История на футбола в гр. Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: История на футбола в гр. Бургас

Мнениеот k.dimitrov » 11 фев 2012 02:23

k.dimitrov написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:
калпазанчо написа:Дизел, ти помниш ли Порточанов когато е работел в Черноморец, имам предвид преди да отиде в Нефтохимик, не когато създаде 919-то, и знаеш ли какво е работел там и какво хоби е имал?

Не.Аз Порточана го чух за първи път когато влязохме от В в Б група през 1990 г. Чел съм някъде че е работил в Локомотив Бс,но незнам нищо по въпроса

Ако се видим някой ден ще ти разкажа интересни неща.

Разкажи ми още сега :) Например разкажи ми за решаващия мач от Южна Б група през 1974 Черноморец-Сливен 0:0 където е имало 30 000 души(сигурно 5 000 от Сливен) и Янко Кирилов изпуска дузпата и Сливен влиза в А група,а Черноморец остава още 3 години в Б[/quote]

Черноморец винаги е бил недолюбван от ръководните „партийни” фактори в държавата. Може би защото местните „партийни” величия не се интересуваха от футбол. Единствено запален по футбола бе Манол Бонев (мисля, беше за около година първи секретар на градския комитет на БКП), но той малко време бе на власт – загина при автомобилна катастрофа. Може би затова и Черноморец бе изваден от А група през 1973г. Като причина за това бе изтъкнато наличието на „черна каса”- безотчетно финансиране. Но такава имаха всички отбори в България, а бяха изгонени Черноморец и ,струва ми се, Дунав. Вярно е и друго, че отборът бе притискан понякога да губи срещи и то не само срещу ЦСКА и Левски, а точно преди да бъде изваден от групата, той си позволи в домакински мачове да победи всички фаворити.
Никой в Бургас няма да забрави срещата през 1974 г. със Сливен, решаваща за влизането в А група. За този мач , който беше 1-2 кръга преди края на шампионата, се говореше 1,5 -2 месеца по рано. Двата отбора бяха фаворити в Б група и биеха всичко поред. Явно беше, че от този мач зависи кой ще бъде новият член на А група. Преди мача Сливен беше с точка напред и го устройваше и равен мач. Упорито се носеше слух, че всичко е решено и Сливен влиза, но в Бургас на никой не му се вярваше, че това е вярно. Атмосферата бе нажежена до безкрай, въздухът сякаш вибрираше. Това беше основна тема навсякъде, даже и за хора, които през живота си не бяха и помирисвали футболна среща. Целия град постоянно говореше (буквално жужеше и трептеше) за този мач. До такава степен, че стана много престижно да бъдеш осведомен и знаещ по този въпрос. ( Който не е живял през комунизма няма да ме разбере. Това беше същото, както много хора, които въобще не четяха, си правеха луксозни библиотеки и понякога подбираха книгите по цвят и опаковка. И това всичко само за престиж в обществото.).
В деня на мача стадион „Девети септември” се пукаше по шевовете. Билетите ( с точно определено място) бяха предварително разпределени по учреждения и продадени 1-2 седмици предварително. На стадиона присъстваха хора, които въобще не се интересуваха от футбол, които даже не знаеха и основните правила на тази игра. Много от истинските привърженици на отбора останаха без билети, но явно са намерили начин да влязат на стадиона, защото всички стълби бяха запълнени, зад скамейките имаше минимум 3-4 реда правостоящи, а някои бяха успели да слязат и седнат на пистата. А тези, които не бяха успели да влязат, бяха накацали по съседните сгради, а и на самата висока административна сграда на Славянка. Казват, че билетите били около 30 000, но колко бяха без билети никой не може да каже. Смятам, че от Сливен почти нямаше хора, тъй като тогава домакинът не беше длъжен да осигурява билети за госта, всичко се продаваше на място, а тогава, в деня на мача, нямаше билети. Освен това Сливен нямаше тогава много публика, той почти ( а може би и въобще) не беше играл в А група. След това си влизане той направи силен отбор и беше фактор в българското първенство.
Самият мач беше доста оспорван. След едно почти равностойно първо полувреме, втората част премина почти изцяло под диктовката на Черноморец. И тогава станахме свидетели на крайно загадъчни неща. След като бе отсъдена явна дузпа, Янко Кирилов елементарно я пропусна – би в ръцете на вратаря – с години преди това не бе пропускал. Казват, че след мача плакал в съблекалнята, но дали сълзите са били истински? А веднага след това голмайсторът на групата и бъдещ голмайстор на България Иван Притъргов на два пъти от чисти позиции пропусна – топката въобще не бе насочвана към рамката на вратата, а далеч от нея. Казват, че веднага след мача, Притъргов го е чакала кола и той е заминал за Пловдив, където са договорили преминаването му в Тракия. За пояснения – в тези години официално нямаше финансови взаимоотношения между отборите, футболистите се водеха аматьори, преминаването от клуб в клуб ставаше при взаимни договорки между отборите или при натиск отгоре. Но имаше правилник, при който отбор отпаднал от А група се ползваше от правата на отборите в А група и никой не можеше да му вземе, без негово разрешение, футболист. Но ако не можеше да влезе веднага, на следващата година, той губеше тези права и от отбора можеха да бъдат взети 2 футболиста, без разрешението на самия клуб. Именно от това се възползва Притъргов и премина в Тракия Пловдив. Затова и бяха съмненията за неговата симулативна игра. В Тракия той стана голмайстор на А група и веднага премина в ЦСКА. Но да не забравяме, че Сливен и Тракия бяха военни отбори – от обкръжението на ЦСКА. Относно Тотко Дремсизов – той вече беше в края на кариерата си. След завръщането си от ЦСКА не играеше с предишното желание и ентусиазъм. Оттогава му излезе и прякорът – буквата Ф, защото стоеше постоянно в половината на противника с ръце на кръста. Наистина, в този мач би трябвало малко повече да се бори, но той по характер си беше такъв, не обичаше да се влага докрай. Затова и смятам, че в неговата игра нямаше умисъл, а просто нежелание да се напряга много.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 11 фев 2012 10:27

