Пфффф момчета, момчета. Снощи не можех да пиша, но сега съм по-ведър. Да ви кажа единственото хубаво нещо вчера беше че бях в адски готина компания със адски готини пичове, като се надявам чуството да е било взаимно. От една страна се чуствах(ме) предаден(и), излъган(и), но пък както каза и Петьо явно си бяхме повярвали доста. И ни приземиха. Самолета ни кацна аварийно. Но пилота (Херо) знаe как да вдига самолета!
п.п. С изключение на минорното настроение след мача май аз пак дрънках най-много без да спра, затова се извинявам на присъствалите ако съм им досадил с нещо. Истината е, че просто не мога да спра да говоря, пък ако ще и след такъв мач. Такъв съм си и не мога да се променя. Петьо, колата ти е супер, пич. И ти си перфектен шофьор. Още веднъж искам да ти благодаря че ни закара и ни върна! Надявам се пак да се събираме на мачовете през пролетта.
Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
А да, щях да забравя - феновете на Ботев си направиха голямо шоу по трибуните като за последно. Имаше няколко индивида обаче в нашата агитка които не ми се коментират, но не виждам как ще се спечелят нови симпатизанти да пътуват с тия индивиди в един автобус. Аз лично заради такива единици не ходя по гостувания. Имам предвид организирани от фенклуба с автобус. Е, бях на едно такова в Поморие, но на следващия ден вече си бях с един авер с колата. Жалкото е че 2ма 3ма ще откажат доста хора. Аз лично не бих искал да се асоциирам с подобни индивиди и смятам да пиша нещо по въпроса във всекидневната!
[center]Member of Old School Boys [/center]
petkan написа:Мислех, че сте си легнали вече бре! Няма ли да спите?![]()
Ники, прякора ти ми говори нещо, но името ти е едно от няколкостотин хилядите в България![]()
Мисля, че ако някой ден се срещнем, ще се познаем![]()
Нямам добра памет, но мисля, че точно "77-ма влязохме в А група. На всички събития тогава съм присъствал и аз. Ама то и целия Бургас се изсипваше тогава на часовника и оттам започваха шествията. Еееех, славни времена си бяхаКато се видим някой ден доста ще има какво да си приказваме
![]()
Пожелавам лека нощ на всички будуващи, че утре е понеделник все пак!
Когато решите да се видите, хайде обадете се и на нас.

ПС: Аз обещавам само да ви слушам. Една такава среща ще ми сгрее сърцето. Детството ми остана на стадиона и, като малък живеех само за деня на мача, шествието преди него ( от бивашата ул. 9-ти септември, сега ул. Фердинандова) и разборите пред обувния магазин ( тогава) срещу кино Септември.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Калпазанчо, защо си останал с убеждението, че си бил приказлив ? По-скоро бяхме несъстоятелни след мача...
ПС: Калпазанчо, имам да ти връщам една глътка Кока-кола от заведението на Картаго, ама ми трябваше спешно...
Човека на отсрещната маса беше настоятелен в тоста си...и го отразих ( погрешно)с първата чаша пред мен

ПС: Калпазанчо, имам да ти връщам една глътка Кока-кола от заведението на Картаго, ама ми трябваше спешно...

- Bartolomej
- Контакти:
Мнениеот petkan на 05 Дек 2011 01:38
Главни действащи лица от наша страна тогава бяха Марин (Вожда), Джуро (Кънта), Озгуд, Рака.... Сещаш ли се за някой?
"Вожда" беше на мача с Лудогорец в Бургас и после с Локо СФ в София

Вероятно и пак ще идва , когато може

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Не знам калпазанчо, какво толкова хвали колата на petkan, много бързо забрави тоя прозорец дето постоянно се отваряше!

kartago написа:Не знам калпазанчо, какво толкова хвали колата на petkan, много бързо забрави тоя прозорец дето постоянно се отваряше!![]()
![]()
Картаго, понеже ми беше кофти след мача не бях сговорлив, но обратно пропорционално на това станах прозорлив: Установих една друга зависимост в колата на Petkan, в която волю- неволю пак попадна твоята особа.
Та: Когато се возиш на предната седалка задния десен прозорец никога не се отваря...сам. И една друга зависимост: Където и да седнеш в колата на Petkan винаги съм зад теб...

