Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Мнениеот Искам си Акаунта » 05 дек 2011 01:42

kartago написа:
k.dimitrov написа:"п.п И тъй като аз не робувам на излишни скрупули , то няма нищо против този Черноморец да изчезне заедно със събев ... и на негово място да бъде създаден друг Черноморец - без събевци , дражевци и порточановци . И без това оригинала е само един . Броя на копията няма значение"

Създайте го, ние сме след Вас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А докато го създадете, ние ще поддържаме този Черноморец

Защо дразниш сега? Днес бихме 520 км, ходихме на мач ( ти беше ли?) върнахме се разбира се в много минорно настроение! Но това е отбора на Бургас за сега! Събрахме се пак "обичайните заподозрени" плюс един нов пич, който ни караше! Хайде, "войводо" тръгни ти да ти видим стъпките ( какво ли ще направиш) може и да тръгнем след тебе!!!!!!

Ако става въпрос за мен ... Съжалявам , че сте били толкова път , за да гледате пародия на футбол (според там присъствалите ) в изпълнение на "отбора на Бургас за сега" . Писал съм няколко пъти , защо аз съм решил да не ходя на мачове на този отбор ( не че е нямало изключения ) .Мачове като този и със Славия само ме убеждават в правотата на решението ми . И като гледам "пълните трибуни" на стадиона в Лазур , явно доста хора мислят като мен . Каквото е зависело от мен съм го направил , когато е трябвало . След това , вече е ред на други хора и институции да си свършат работата .

п.п Съжалявам , че този мач ще бъде свързан с името на Херо . Както и онзи със Славия .

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 дек 2011 01:53

Искам си Акаунта,
тъпото е, че май този път си прав! Аз все пак съм бивш футболист, днес каквото гледах не си заслужаваше! Не ми се коментира, честно! Щото ако кажа това което мисля и трябва сам да се банирам!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 дек 2011 01:57

Дo petkan
Досега се ровех из интернета, за да уточня точно кога беше мача ни в Б група в Ямбол през есента на 76 или пролетта на 77, но нищо не открих. Може да ни помогне Нефтохимик. Тогава излязохме с този плакат, нарисува го моя съученик Мирослав Лапанов - Медото, а знамето го надписвахме в апартамента на Чефито - Стефан Димитров. Всъщност нашето знаме попадна в ръцете на полицията през пролетта на 77 год. -по време на масовите шествия из главните улици на Бургас когато влезнахме в А група. Бяхме около 3-4 000 човека. Градът беше като мравуняк, навсякъде запалянковци (така се наричахме тогава), знамената бяха малко, но скандиранията много. Бяхме се измъчили 3 години в Б група. Не знам Вие дали сте присъствали - били сте по-малки ние бяхме 18 годишни. През есента на 77 год. вече в А група имаше няколко знамена с лика на Акулата. Аз се казвам Николай Николов - Каята. Подписвам се К. Димитров - това ми е псевдоним - бизнесът ми е такъв - издател съм и ми се налага понякога да пиша под псевдоним.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 дек 2011 02:01

Апропо, днес бях толкова бесен на мача, че заплаших всички фенове на "Черноморец", че ще бъдат с БАН, извинявайте, няма такова нещо разбира се! Просто емоция! Абе добре, че вече ме познавате!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 дек 2011 02:04

Искам си Акаунта написа:
kartago написа:
k.dimitrov написа:"п.п И тъй като аз не робувам на излишни скрупули , то няма нищо против този Черноморец да изчезне заедно със събев ... и на негово място да бъде създаден друг Черноморец - без събевци , дражевци и порточановци . И без това оригинала е само един . Броя на копията няма значение"

Създайте го, ние сме след Вас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А докато го създадете, ние ще поддържаме този Черноморец

Защо дразниш сега? Днес бихме 520 км, ходихме на мач ( ти беше ли?) върнахме се разбира се в много минорно настроение! Но това е отбора на Бургас за сега! Събрахме се пак "обичайните заподозрени" плюс един нов пич, който ни караше! Хайде, "войводо" тръгни ти да ти видим стъпките ( какво ли ще направиш) може и да тръгнем след тебе!!!!!!

Ако става въпрос за мен ... Съжалявам , че сте били толкова път , за да гледате пародия на футбол (според там присъствалите ) в изпълнение на "отбора на Бургас за сега" . Писал съм няколко пъти , защо аз съм решил да не ходя на мачове на този отбор ( не че е нямало изключения ) .Мачове като този и със Славия само ме убеждават в правотата на решението ми . И като гледам "пълните трибуни" на стадиона в Лазур , явно доста хора мислят като мен . Каквото е зависело от мен съм го направил , когато е трябвало . След това , вече е ред на други хора и институции да си свършат работата .

п.п Съжалявам , че този мач ще бъде свързан с името на Херо . Както и онзи със Славия .