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:
Искам си Акаунта написа:За събев ... няма какво да те оборвам . Ако е давал свои пари , го прави от началото на 2011г. насам . Преди това е давал парите от на Петрол . Особена разлика не намирам . Единия е харчел парите на нефтозавода , другия на Петрол ( без да се допита до съдружниците си ) . И да е давал пари , ги е давал назаем на отбора . Ще си променя мнението за него , ако опрости тези заеми ;) Продължавам да твърдя , че най-големия грях на Порточанов към Бургас е , че доведе събев .
п.п Наскоро подочух един слух , че на събев му е омръзнало от футбол и е готов да продаде отбора срещу 1 лев ... стига купувача да погаси веднага всички дългове на клуба ;)

Миро грешиш, нима не правиш разлика между държавна и частна фирма. Още повече, че Проточана е никой в НХК, той даже не работи там, а Събев е основен съдружник с 47% участие. Парите на Петрол са и негови пари. Дали се е допитал или не до съдружниците не знаеш нито ти, нито аз. Но не вярвам да е подписвал без тяхно знание, това е смешно да го допускаш. Що за съдружници е имал, ако не са в час за съвместния проект, който беше център на внимание в цяла спортна България. Не е единствения, който е давал пари назаем на отбора си, това го правят почти всички собственици на отбори в България, а и много извън нея. Но ако не ги беше давал, в момента нямаше да говорим за Черноморец. А след като си дочул за този слух, не дочу ли кой е купувача. А да си чул някой собственик на отбор да преотстъпи безвъзмездно отбора, който притежава. Или мислиш, че всеки е готов да пръска парите си за кефа на такива като нас.

той събев е подписвал много неща без тяхно знание ( затова си търсят от него 180 млн евро. ) . За купувача - предпочитам да го обсъдим на по чаша . Само ще кажа , че е футболен човек , с толкова връзки в световния футбол , колкото всички президенти на футболни клубове от началото на прехода досега събрани заедно нямат . събев не притежава нищо ... или ако трябва да сме конкретни , притежава 23,75 % от акциите на клуба . Не мисля , че за него ще е лоша сделка , след милионите които източи покрай Черноморец , да продаде клуба за 1 лев ... и да получи още 10 млн. лева , които клуба дължи на него и фирмите собственици на стадиона в Лазур и кампуса ... А и докато се построи новия стадион на Черноморец , ще минат поне 3 години , което означва че отбора пак ще трябва да играе в Лазур ... или поне още 5 млн лева за наеми в джоба на събев ;)

Миро, какво означава това: "той събев е подписвал много неща без тяхно знание ( затова си търсят от него 180 млн евро. )". Що за бизнесмени, след твоите думи, наистина ще повярвам, че освен чашката, друго не ги е интересувало. Но не го вярвам. Явно има някакви игри или други противоречия, тука засега нищо не знам.
А от друга страна, според твоите думи, Събев сам е ръководил Петрол и го е направил страшно печеливша фирма. След като съдружниците си търсят 180 млн Евро, то колко е печалбата на Петрол. Ти издигаш много високо реномето на Събев. Не знаех, че има такива печеливши бизнесмени в България.
Относно купувача, всички ще се радваме, ако е така. И тука няма значение какво мислим за Събев, важното е Черноморец да спечели. От твоите думи разбирам, че ти ще приемеш след това този Черноморец. Малко несъстоятелна позиция, как ти се струва. Не мога засега да вярвам на това, което си написал, макар че ми се иска. В последно време нищо от това, което пишеш за ситуацията около отбора, не се потвърждава. Но, все пак, дано да си прав.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 фев 2012 12:26

k.dimitrov написа:Миро, какво означава това: "той събев е подписвал много неща без тяхно знание ( затова си търсят от него 180 млн евро. )". Що за бизнесмени, след твоите думи, наистина ще повярвам, че освен чашката, друго не ги е интересувало. Но не го вярвам. Явно има някакви игри или други противоречия, тука засега нищо не знам.
Относно купувача, всички ще се радваме, ако е така. И тука няма значение какво мислим за Събев, важното е Черноморец да спечели. От твоите думи разбирам, че ти ще приемеш след това този Черноморец. Малко несъстоятелна позиция, как ти се струва. Не мога засега да вярвам на това, което си написал, макар че ми се иска. В последно време нищо от това, което пишеш за ситуацията около отбора, не се потвърждава. Но, все пак, дано да си прав.

Когато Ершов го изгониха от България , по обясними причини той издава на събев пълномощни да го представлява, гласува и взема решения от негово име в заседанията и работата на надзорния съвет на “Петрол” и пред съвета на директорите на “Петрол холдинг”. След като пада забраната те са оттеглени . През 2008-а година Ершов отново издава пълномощни на събев . действително в този период 2007 -до април 2010 Ершов има сериозни проблеми с алкохола . На 27-и май 2010 пред 4 свидетели Ершов оттегля пълномощните си . Събев казва че е разбрал и че предвиденото за по-късно през деня събрание на надзорния съвет се отменя . След като Ершов си тръгва , събев обаче свиква съвещанието на което гласува с вече отнените пълномощни . Сменен е член на надзорния съвет , който за който се смята че е близък до Ершов . Пак гласувайки със същите вече отнети пълномощни променя устава на Петрол АД , и според промяната всички решения на Съвета на акционерите трябва да се взимат с квалифицирано мнозинство ( 75% от акциите ) , а не както дотогава с нормално ( 50% + 1 акция ). За тези му действия Ершов е подал сигнали в прокуратурата . Как мислиш , дали Ершов е знаел за тази действия на събев и ги е одобрил . Предполагам че до 3 години , всичко около Петрол ще се изясни .
относно евентуалния нов собственик ... първо казах че са слухове и второ , дори и да има нещо вярно , няма как това да стане без одобрението на общината . Защото по този начин , тя ще загуби всичко което е апортирала в дружеството . А оттам вече , нищо няма да пречи на новия собственик да прави каквото си иска .
Аз моето мнение съм го казал отдавна - този отбор НЕ Е ЧЕРНОМОРЕЦ , нищо че носи същото име . Евентуална смяна на собствеността няма да промени нищо . Той ще си остане просто един бургаски отбор . Признавам си , че ще ми е още по-симпатичен , ако събев го няма , но пак ще си остане отбора заради който беше затрит истинския Черноморец . Не искам да оставате с грешни впечатления , само защото съм се ангажирал по някакъв начин около случая с Анисе ... или пък , че евентуално може да идвам на мачове с вас ( заради компанията ) . Аз не храня никакви сантименти - ако остане аз да избирам дали да го има този отбор в "А" група , или истинския в "А" окръжна примерно , въобще няма да се замисля . Единствения начин , този отбор да получи някаква легитимация пред бургаските фенове е да се изкупят нематериалните активи на истинския Черноморец . Другия път е дълъг и е свързан с постигането на успехи , поне такива каквито има Нефтохимик ( аз пожелавам дори по-големи ) и със смяната на поне едно поколение , което да е израснало с този отбор .

