Идеи за инициали на Форум LIVE.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Идеи за инициали на Форум LIVE.
Няма такива тръби нийде! Взех една фи40, ама мисля, че става повече за бой, от колкото за прът за знаме 
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Идеи за инициали на Форум LIVE.
Тоше, бесен съм ви на вас двамата с калпазанина! Много несериозно от ваша страна! Изливам си яда във форума, че да не го правя после като се видим на стадиона 
[center]
[/center]
[/center]- калпазанчо
- Контакти:
Тошко няма никаква вина в случая...Помоли ме да отида да го взема от рекламната агенция, останалото го знаеш. Няма какво да се оправдавам, виновен съм и това е. Но Тошко е невинен.
[center]Member of Old School Boys [/center]
Знам, знам. Знам и, че вина се изкупва
Почвам да мисля за наказанието 
[center]
[/center]
[/center]- калпазанчо
- Контакти:
Сещам се за един филм - Изкуплението Шоушенк
Нали не си много суров, не изглеждаш на такъв човек...повече от 100 тояги не моА да издържа...
Нали не си много суров, не изглеждаш на такъв човек...повече от 100 тояги не моА да издържа...
[center]Member of Old School Boys [/center]
Между другото. И Господ има пръст в така стеклите се обстоятелства. Някак си нямаше да му се нарадваме на това знаме при това гостуване. Дъжд, кал, дъждобрани ( кат в капани), които криеха манекенските ни одежди. Нямахме оня цвят, който имахме на Лазур по цветница. А и промотирането на знамето ще бъде пред Бургаския зрител...НЪл Петьо ? Така си мисля аз.
Ей сега у другиУ мач, гат ша играем с Враца - ще си изтипосаме фланелките, ще грейнем, като ярко слънце над тучна морава, ще развеем акулката с човешко телосложение и ще ни бъде по-гот. Под наплюнченото време на Герена щяхме само да намокрим и удавим акулата.
Ей сега у другиУ мач, гат ша играем с Враца - ще си изтипосаме фланелките, ще грейнем, като ярко слънце над тучна морава, ще развеем акулката с човешко телосложение и ще ни бъде по-гот. Под наплюнченото време на Герена щяхме само да намокрим и удавим акулата.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Bartolomej
- Контакти:
Идеята е при всеки гол на оградата са мятаме 
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
ntodorov написа:Между другото. И Господ има пръст в така стеклите се обстоятелства. Някак си нямаше да му се нарадваме на това знаме при това гостуване. Дъжд, кал, дъждобрани ( кат в капани), които криеха манекенските ни одежди. Нямахме оня цвят, който имахме на Лазур по цветница. А и промотирането на знамето ще бъде пред Бургаския зрител...НЪл Петьо ? Така си мисля аз.
Знамето е готово. Зех го
[center]
[/center]
[/center]Re: Идеи за инициали на Форум LIVE.
Bartolomej написа:Идеята е при всеки гол на оградата са мятаме
Ба. Дано не вкарваме много головете, че ще се мятаме по тази ограда, като прани дрехи на простор.
В интерес на истината след мача в София установих, че имам афинитет след гол да бягам към труднодостъпни места. Или иначе казано оградите ме привличат...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- калпазанчо
- Контакти:
Между другото имам няколко предложения за надпис на гърба на фланелките за мача с Литекс (ако се правят такива):
Proud to be shark
Proud to be blue
Loud and proud
Черноморец Бургас
Синя зона (
)
Sharks are here
Proud to be shark
Proud to be blue
Loud and proud
Черноморец Бургас
Синя зона (