Да ти кажа, и грам вече не съжалявам! Най вече, че бяхме пак заедно с "нашата агитка", второ, че се запознахме с petkan и вече има и по-дърт от мене ( което не го прави по-малко пич!) Много гадно ни беше, няма да те лъжа, ама нещо не беше както трябва?!.....

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 05 дек 2011 02:07

kartago написа:Искам си Акаунта,
тъпото е, че май този път си прав! Аз все пак съм бивш футболист, днес каквото гледах не си заслужаваше! Не ми се коментира, честно! Щото ако кажа това което мисля и трябва сам да се банирам!

Ти футболист , и аз нещо такова , Тодоров и той поигравал за кеф ... След като ми връчихте капитанската ( воеводската ) лента , да взема да ви организирам напролет като се постопли в един "алтернативен" Черноморец и да поритваме по малко ... преди бирата ;) За химн на отбора може да изберем нещо на SYMPHONY X :lol:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 05 дек 2011 02:11

Мислех, че сте си легнали вече бре! Няма ли да спите? :o
Ники, прякора ти ми говори нещо, но името ти е едно от няколкостотин хилядите в България :)
Мисля, че ако някой ден се срещнем, ще се познаем :)
Нямам добра памет, но мисля, че точно "77-ма влязохме в А група. На всички събития тогава съм присъствал и аз. Ама то и целия Бургас се изсипваше тогава на часовника и оттам започваха шествията. Еееех, славни времена си бяха :) Като се видим някой ден доста ще има какво да си приказваме ;)
Пожелавам лека нощ на всички будуващи, че утре е понеделник все пак!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 дек 2011 02:18

petkan написа:Мислех, че сте си легнали вече бре! Няма ли да спите? :o
Ники, прякора ти ми говори нещо, но името ти е едно от няколкостотин хилядите в България :)
Мисля, че ако някой ден се срещнем, ще се познаем :)
Нямам добра памет, но мисля, че точно "77-ма влязохме в А група. На всички събития тогава съм присъствал и аз. Ама то и целия Бургас се изсипваше тогава на часовника и оттам започваха шествията. Еееех, славни времена си бяха :) Като се видим някой ден доста ще има какво да си приказваме ;)
Пожелавам лека нощ на всички будуващи, че утре е понеделник все пак!

Адаш, вие си тръгнахте, ама имаше и друга маса, току що се прибрах, направо съм каталясал, за 4 денонощия я ми се събират 10 часа сън, я не! А както правилно си забелязал утре е понеделник! Но, мамка му, много съм ядосан от тоя мач! Сега съм на компа си в къщи на биричка и разпускам, естествено пуснах тема да благодаря на хората, които ни посрещнаха! Колкото и да се шегуваме, ама тези момчета много ни помогнаха!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 05 дек 2011 02:43

Завиждам Ви благородно за тези организирани форумни посещения 8-)
Искам си Акаунта написа:

Ти футболист , и аз нещо такова , Тодоров и той поигравал за кеф ... След като ми връчихте капитанската ( воеводската ) лента , да взема да ви организирам напролет като се постопли в един "алтернативен" Черноморец и да поритваме по малко ... преди бирата ;) За химн на отбора може да изберем нещо на SYMPHONY X :lol:

Не се сещам дали не писах вече на тази тема,така че ако съм писал извинявам се за повторението,но наскоро ми се въртеше из главата за това как Ст.Паули излизат за мачовете си под звуците на Hells Bells на AC/DC,а при гол публиката се подгравя с Song 2 на Blur.Доколкото виждам повечето и без това сме фенове на по-хубавата музика,та затова ми се струва,че не е лошо и ние да имаме такова музикално оформление преди и по време на мача :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 дек 2011 03:03

Devian написа:Завиждам Ви благородно за тези организирани форумни посещения 8-)
Искам си Акаунта написа:

Не се сещам дали не писах вече на тази тема,така че ако съм писал извинявам се за повторението,но наскоро ми се въртеше из главата за това как Ст.Паули излизат за мачовете си под звуците на Hells Bells на AC/DC,а при гол публиката се подгравя с Song 2 на Blur.Доколкото виждам повечето и без това сме фенове на по-хубавата музика,та затова ми се струва,че не е лошо и ние да имаме такова музикално оформление преди и по време на мача :roll:

Бяха ми дали задача да правя химн и на "Черноморец" и на "Нефтохимик", познай дали свърших нещо?! Иначе стига ни "завижда благородно", смятаме след сезона, да гледаме мачове при мен на една голяма плазма, просто да се събираме и да бистрим историите! Повярвай ми, съберем ли се всички няма да скучаеш! Днес за първи път го видях калпазанчо намусен, но имаше защо! Много ни заболя всички!

Върни се в “Черноморец”