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 11 фев 2012 14:09

Черноморец винаги е бил недолюбван от ръководните „партийни” фактори в държавата. Може би защото местните „партийни” величия не се интересуваха от футбол. Единствено запален по футбола бе Манол Бонев (мисля, беше за около година първи секретар на градския комитет на БКП), но той малко време бе на власт – загина при автомобилна катастрофа. Може би затова и Черноморец бе изваден от А група през 1973г. Като причина за това бе изтъкнато наличието на „черна каса”- безотчетно финансиране. Но такава имаха всички отбори в България, а бяха изгонени Черноморец и ,струва ми се, Дунав. Вярно е и друго, че отборът бе притискан понякога да губи срещи и то не само срещу ЦСКА и Левски, а точно преди да бъде изваден от групата, той си позволи в домакински мачове да победи всички фаворити.
Никой в Бургас няма да забрави срещата през 1974 г. със Сливен, решаваща за влизането в А група. За този мач , който беше 1-2 кръга преди края на шампионата, се говореше 1,5 -2 месеца по рано. Двата отбора бяха фаворити в Б група и биеха всичко поред. Явно беше, че от този мач зависи кой ще бъде новият член на А група. Преди мача Сливен беше с точка напред и го устройваше и равен мач. Упорито се носеше слух, че всичко е решено и Сливен влиза, но в Бургас на никой не му се вярваше, че това е вярно. Атмосферата бе нажежена до безкрай, въздухът сякаш вибрираше. Това беше основна тема навсякъде, даже и за хора, които през живота си не бяха и помирисвали футболна среща. Целия град постоянно говореше (буквално жужеше и трептеше) за този мач. До такава степен, че стана много престижно да бъдеш осведомен и знаещ по този въпрос. ( Който не е живял през комунизма няма да ме разбере. Това беше същото, както много хора, които въобще не четяха, си правеха луксозни библиотеки и понякога подбираха книгите по цвят и опаковка. И това всичко само за престиж в обществото.).
В деня на мача стадион „Девети септември” се пукаше по шевовете. Билетите ( с точно определено място) бяха предварително разпределени по учреждения и продадени 1-2 седмици предварително. На стадиона присъстваха хора, които въобще не се интересуваха от футбол, които даже не знаеха и основните правила на тази игра. Много от истинските привърженици на отбора останаха без билети, но явно са намерили начин да влязат на стадиона, защото всички стълби бяха запълнени, зад скамейките имаше минимум 3-4 реда правостоящи, а някои бяха успели да слязат и седнат на пистата. А тези, които не бяха успели да влязат, бяха накацали по съседните сгради, а и на самата висока административна сграда на Славянка. Казват, че билетите били около 30 000, но колко бяха без билети никой не може да каже. Смятам, че от Сливен почти нямаше хора, тъй като тогава домакинът не беше длъжен да осигурява билети за госта, всичко се продаваше на място, а тогава, в деня на мача, нямаше билети. Освен това Сливен нямаше тогава много публика, той почти ( а може би и въобще) не беше играл в А група. След това си влизане той направи силен отбор и беше фактор в българското първенство.
Самият мач беше доста оспорван. След едно почти равностойно първо полувреме, втората част премина почти изцяло под диктовката на Черноморец. И тогава станахме свидетели на крайно загадъчни неща. След като бе отсъдена явна дузпа, Янко Кирилов елементарно я пропусна – би в ръцете на вратаря – с години преди това не бе пропускал. Казват, че след мача плакал в съблекалнята, но дали сълзите са били истински? А веднага след това голмайсторът на групата и бъдещ голмайстор на България Иван Притъргов на два пъти от чисти позиции пропусна – топката въобще не бе насочвана към рамката на вратата, а далеч от нея. Казват, че веднага след мача, Притъргов го е чакала кола и той е заминал за Пловдив, където са договорили преминаването му в Тракия. За пояснения – в тези години официално нямаше финансови взаимоотношения между отборите, футболистите се водеха аматьори, преминаването от клуб в клуб ставаше при взаимни договорки между отборите или при натиск отгоре. Но имаше правилник, при който отбор отпаднал от А група се ползваше от правата на отборите в А група и никой не можеше да му вземе, без негово разрешение, футболист. Но ако не можеше да влезе веднага, на следващата година, той губеше тези права и от отбора можеха да бъдат взети 2 футболиста, без разрешението на самия клуб. Именно от това се възползва Притъргов и премина в Тракия Пловдив. Затова и бяха съмненията за неговата симулативна игра. В Тракия той стана голмайстор на А група и веднага премина в ЦСКА. Но да не забравяме, че Сливен и Тракия бяха военни отбори – от обкръжението на ЦСКА. Относно Тотко Дремсизов – той вече беше в края на кариерата си. След завръщането си от ЦСКА не играеше с предишното желание и ентусиазъм. Оттогава му излезе и прякорът – буквата Ф, защото стоеше постоянно в половината на противника с ръце на кръста. Наистина, в този мач би трябвало малко повече да се бори, но той по характер си беше такъв, не обичаше да се влага докрай. Затова и смятам, че в неговата игра нямаше умисъл, а просто нежелание да се напряга много.[/quote]
На този мач бях зад вратата ,къде сега е монтирано електронното табло. Бях на 16 год. тогава. Много нерви и много ядове на този мач. Още тогава много запалянковци се зарекоха да не стъпват на стадиона. А и да не забравя, бях с голямо парче плат с нарисувана акула. Художника на завод " Георги Димитров" ми е прави непосредствено преди мача.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 11 фев 2012 17:39

