petkan написа:Нейчо, не се кахъри. Ще го направим "акула" или "мазут" момчетоНека си харесва и цесекато, но след бургаските отбори. Така, както би трябвало да постъпва всеки истински бургазлия
Абсолютно!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
petkan написа:Нейчо, не се кахъри. Ще го направим "акула" или "мазут" момчетоНека си харесва и цесекато, но след бургаските отбори. Така, както би трябвало да постъпва всеки истински бургазлия
[/center]Bourgas написа:Лебед, тук кофти хора няма. А Нейчо, почне ли да словоизлеява, не мойш му намери края. Бива си го
ntodorov написа:Bourgas написа:Лебед, тук кофти хора няма. А Нейчо, почне ли да словоизлеява, не мойш му намери края. Бива си го
Тоше. То моето е притеснително вече.. С тези IT технологии се измених, като метаморфна скала. Бълва ми нещо под черепната
"кутия"... и веднага ме засърбяват пръстите.Не моЙ се запра. Не го ли "повърна" във виртуала - ще се спукам, като чресло пред първо онождане.
[/center]ntodorov написа:Чресло - ташак. По старо му. Използва се в животновъдството, но се презумпира всичко мЪдесто покрай него.
[/center]
[/center]ntodorov написа:Чресло - ташак. По старо му. Използва се в животновъдството, но се презумпира всичко мЪдесто покрай него.![]()
И понеже съм обстоятелствен - трябваше така да си го напиша, но пък щях да навредя на форумната чистота...Не, че не го направих сега де.
[/center]
[/center]
[/center]Bourgas написа:Имам един приятел, много готин тип. Та с мацката му, с която беше преди за дълго време, седят на едно кафенце. Пият си пиенето и по едно вбреме изкача на манежа един негов приятел от ученическите години и се запътва към тях. И не са се виждали отдавна, той не познава мацката, но това не му пречи да й каже : "Въх, не те познавам, ама да знаеш, че Г****** цепи кат' нерез!" И си заминал. Хахахах, на мацката й се събрал погледа
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост