, тогава отборът заема предпоследното 15-то място. Четири кръга по-късно, вече е на 7-мо. Предстои домакинство, макар и доста трудно срещу миналогодишния шампион, което лично аз, мисля че ще спечелим. В началото на темата бях предложил някой от модераторите да я закачи отгоре, за да можем да коментираме и следим как се развиват нещата кръг след кръг. Пак ще помоля за същото, за да не пропуснем предложението на Акаунта, в края на първенството да търсим отговорност от Киряков за "изхвърлянето" му или резонно да си искаме почерпка от Миро :evil:

А сега вече и на 6-то ;)

Продължаваме да сме на 6-то място, но вече откъснати от преследвачите ни ;)

от Искам си Акаунта

Според мен Черноморец ще води тежка борба за оставане в групата , ама това е друга тема . Думата ми е за тези , дето обещават светло бъдеще и място в тройката - трябва ли да си подадат оставката , ако това не се случи .

Ставаш все по-малко актуален :mrgreen:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 05 ное 2012 18:29

Искам си Акаунта написа:

Мача с Локото ще го вземем, но мен повече ме притеснява мача със Славия. Винаги са ни били "препъни камък".

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 11 ное 2012 13:04

Само за протокола: Вече сме пети :)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 11 ное 2012 13:07

Вървим нагоре ! Лига Европа е целта ни !

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 11 ное 2012 13:58

Изображение

:) :) :)

Върни се в “Черноморец”