Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас
Като гледам ще станат едно 20-30 бройки като нищо. Все пак са по-скъпи фланелките, а и сега тепърва започваме. Ще има и подобни, но по-евтини за масовите фенове, такива каквито Коцето спомена. А, и не на последно място - предния ден преди нас бяха ходили други фенове на Черноморец (не от фенклуба), които са си поръчали уникални модели - искали да играят футбол на мини игрища с тях. Дори си бяха сложили логото на OMV отпред на гърдите, все едно са им спонсор. Трябва да се свържем с тези момчета!
[center]Member of Old School Boys [/center]
калпазанчо написа:Постарах се да получим и повече мнения, та се обърнах за помощ към сайта бургас24.бг, където влизат доста бургазлии. Дал съм си единия имейл, та ако някой пише нещо ще го поствам тук. Бях писал и да дават мнения във форума на Черноморец в сайта на гонг, но явно на редактора не му е харесало и го е изтрил.
Между другото съм гопуснал това и в около 10ина фейсбук групи със общо около 20 хиляди членове, естествено групите са или на Черноморец, или на футболни отбори, или на Бургаски групи (та да има ефект де)Феновете на Черноморец с конкурс за фен-фланелки
Феновете на Черноморец Бургас от фракция Old School Boys (момчетата от старата школа) организират конкурс за направата на футболни фенски фланелки.
Идеята е след това поддръжниците на синята идея в града да посещават мачовете на любимия отбор с тези фланелки. Моля, давайте своите идеи и предложения за фланелките на vlad_iv@abv.bg.
Спечелилата идея в конкурса ще бъде реализирана в серия от 30 фланелки. Цената от производителя е 27 лева с ДДС, като материята се доближава максимално до тази на официалния екип на отбора.
Предвижда се направата на всички размери, включително детски такива, които ще се ползват с отстъпка и ще бъдат на стойност 20 лева с ДДС.
http://sport.burgas24.bg/340477.html
Владо, според мен така се е загубил ефекта, който гонихме в самото начало!!! Ние се събрахме във форума на Гонг, какво общо имаме с бургас 24 например? ( мое мнение )
- калпазанчо
- Контакти:
Петьо, ние се събрахме, а и все още се събираме тук! Един от тънките моменти тук е че бургас24 е далеч по-посещаван сайт, независимо от цвета на клубната принадлежност. Доколкото знам сайта се посещава дневно от около 20 хиляди души...Идеята е повече народ да разбере, че има такава фракция, че тя се опитва да се наложи, че и тя иска да стане популярна, че е активна, че има и такава ниша за запълване, че има хора с различно вижддане, че има нестандартни идеи....и т.н.
Та независимо от бургас24, съм я пуснал и във фейсбук тази информация. Не се концентрирай в бургас24, важен е принципа - максимален брой хора да прочетат, видят, визуализират Олд Скуул Бойс, както и тяхната емблема
Та независимо от бургас24, съм я пуснал и във фейсбук тази информация. Не се концентрирай в бургас24, важен е принципа - максимален брой хора да прочетат, видят, визуализират Олд Скуул Бойс, както и тяхната емблема

калпазанчо написа:Петьо, ние се събрахме, а и все още се събираме тук! Един от тънките моменти тук е че бургас24 е далеч по-посещаван сайт, независимо от цвета на клубната принадлежност. Доколкото знам сайта се посещава дневно от около 20 хиляди души...Идеята е повече народ да разбере, че има такава фракция, че тя се опитва да се наложи, че и тя иска да стане популярна, че е активна, че има и такава ниша за запълване, че има хора с различно вижддане, че има нестандартни идеи....и т.н.
Аз много добре разбирам идеята, но НИКЪДЕ не става ясно (нито на транспаранта, нито на екипите), че това е инициатива подета от хората събрани по волята на съдбата във форум Гонг! Не мисля, че някой ще откаже да си купи фланелка защото някъде се намеква това! Освен това, така се популяризира и този форум, който също целим да увеличим от към фенска маса, нали така? Защото в момента ти правиш тука реклама на бургас24 ( което малко или много си е забранено по правилата на ТОЗИ форум), а къде е реципрочната идея?! (сам спомена, че са ти изтрили препратката към форума, тогава какъв е смисъла пък тука да стоят техни координати?!)
- калпазанчо
- Контакти:
Петьо, колко пъти да напиша : бях писал да дават мнения и коментари в този форум, за всеки случай дадох и моя имейл в случай че не искат да правят реклама на нашия форум....И така са и направили. Обаче.....то е достатъчно да ти стане любопитно от тази статия че има такава фракция. И почваш да търсиш (ако не си много мързелив де) и пробваш в чичко Гугъл....Къде, в кой форум според теб има най-много пъти цитирано това име......?Еми като не става по единия начин, става по втория....Освен това, който ми пише на мейла - аз ще му кажа да влиза тука. То стига някой да набере смелост да ми пише, пък стой та гледай 

- Искам си Акаунта
k.dimitrov написа:Вчера ги видях фанелките, но реших да не коментирам, каквото направите, ще си поръчам. Но след като преспах, реших, че трябва да кажа и своето мнение, все пак 20 години се занимавам с графичен дизайн. Освен това, след като прочетох всичко написано дотук, мисля, че вече имам и свое мнение. За мен дизайнът, предложен в момента, е много добър, особенно лицето. Издържано е в стил футболна фанелка, каквото се стремим да постигнем. Емблема задължително трябва да има, дали тази или нещо подобно, няма значение. Може формата на щит да бъде променена - примерно в кръг, изхождам от съображенията на Гълъба, но и така да остане, не е лошо, Спартак не са си патентовали щита, та да не можем да го използваме. А защо да не стане и наш фирмен знак. Акулката добре е вградена в емблемата, може наистина да ни стане фирмена емблема на форумниците. Надписа Черноморец добре е монтиран, замества перпендикулярна лента, използвана от много футболни отбори. Разбирам, че е монтиран там, защото гърбът е зает с много други надписи. И тъй като имитира лента, мисля че не й пречи, че е с нестандартен шрифт (по-трудно се чете, а така повече имитира лента), даже отпред нестандартният стои по-добре, отколкото перпендикулярен надпис със стандартен шрифт. Освен това, добре е шрифта да е еднакъв на цялото изделие, просто така се прави. Друго, длъжни сме да си изберем и шрифт, който да ни олицетворява. Този шрифт го имаме на транспаранта, монтиран е и на гърба, убеден съм, че трябва да е и на лицето, има всички предпоставки да ни стане "форумен", т.е. да ни разпознават по него. Не съм съгласен с Миро, че трябва да мислим какво се вижда, ако облечем нещо. Това е лятна фанелка, достатъчно говори за себе си. Ако трябва да се вижда нещо, да се премести емблемата по средата, но това променя целия дизайн. Другата възможност е под гърлото да се монтира малък надпис, като Черноморец или Бургас, на мястото на, мисля, фирмения надпис, но според мен, така си е по-добре. Гърба също е изпълнен добре, изхождайки от замисъла му - фирмената акулка и надписите, избрани като форумни. Монтирани така, те заместват номера на футболиста и името му, т.е. вписват се във футболен стандарт. За топките дълго мислех, но според мен не натоварват, а разведряват надписа. Добре е да останат, това е единствения символ, който информира, че става въпрос за футболни фенове. Може би, трябва да се помисили за ръкавите, или само за единия, дали там да не се монтира Черноморец Бургас или само Бургас. Добре би било, освен флага на страната, да бъде монтиран някъде и надписът на града. Дълго мислих по предложението на Миро, гърбът да мине отпред. Може, но това не е футболна фанелка, това става фанелка, рекламираща нас, няма да бъде издържана в необходимия футболен стандарт. Смятам, че в оформянето на тази фанелка са участвали дизайнерите на Томито, а те са хората, които най-добре разбират от тези неща, така че трябва да се придържаме към техния дизайн и ако правим някакви промени, то те да бъдат само козметични.
Поправи ме ако греша ... но нали идеята беше да се рекламираме НИЕ ( форумната фракция и в частност форума) ? Ако приемем да се придържаме към футболния стандарт за който говориш , то там нещата са пределно прости и ясни .
