k.dimitrov написа:k.dimitrov написа:v.r.s. написа:Злобата е като ръжда, която разяжда човека, но проблема си е твой, жив и здрав да си и дано успееш да превъзмогнеш комплексите си. Но пък то какво може да се очаква от фен, чиято агитка единствена в България кълне и пожелава смърт на други българи и един от най-използваните рефрени е "умрете селяни".
Колкото до мача, в момента Черноморец заедно с Лудогорец играят най-добрият и грамотен футбол в България, но от друга страна в Перник Миньор играе успешно срещу този отбор, изключвам мача от миналата година, когато отбора не играеше за нищо и нямаше мотивация. Дано стане добър мач с приятен за гледане футбол и кой каквото заслужи с играта си, това да вземе от него.
А, вярно, тази година имате мотивация - Лудогорец!
Да, така е тази година "мотивацията" ни беше Лудогорец. Мен ми е по интересно друго, Миньор веднъж излизе с юношите и подари точки без бой и всички скочиха, а когато другите отбори го правите, говоря за уреждане на мачове без значение дали за загуба или победа всичко е наред. Особено отбора на Славия, който дава на всеки на на когото му трябват точки.
В тази порочна практика има две страни, едната която се нуждае от точки и търси уговорка и другата, която е кръводарител, като с тази практика си служат абсоютно всички отбори без изключение. А и в случая май не става въпрос за уговаряне на мача с Лудогорец, а за неспазени ангажименти от страна на Титан за мачовете на Миньор с Левски и Литекс, което за тях си е нещо съвсем нормално. Така, че не може винаги да си тарикат и да прецакваш, все някога ще си прецакан и ти.
С тази си тактика вие играхте не толкова срещу ЦСКА, а срещу нас. Срещу Лудогорец лягаме, а на Черноморец скачаме. Ако не бяхте паднали срещу Лудогорец, кой сега щеше да е втори? А ЦСКА не ги мисли, те пак ще изгорят с лиценза.[/quote]
Така се получи в момента, но преди този кръг Лудогорец имаха големи накрая шансове да финишират пред ЦСКА и само издънката срещу Литекс намали шансовете им. Не, че са ги изгубили напълно, но сега са с по-малки. Докато Черноморец, никой не ги слагаше в борбата за титлата, а за зона УЕФА. Колкото до лиценза на ЦСКА, каквото и да си говорим мисля, че няма да им го вземат.
[/center]
[/center]
[/center]