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:Миро, какво означава това: "той събев е подписвал много неща без тяхно знание ( затова си търсят от него 180 млн евро. )". Що за бизнесмени, след твоите думи, наистина ще повярвам, че освен чашката, друго не ги е интересувало. Но не го вярвам. Явно има някакви игри или други противоречия, тука засега нищо не знам.

Когато Ершов го изгониха от България , по обясними причини той издава на събев пълномощни да го представлява, гласува и взема решения от негово име в заседанията и работата на надзорния съвет на “Петрол” и пред съвета на директорите на “Петрол холдинг”. След като пада забраната те са оттеглени . През 2008-а година Ершов отново издава пълномощни на събев . действително в този период 2007 -до април 2010 Ершов има сериозни проблеми с алкохола . На 27-и май 2010 пред 4 свидетели Ершов оттегля пълномощните си . Събев казва че е разбрал и че предвиденото за по-късно през деня събрание на надзорния съвет се отменя . След като Ершов си тръгва , събев обаче свиква съвещанието на което гласува с вече отнените пълномощни . Сменен е член на надзорния съвет , който за който се смята че е близък до Ершов . Пак гласувайки със същите вече отнети пълномощни променя устава на Петрол АД , и според промяната всички решения на Съвета на акционерите трябва да се взимат с квалифицирано мнозинство ( 75% от акциите ) , а не както дотогава с нормално ( 50% + 1 акция ). За тези му действия Ершов е подал сигнали в прокуратурата . Как мислиш , дали Ершов е знаел за тази действия на събев и ги е одобрил . Предполагам че до 3 години , всичко около Петрол ще се изясни .
относно евентуалния нов собственик ... първо казах че са слухове и второ , дори и да има нещо вярно , няма как това да стане без одобрението на общината . Защото по този начин , тя ще загуби всичко което е апортирала в дружеството . А оттам вече , нищо няма да пречи на новия собственик да прави каквото си иска .
Аз моето мнение съм го казал отдавна - този отбор НЕ Е ЧЕРНОМОРЕЦ , нищо че носи същото име . Евентуална смяна на собствеността няма да промени нищо . Той ще си остане просто един бургаски отбор . Признавам си , че ще ми е още по-симпатичен , ако събев го няма , но пак ще си остане отбора заради който беше затрит истинския Черноморец . Не искам да оставате с грешни впечатления , само защото съм се ангажирал по някакъв начин около случая с Анисе ... или пък , че евентуално може да идвам на мачове с вас ( заради компанията ) . Аз не храня никакви сантименти - ако остане аз да избирам дали да го има този отбор в "А" група , или истинския в "А" окръжна примерно , въобще няма да се замисля . Единствения начин , този отбор да получи някаква легитимация пред бургаските фенове е да се изкупят нематериалните активи на истинския Черноморец . Другия път е дълъг и е свързан с постигането на успехи , поне такива каквито има Нефтохимик ( аз пожелавам дори по-големи ) и със смяната на поне едно поколение , което да е израснало с този отбор .