Името на отбора се изписва на гърба ( както е прието в цял свят ) . На лицето - остава емблемата както е в момента , и на мястото където обикновено стои името на основния спонсор се слага един надпис - Old School Boys ... или - In Sharks We Trust . Само едното от двете . Другия надпис може да се сложи на ръкавите ... макар , че няма да е по стандарт . А стилизираната акула просто изчезва ...
-
- Контакти:
Искам си Акаунта написа: Поправи ме ако греша ... но нали идеята беше да се рекламираме НИЕ ( форумната фракция и в частност форума) ? Ако приемем да се придържаме към футболния стандарт за който говориш , то там нещата са пределно прости и ясни .
Името на отбора се изписва на гърба ( както е прието в цял свят ) . На лицето - остава емблемата както е в момента , и на мястото където обикновено стои името на основния спонсор се слага един надпис - Old School Boys ... или - In Sharks We Trust . Само едното от двете . Другия надпис може да се сложи на ръкавите ... макар , че няма да е по стандарт . А стилизираната акула просто изчезва ...
Миро, какво правим, фанелка на футболни фенове или всякаква друга, какви фенове сме, на футболен отбор или на нещо друго - музикална група, порода животни или екстремални увлечения. Акулата и надписите може да означават и това. Нашата фланелка трябва да е в стил футболна фанелка, а не да бъде футболна фанелка на даден отбор. Смятам, че целта на дизайнерите е била тази. Стилизираната акула трябва да остане. Писах вече защо. С този дизайн привлякох и хора, които са били някога фенове на отбора, и такива, които не са чували за него.
Момчета за мен една фланелка XL, Груд също иска за сега една фланелка XL.
Три шалчета за мен...От нашите.
Една детска фланелка S - ка може би.
Утре, ако мога да се отскубна ще дойда при Томи и аз. Петьо. Шалчетата нека са, като транспаранта, но с по-малко червено, ако може. Аз си мисля дори, че червеното можем да го заменим с по-тъмни нюанси на синьо.
Нека да напишем и цените след утрешната среща.
Три шалчета за мен...От нашите.

Една детска фланелка S - ка може би.
Утре, ако мога да се отскубна ще дойда при Томи и аз. Петьо. Шалчетата нека са, като транспаранта, но с по-малко червено, ако може. Аз си мисля дори, че червеното можем да го заменим с по-тъмни нюанси на синьо.
Нека да напишем и цените след утрешната среща.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Искам си Акаунта
k.dimitrov написа:Искам си Акаунта написа: Поправи ме ако греша ... но нали идеята беше да се рекламираме НИЕ ( форумната фракция и в частност форума) ? Ако приемем да се придържаме към футболния стандарт за който говориш , то там нещата са пределно прости и ясни .
Миро, какво правим, фанелка на футболни фенове или всякаква друга, какви фенове сме, на футболен отбор или на нещо друго - музикална група, порода животни или екстремални увлечения. Акулата и надписите може да означават и това. Нашата фланелка трябва да е в стил футболна фанелка, а не да бъде футболна фанелка на даден отбор. Смятам, че целта на дизайнерите е била тази. Стилизираната акула трябва да остане. Писах вече защо. С този дизайн привлякох и хора, които са били някога фенове на отбора, и такива, които не са чували за него.
А доста хора пък харесват варианта при който стилизираната акула е на лицето . Или теб това не те интересува ?
Искам си Акаунта написа:k.dimitrov написа:Искам си Акаунта написа: Поправи ме ако греша ... но нали идеята беше да се рекламираме НИЕ ( форумната фракция и в частност форума) ? Ако приемем да се придържаме към футболния стандарт за който говориш , то там нещата са пределно прости и ясни .
А доста хора пък харесват варианта при който стилизираната акула е на лицето . И теб това не те интересува ?
Ами нали точно това ще уточняваме утре бе момчета! Не е проблем да бъдат поръчани и два и три вида фланелки. Ще пуснем във форума снимки с различен дизайн и всеки да си избира която му харесва. Ще има и шалчета. От хубавата материя. Цената за тях мисля, че беше 7 лв.
[center]
[/center]