500 млн. щ.д. ще се налеят в спорта в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: 500 млн. щ.д. ще се налеят в спорта в Бургас

Мнениеот калпазанчо » 20 юни 2012 17:22

fraport написа:
Bourgas написа:
way написа:Кога някой е наливал 500мил $ в каквото и да е в България :?: :?: :?: :?:

ЛукОйл, 1,5 млрд, в момента строят завод за горива Евро 5

Приятел ЛукОйл могат да си позволят и 15 милиарда да налеят .Като се има предвид ,че са монополисти и играят с Бойко . Но те уверявам ,че от тези пари за Бургас не остава нищо . Всичко отива към София. За съжаление Вие винаги сте били тяхна провинция и силно зависими от тях .Дори всичките ви хотели по морето са Софийски .За обикновенният Бургазлия освен някоя смешна заплатка ,друга кирийка няма .

Има нещо вярно вярно с допълнението от мен (защото съм запознат по служебни причини) че новата инсталация на Лукойл (а те имат мноооого рафинерии по света) е втора или трета такава в техните рафинерии по света. Толкова е сложна че са наели италианци да я правят. Срока на италианците (умишлено не им споменавам името) е 36 месеца, стойността е 1,5 млрд. новите работни места са 2 000. Това значи че няма да затворят рафинерията, както се спекулираше по-рано, напротив става ултрамодерна и с висока производителност...След като Газпромнефт купиха няколкото рафинерии на Балканите се очертава солиден руски монопол в нефтопреработването и доставките на нефт в района..сещайте се какво значи това в дългосрочен план.... ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 юни 2012 17:23

калпазанчо написа:
Captain Stottlemeyer написа:
калпазанчо написа:Айде спрете се вече с тези кубрильони милиони...бахти фантастиката...

Кое е фантастика бе, колега!? :roll: Ако за теб е фантастика, за някои други е чист, реален социализъм (или по-скоро комунизъм) в действие. На 500 милиона щ.д. се оценява по данни на НАП само личното богатство на Митко Събев, който на такива като Илюмжинов може да носи например сака със стиковете за голф. :lol:

Фантастика е че тоя Илюмжинов ще налее 500 млн долара в спорта в Бургас ;) Тоя филм сме го гледали вече, тази кръстословица е решавана преди..А че е бая богат - факт! И той и Събев са личности, на които и сака на чистачката на чистачката няма как да нося, така че тука да си лафим за едни 500 млн щото най-жълтия бургаски сайт писал - айде много се моля, имам си по-сериозни занимания ;) Че вече чак оправихме политиката на Русия, партия Единна Русия, Путин, федерация по шах и т.н. и се развъртяха едни милиони кубрильони из Бургаска област...мани мани

Ко ти пука ??? Важното е , че ще наритат и Събев от Петрол и от Черноморец :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 юни 2012 17:28

Миро, с единственото уточнение, че Бургас утре е под шапката на Алтернатив медия груп, която е собственост на жълти издания...
Иначе каквото и да става - вече на никой и за нищо не вярвам да налива големи пари в Бургас и Бургаския Спорт (футбол и в частност Черноморец).
Ако стане - да, супер, прекрасно. Но дайте да не коментираме интерпретациите на запознатите родни журналисти. Те до оня ден спали нищо не споменаха за такава сделка, ще кажеш че такава сделка става от днес за утре, сега му извадиха начовека арите от джоба и ги вкараха в Бургас. Ама айде по-сериозно моля ви се. Да не сме на 12 години.
Аз бачкам в американска компания и знам как сума над 1 лев се вземат фактури и как се гледа макс да се спести от всичко, вие тука ги наредихте милион до милиона.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 юни 2012 17:29

Миро, не ми пука, само дето ставаме тука за смях с такива теми - едни милиарди едни чудесии...Иначе ми дреме Петрол и Черноморц на кой са, сао да върви футбола...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 юни 2012 18:02

fraport написа:
Bourgas написа:
way написа:Кога някой е наливал 500мил $ в каквото и да е в България :?: :?: :?: :?:

ЛукОйл, 1,5 млрд, в момента строят завод за горива Евро 5

Приятел ЛукОйл могат да си позволят и 15 милиарда да налеят .Като се има предвид ,че са монополисти и играят с Бойко . Но те уверявам ,че от тези пари за Бургас не остава нищо . Всичко отива към София. За съжаление Вие винаги сте били тяхна провинция и силно зависими от тях .Дори всичките ви хотели по морето са Софийски .За обикновенният Бургазлия освен някоя смешна заплатка ,друга кирийка няма .