През далечната вече 77-ма съм се родил аз.Така,че не мога да помня споменатите събития.Помня,че ядох бой след един мач на Черноморец(беше с Левски) може би около 87 или там някъде.Бях отишъл с един мой приятел и едни батковци(тогава живеехме в центъра близо до Партийния дом) на мача, а нашите не знаеха къде съм.Паднахме май с 1:2 и бой ядох допълнително.Ся чакам малкия да порасне,че да ходим двамата.Пробвах с каката,ама й доскучава.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
-
- Контакти:
До ntodorov и petkan
С голямо удоволствие бих се срещнал с Вас, а и с другите от форума. Лошото е, че почти нямам свободно време. Затова и не влизам винаги във форума. Говорил съм и с големия ми син, също иска да се запознае с Вас. С него ходим заедно на мачове. Малкия идва само на някои. И двамата са били футболисти като юноши - големия в Черноморец и Порт, малкия в Нефтохимик(бяха вицерепубликански като деца), аз също съм играл, но получих лоша травма на кръста, прекъснах, след това играх отново като студент активно, а след това за удоволствие, но към 32-та ми година травмата се повтори в много по-лоша форма и прекъснах нацяло. Това много ми пречи, тъй като в момента не мога да се занимавам с никакъв спорт.
Много може да си говорим за миналото, но при мен има един прозорец от 1978г. - тогава влязох в казармата до 1985г. - тогава се прибрах от следване зад граница. Стараех се да бъда в течение на всички спортни събития в Бургас (между впрочем бях голям почитател и на баскетбола - на легендарния от 70-те години отбор на Черноморец), но тогава нямаше интернет и вестниците достигаха до мен със закъснение от седмица до месец. Не можете да си представите какви мъки са когато информацията не достига навреме, а телефоните тогава бяха безбожно скъпи. Когато се прибрах доста неща се бяха променили, но постепенно навлязох, благодарение и на баща ми. Бифш футболист на Левски Бургас, не бе пропуснал мач на Черноморец в Бургас през живота си, докато не се разболя лошо. Между впрочем от него знам много неща за Проточанов, който се обръщаше към баща ми с бате Митко.
С голямо удоволствие бих се срещнал с Вас, а и с другите от форума. Лошото е, че почти нямам свободно време. Затова и не влизам винаги във форума. Говорил съм и с големия ми син, също иска да се запознае с Вас. С него ходим заедно на мачове. Малкия идва само на някои. И двамата са били футболисти като юноши - големия в Черноморец и Порт, малкия в Нефтохимик(бяха вицерепубликански като деца), аз също съм играл, но получих лоша травма на кръста, прекъснах, след това играх отново като студент активно, а след това за удоволствие, но към 32-та ми година травмата се повтори в много по-лоша форма и прекъснах нацяло. Това много ми пречи, тъй като в момента не мога да се занимавам с никакъв спорт.
Много може да си говорим за миналото, но при мен има един прозорец от 1978г. - тогава влязох в казармата до 1985г. - тогава се прибрах от следване зад граница. Стараех се да бъда в течение на всички спортни събития в Бургас (между впрочем бях голям почитател и на баскетбола - на легендарния от 70-те години отбор на Черноморец), но тогава нямаше интернет и вестниците достигаха до мен със закъснение от седмица до месец. Не можете да си представите какви мъки са когато информацията не достига навреме, а телефоните тогава бяха безбожно скъпи. Когато се прибрах доста неща се бяха променили, но постепенно навлязох, благодарение и на баща ми. Бифш футболист на Левски Бургас, не бе пропуснал мач на Черноморец в Бургас през живота си, докато не се разболя лошо. Между впрочем от него знам много неща за Проточанов, който се обръщаше към баща ми с бате Митко.
До к.dimitrov
Много ще се радвам да се запознаем и с теб и синовете ти. Нашата компания е разнородна откъм възраст, но установихме едно: Възраста няма
значение сред нас, когато имаме обща любов. Лично аз никой не възприемам, като по-голям или по- малък. Интересно ми е с всички. Вчера си говорихме, че трябва нещо да се направи. Дори едно задружно посещение на мач сплотява и носи много емоции и запознанства от друго естество. Чисто и безкористно приятелство. Картаго ни срещна и с едни момчета от Локо Пд. Там футбола респективно феновете им са институция, такава от, която и клубовете зависят. За сега в Бургас - ние сме зависимите, а на мен и на много други ни пука все пак за играта. И съм убеден, че наред с приятното ще сътворим и нещо полезно.
k.dimitrov - В баскетболния Черноморец по ония времена ( 70-те) играеше големия наш семеен приятел ( на родителите ми и мен естествено) Кольо Праматаров. Изключителен джентълмен.
Много ще се радвам да се запознаем и с теб и синовете ти. Нашата компания е разнородна откъм възраст, но установихме едно: Възраста няма
значение сред нас, когато имаме обща любов. Лично аз никой не възприемам, като по-голям или по- малък. Интересно ми е с всички. Вчера си говорихме, че трябва нещо да се направи. Дори едно задружно посещение на мач сплотява и носи много емоции и запознанства от друго естество. Чисто и безкористно приятелство. Картаго ни срещна и с едни момчета от Локо Пд. Там футбола респективно феновете им са институция, такава от, която и клубовете зависят. За сега в Бургас - ние сме зависимите, а на мен и на много други ни пука все пак за играта. И съм убеден, че наред с приятното ще сътворим и нещо полезно.
k.dimitrov - В баскетболния Черноморец по ония времена ( 70-те) играеше големия наш семеен приятел ( на родителите ми и мен естествено) Кольо Праматаров. Изключителен джентълмен.