Миро, не искам пак да влизам в спорове около твоите конспирации. Чувам ги само от теб. Как само за теб Ершов е положителния, а Събев отрицателния. Колкото хора познавам, които са имали контакти с двамата, то тяхното мнение е коренно противоположно. Само да запитам, какво е станало през април 2010. Да не би да го е осенила божа милост и той да е станал въздържател. Как 3 години е запивал и изведнъж решил, че го крадат. На мен ми прилича, ако е истина, повече на халюцинации на болен, алкохолизиран мозък. И уж пред свидетели оттеглил пълномощия. Вече 2 години оттогава. Да не се пропиха и те. И защо след 3 години да очакваме изясняване. Тая прокуратура при живи свидетели и трябват 5 години! Да не е в Занзибар. Не си ли забелязал, че сроковете, които ти поставяш, все не се изпълняват, ако сме живи и здрави и ако го има още Черноморец, съм сигурен, че след 3 години ще ни дадеш следващ срок. И няма да е за пръв път.
Не ми отговори на:"А от друга страна, според твоите думи, Събев сам е ръководил Петрол и го е направил страшно печеливша фирма. След като съдружниците си търсят 180 млн Евро, то колко е печалбата на Петрол. Ти издигаш много високо реномето на Събев. Не знаех, че има такива печеливши бизнесмени в България."
Очаквам твоето предложение и конкретни действия за изкупуване на нематериалните активи на истинския Черноморец. Всички сме за, а най-вече ръководството на Черноморец.
А с теб ни е готино. Ти си мъжкар и с желание те приемаме с нас и на стадиона, и на маса. Чакаме те с нетърпение.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 фев 2012 18:04

k.dimitrov написа:
Миро, не искам пак да влизам в спорове около твоите конспирации. Чувам ги само от теб. Как само за теб Ершов е положителния, а Събев отрицателния. Колкото хора познавам, които са имали контакти с двамата, то тяхното мнение е коренно противоположно. Само да запитам, какво е станало през април 2010. Да не би да го е осенила божа милост и той да е станал въздържател. Как 3 години е запивал и изведнъж решил, че го крадат. На мен ми прилича, ако е истина, повече на халюцинации на болен, алкохолизиран мозък. И уж пред свидетели оттеглил пълномощия. Вече 2 години оттогава. Да не се пропиха и те. И защо след 3 години да очакваме изясняване. Тая прокуратура при живи свидетели и трябват 5 години! Да не е в Занзибар. Не си ли забелязал, че сроковете, които ти поставяш, все не се изпълняват, ако сме живи и здрави и ако го има още Черноморец, съм сигурен, че след 3 години ще ни дадеш следващ срок. И няма да е за пръв път.
Не ми отговори на:"А от друга страна, според твоите думи, Събев сам е ръководил Петрол и го е направил страшно печеливша фирма. След като съдружниците си търсят 180 млн Евро, то колко е печалбата на Петрол. Ти издигаш много високо реномето на Събев. Не знаех, че има такива печеливши бизнесмени в България."
Очаквам твоето предложение и конкретни действия за изкупуване на нематериалните активи на истинския Черноморец. Всички сме за, а най-вече ръководството на Черноморец.
А с теб ни е готино. Ти си мъжкар и с желание те приемаме с нас и на стадиона, и на маса. Чакаме те с нетърпение.

Единствения срок , който съм давал някога е лятото на 2012 . И той касаеше единствено някои обстоятелства около бъдещето на клуба . Нищо повече няма да казвам , можеш сам да попиташ Нейчо и Владо , за какво се говореше на събранието . А относно други срокове , мога да цитирам доста , дадени от събев ;)
Относно болния мозък ... ето тук е най-подробно изложената гледна точка на Ершов и Мелник ... пък всеки сам да си преценя на какво да вярва ;)
http://www.afera.bg/index.php?option=co ... 2&Itemid=9

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 11 фев 2012 18:45

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:

Единствения срок , който съм давал някога е лятото на 2012 . И той касаеше единствено някои обстоятелства около бъдещето на клуба . Нищо повече няма да казвам , можеш сам да попиташ Нейчо и Владо , за какво се говореше на събранието . А относно други срокове , мога да цитирам доста , дадени от събев ;)
Относно болния мозък ... ето тук е най-подробно изложената гледна точка на Ершов и Мелник ... пък всеки сам да си преценя на какво да вярва ;)
http://www.afera.bg/index.php?option=co ... 2&Itemid=9