Толкова много глупости, а казани в толкова малко думи. Няма нужда да те коментирам. Все пак съм просто един обикновен бургазлия 8-)
П.П. Владо, затворих те и те забравих, чакай сега ще те прозвъня.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 20 юни 2012 20:57

Направо с тези пари плащате задълженията на Барселона и Реал М. и си ги правите сателити. ;)

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 20 юни 2012 21:00

Приятел ЛукОйл могат да си позволят и 15 милиарда да налеят .Като се има предвид ,че са монополисти и играят с Бойко . Но те уверявам ,че от тези пари за Бургас не остава нищо . Всичко отива към София. За съжаление Вие винаги сте били тяхна провинция и силно зависими от тях .Дори всичките ви хотели по морето са Софийски .За обикновенният Бургазлия освен някоя смешна заплатка ,друга кирийка няма .[/quote]
Толкова много глупости, а казани в толкова малко думи. Няма нужда да те коментирам. Все пак съм просто един обикновен бургазлия 8-)
П.П. Владо, затворих те и те забравих, чакай сега ще те прозвъня.[/quote]
Иска ти се да са глупости .Работя в търговска фирма и ходя редовно в Бургас по работа и навсякъде където се срещам получавам едни и същи отговори - Ще питаме шефовете от София ! Няма една голяма фирма където мениджмънта да е в Бургас . Дори фирмите на Митко Събев - Нафтекс Петрол и Петрол Холдинг -централите им са във Варна ! Говоря за Петрол Холдинг а не за Петрол АД - тя е в София .Ами я вземи електроразпределителното дружество IVN - централата в Пловдив .Другите ЧЕС- в София , а Е.ОН- Варна . Ами големите комплекси и хотели по Черноморието - няма един Бургаски Холдинг който да ги държи .Това са ФАКТИ а не глупости

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 юни 2012 22:24

Готин, изключвам неграмотното ти изписване на българските думи и имената на компаниите, за които пишеш. Но не мога да изключа умозаключението ти, че бургазлии няма да видят нищо от бъдещите вложения от 1,5 млрд. в ЛукОйл, че всички хотели по Черноморието са на софиянци, че сме били винаги провинция на София (каквато явно вие не сте, ама хич...) и че получаваме смешни заплатки. Аз пък на теб мога да ти кажа, че ходя почти по 2 пъти на ден във Варна и ако тук е провинцийка и е ситуацията зле, не знам за вас. Иначе си прав за ЧЕЗ (забележи със "з"), Бургас няма нищо отбщо с тях. Странно, мислех си, че те осигуряват енергоподаването и топлоподаването във Варна. Е ОН също няма нищо общо с Бургас, а и не виждам, какво от това, че централата на ЕВН (забележи с "е") не е в Бургас?! Не знам колко големи комплекси си виждал по Южното Черноморие и от къде знаеш собствениците им, като 85% от тях са собственост на мафиоти от България, Русия, Украйна и офшорки от къде ли не? Спри, казах ти, говориш глупости. Още повече в този форум, където не знаеш с какви хора разговаряш и заплатките им са нещо, за което ти в твоята компания, би си мечтал да имаш като месечен доход.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 юни 2012 22:32

калпазанчо написа:Миро, с единственото уточнение, че Бургас утре е под шапката на Алтернатив медия груп, която е собственост на жълти издания...
Иначе каквото и да става - вече на никой и за нищо не вярвам да налива големи пари в Бургас и Бургаския Спорт (футбол и в частност Черноморец).
Ако стане - да, супер, прекрасно. Но дайте да не коментираме интерпретациите на запознатите родни журналисти. Те до оня ден спали нищо не споменаха за такава сделка, ще кажеш че такава сделка става от днес за утре, сега му извадиха начовека арите от джоба и ги вкараха в Бургас. Ама айде по-сериозно моля ви се. Да не сме на 12 години.
Аз бачкам в американска компания и знам как сума над 1 лев се вземат фактури и как се гледа макс да се спести от всичко, вие тука ги наредихте милион до милиона.

Владо , достатъчно съм добре с руския за да чета подобни новини в оригинален вид ;) Примерно тук - http://www.kommersant.ru/doc/1962433?NodesID=4 , и тук - http://finance.rambler.ru/news/economics/110658411.html
Илюмжинов говори за стратегически инвестиции в България . Вярно , не се споменават крупни инвестиции в спорта , но за сметка на това ще има такива в недвижими имоти , телекомуникации , транспорт и др. А проекта "Бургас Арена" , сам по себе си предлага изключително добра възвращаемост на вложените средства . Както писах по-горе , футболния клуб е последната дупка на кавала . Въпреки че фигурира в активите на холдинга . Това което мен ме озадачи , че в изброените активи са споменати 3 ( три ) стадиона :!: Аз се сещам само за 2 - в "Акациите" и в Поморие . Освен ако Събев не е решил да изтъргува и стадиона в Лазур 8-)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 20 юни 2012 22:35

На Илюмжинов мои му е последната дупка на кавала , но на бургазлии Чернморец не им е :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”