Има ли организация срещу Черноморец или толкова си можем ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Има ли организация срещу Черноморец или толкова си можем ???

Мнениеот k.dimitrov » 18 мар 2012 19:42

Bourgas написа:Аз също съм на мнение, че Черноморец проспахме 70-те минути и почнахме да играем последните 20-25, написах го и снощи. Не обвинявам никого от Берое, просто и за мен трите жълти к*рви снощи бяха изпратени за това, Черноморец да не вземе 3-те точки.

Какво означава проспахме. Имаше тактическо надиграване с един неслаб отбор. Капитана го е написал - първото до 30-та минута и цялото второ ние водихме играта, но головете и късметът бяха на страната на Берое. Ако ние бяхме повели, двубоят би протекъл по друг начин и щяхме да говорим друго. След 70-та минута, с влизането на Христов и преминаването на Н. Николов на предни позиции Херо рискува(реално той рискува още на полувремето с влизането на Преслав на мястото на Кишишев) и отборът заигра ва-банк. Но да не забравяме, че се оголихме страшно и Берое можеха да ни накажат с контраатаките. Но тогава късметът бе при нас и въпреки отменените 2 гола отбелязахме още 2. А ако Берое бяха вкарали, щяхме ли да сме доволни от тези последни 20 минути. Вчера писах, играта стана красива, емоционална, създаде ни и удоволствие с щастливия си завършек, но така не може да се играе цял мач. Много е рисковано. Затова смятам, че Херо подходи правилно със стратегията вчера, но някои изпълнители го подведоха, съдиите още повече, а най-вече щастието не бе на наша страна.

Потребителски аватар
kreedz
Контакти:

Мнениеот kreedz » 18 мар 2012 22:20

Няма организация,момчета.Просто съдийството е изключително слабо.Така както и вие,така и ние не сме доволни от съдийството...
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 мар 2012 22:53

kreedz написа:Няма организация,момчета.Просто съдийството е изключително слабо.Така както и вие,така и ние не сме доволни от съдийството...

Мдааа,ако не се лъжа играете с Литекс,ЦСКА и Левски,а ви изгониха важен играч!!!
Ми пичове,ясно е!!!
Има организация!!!
Не срещу Черноморец,а ЗА някой друг!!!
П.П. Поправям се-Литекс,Калиакра,ЦСКА е програмата на Берое!!! Ама тва не пречи!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 19 мар 2012 00:33

subzero написа:
kreedz написа:Няма организация,момчета.Просто съдийството е изключително слабо.Така както и вие,така и ние не сме доволни от съдийството...

Мдааа,ако не се лъжа играете с Литекс,ЦСКА и Левски,а ви изгониха важен играч!!!
Ми пичове,ясно е!!!
Има организация!!!
Не срещу Черноморец,а ЗА някой друг!!!
П.П. Поправям се-Литекс,Калиакра,ЦСКА е програмата на Берое!!! Ама тва не пречи!!

Още повече, че се говори, че Везалов ще бъде наказан за 3 мача!!!!!!!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 19 мар 2012 19:24

Ако трябва да сме честни със себе си, не би трябвало (все още) да говорим за някаква организация срещу Черноморец, а по скоро да приемем факта, че толкова си можем при така стеклите се обстоятелства с контузените и наказаните.
Берое са един различен от есента и много стойностен отбор в момента. Който е гледал мача Лудогорец – Берое, в първия кръг на пролетния полусезон, би трябвало да е забелязал коравата и грамотна игра на беройци. Та до първия гол през второто полувреме, иначе без съмнение най-силният отбор по нашите ширини Лудогорец, си нямаха и на идея как да вземат този мач! И, въпреки че съдийството в мача срещу Берое беше повече в наш ущърб, отколкото в техен, това го отдавам по скоро на некадърност от страна на съдиите, отколкото на някаква конспирация. И тук не говоря за нередовния, според мен първи гол за Берое и двете засади (за съжаление аз не видях някъде сносни повторения), заради които бяха отменени двата наши гола, а за цялостното присъствие на съдиите по време на мача. Само слаб и несигурен съдия спира играта в атакуващ план, за да се застрахова от евентуална грешка, която би довела до редовен или нередовен гол, а после компенсира с измислени нарушения в средата на терена.
Сега, след като емоциите поотминаха, вече по-трезво мога да споделя, че от 30-та минута на мача с Локо Пд, до 70-та минута на мача с Берое, Черноморец беше изпаднал в някакъв нокдаун от отсъствието на Траян Дянков и липсата на лидер в защитата, а и в отбора като цяло. Точно за този невралгичен пост, намаме никаква алтернатива. Въпреки че Ники Николов в комбинация с Траян е перфектен, той не е човекът който може да организира и даде спокойствие в защита. Съжалявам и затова, че в моменти на умопомрачение съм подвиквал емоционално към младите Димов и Филипов. Просто толкова си могат на този етап и не са готови за отговорни мачове, кото последните два. Крум пък не го видяхме в игра, ама ние по-големи ли сме от Херо, че да редим състава и да съдим кого да пуска? А като прибавим и отсъствието на Цонков в средата и...... загубихме 4 точки :( Добре, че този път на Мечо му се играеше и запълни перфектно дупката в средата на терена, че да стигнем поне до равенство.
Ама аз май се отплеснах....
Та мисълта ми е да не търсим под вола теле, а да си подкрепяме отбора! Всеки греши! И при конкурентите ще има издънки. Изгубихме 4 точки, но ще ги наваксаме! Вярвам в момчетата!
Започваме в сряда с Каварна!
НАПРЕД АКУЛИИИИИИИИ !!!!!

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 19 мар 2012 20:11

Уважаеми фенове,разбира се ,че ще Ви се приготви серия от Софийски номера.Първия сезон бе за опознаване.От тук нататък номерата на БФС ще влезнат в ход.Отборът Ви е добър,треньорът също и сте длъжни да го подкрепите.Желая Ви успех защото го заслужавате.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 21 мар 2012 15:11

Някой да каже нещо по този въпрос:
С лишаване от състезателни права са наказани още седем играчи, като най-тежка е санкцията на играча на Берое - Димитър Везалов, който няма да играе три мача за отбора си.

Как ви се струва?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 21 мар 2012 23:44

k.dimitrov написа:Някой да каже нещо по този въпрос:
С лишаване от състезателни права са наказани още седем играчи, като най-тежка е санкцията на играча на Берое - Димитър Везалов, който няма да играе три мача за отбора си.

Как ви се струва?

Да не играе срещу определени отбори ми се струва на мен :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 22 мар 2012 00:14

Bourgas написа:
k.dimitrov написа:Някой да каже нещо по този въпрос:

Как ви се струва?

Да не играе срещу определени отбори ми се струва на мен :)

Тоше, третия им мач е с ЦСКА!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 апр 2012 23:25

Цитирам привърженик на Нафтата - Батман от един друг форум.

"В интерес на истината шараните играха много по-добре и заслужаваха да бият и ще подкрепя Херо - съдиите определено режат Черноморец, тънко,внимателно да не се набива мн мн на очи но ги ощетяват. Дано да додрапат до Лига Европа"

Върни се в “Черноморец”