kartago написа:k.dimitrov написа:"п.п И тъй като аз не робувам на излишни скрупули , то няма нищо против този Черноморец да изчезне заедно със събев ... и на негово място да бъде създаден друг Черноморец - без събевци , дражевци и порточановци . И без това оригинала е само един . Броя на копията няма значение"
Създайте го, ние сме след Вас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А докато го създадете, ние ще поддържаме този Черноморец
Защо дразниш сега? Днес бихме 520 км, ходихме на мач ( ти беше ли?) върнахме се разбира се в много минорно настроение! Но това е отбора на Бургас за сега! Събрахме се пак "обичайните заподозрени" плюс един нов пич, който ни караше! Хайде, "войводо" тръгни ти да ти видим стъпките ( какво ли ще направиш) може и да тръгнем след тебе!!!!!!
Ако става въпрос за мен ... Съжалявам , че сте били толкова път , за да гледате пародия на футбол (според там присъствалите ) в изпълнение на "отбора на Бургас за сега" . Писал съм няколко пъти , защо аз съм решил да не ходя на мачове на този отбор ( не че е нямало изключения ) .Мачове като този и със Славия само ме убеждават в правотата на решението ми . И като гледам "пълните трибуни" на стадиона в Лазур , явно доста хора мислят като мен . Каквото е зависело от мен съм го направил , когато е трябвало . След това , вече е ред на други хора и институции да си свършат работата .
п.п Съжалявам , че този мач ще бъде свързан с името на Херо . Както и онзи със Славия .