Bourgas написа:Аз също съм на мнение, че Черноморец проспахме 70-те минути и почнахме да играем последните 20-25, написах го и снощи. Не обвинявам никого от Берое, просто и за мен трите жълти к*рви снощи бяха изпратени за това, Черноморец да не вземе 3-те точки.
Какво означава проспахме. Имаше тактическо надиграване с един неслаб отбор. Капитана го е написал - първото до 30-та минута и цялото второ ние водихме играта, но головете и късметът бяха на страната на Берое. Ако ние бяхме повели, двубоят би протекъл по друг начин и щяхме да говорим друго. След 70-та минута, с влизането на Христов и преминаването на Н. Николов на предни позиции Херо рискува(реално той рискува още на полувремето с влизането на Преслав на мястото на Кишишев) и отборът заигра ва-банк. Но да не забравяме, че се оголихме страшно и Берое можеха да ни накажат с контраатаките. Но тогава късметът бе при нас и въпреки отменените 2 гола отбелязахме още 2. А ако Берое бяха вкарали, щяхме ли да сме доволни от тези последни 20 минути. Вчера писах, играта стана красива, емоционална, създаде ни и удоволствие с щастливия си завършек, но така не може да се играе цял мач. Много е рисковано. Затова смятам, че Херо подходи правилно със стратегията вчера, но някои изпълнители го подведоха, съдиите още повече, а най-вече щастието не бе на наша страна.
[/center]
[/center]
[/center]
[/center]