Миро, не знам, кой стои зад този сайт. Много ме смущава статията над тази. За убития прокурор Николай Колев, оплюването му е характерно за някои известни личности, които се надявам скоро да си получат заслуженото. И един факт от статията на Ершов - вече са изкупени обратно акциите на Ваянд Ойл. А в статията е написано, че това никога няма да стане, а е обявено за да оправдае определено източване. Не желая да тълкувам неопределени източници на информация. След като са известени всички институции, занимаващи се със злоупотреби, кражби и т.н. да се надяваме, че ще научим истината. И дано е по скоро, защото от статията разбирам, че имало проблеми от средата на 90-те години, което ме навява на мисълта, че нещо в нея не е наред. След като знаеш, че постоянно те крадат, ще продължаваш ли да работиш с определен човек, а даже и ще го опълномощаваш да те представлява във всичко????
Последна промяна от k.dimitrov на 12 фев 2012 13:36, променено общо 2 пъти.

калпазанин
Контакти:

Мнениеот калпазанин » 11 фев 2012 21:00

Миро, Ники, викам да ги обсъдим тия неща на маса. Не че нещо, но ден през ден се пише тука за Събев, Дражев, Порточанов, Йоан, Николов. Аз не ходя на стадиона заради никой от тях. Готина компания сме, дайте да не спорим задочно във форума, тия работи ще ги мъдрим на маса, съгласни? ;)

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 13 фев 2012 17:00

Мачовете между Нефтохимик и Черноморец: 1984-85 Б група: Черноморец-Нефтохимик 4:0 и 1:0 1984-85-КБ-Нефтохимик-Черноморец-2:3 и 3:1(победител Нефтохимик) 1986 КБ Нефтохимик-Черноморец-3:0 и 2:3(победител Нефтохимик) 1987 КСА Нефтохимик-Черноморец 2:2 след прод.-победител Черноморец след дузпи 1999-2000 А група Нефтохимик-Черноморец 0:0 и 2:0 2000 КБ Нефтохимик-Черноморец 2:2 и 3:1 2000-01 А г рупа Нефтохимик-Черноморец-3:1 и 1:1 2001-02 А група Нефтохимик-Черноморец-4:1 и 2:3 2002-2003 А група Нефтохимик-Черноморец-2:0 и 0:1 2003-04 А група Нефтохимик-Черноморец-1:1 и 2:0 2005 КБ ОФК Черноморец 919 (Бургас) - Нафтекс (Бургас) 1:1,
след прод. 1:1, след дузпи 4:5 2006-07 Б група Нефтохимик-Черноморец 2:0 и 1:1 2012-2013 А група ???????
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

калпазанин
Контакти:

Мнениеот калпазанин » 13 фев 2012 17:34

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Мачовете между Нефтохимик и Черноморец: 1984-85 Б група: Черноморец-Нефтохимик 4:0 и 1:0 1984-85-КБ-Нефтохимик-Черноморец-2:3 и 3:1(победител Нефтохимик) 1986 КБ Нефтохимик-Черноморец-3:0 и 2:3(победител Нефтохимик) 1987 КСА Нефтохимик-Черноморец 2:2 след прод.-победител Черноморец след дузпи 1999-2000 А група Нефтохимик-Черноморец 0:0 и 2:0 2000 КБ Нефтохимик-Черноморец 2:2 и 3:1 2000-01 А г рупа Нефтохимик-Черноморец-3:1 и 1:1 2001-02 А група Нефтохимик-Черноморец-4:1 и 2:3 2002-2003 А група Нефтохимик-Черноморец-2:0 и 0:1 2003-04 А група Нефтохимик-Черноморец-1:1 и 2:0 2005 КБ ОФК Черноморец 919 (Бургас) - Нафтекс (Бургас) 1:1,
след прод. 1:1, след дузпи 4:5 2006-07 Б група Нефтохимик-Черноморец 2:0 и 1:1 2012-2013 А група ???????

Мерси за информацията, дизел, дано има продължение в А група догодина...
Ти един лайф ще отразиш ли през уикенда в някоя квартална кръчмаааа и поръчвааааай.........

Върни се в “Черноморец”