Моето скромно мнение за новите:
Почвам от единственият бял - словакът Сива - не блесна с някаква кой знае каква техника, но пък и поста който заема не я изисква. С една дума - стабилен, като подкрепям мнението на Нейчо, че ще е поне една идея по-полезен от Уалембо.
Куатара - харесах го на момента. Бърз, техничен, повратлив! Ще се повторя с Нейчо, но страшно ми хареса как посрещна топката след онова далечно, диагонално центриране (като междувременно имаше противников играч до него, който евентуално би могъл да го притесни), последва единствено тупкане на топката по тревата и страхотен шут по диагонала, който вратаря спаси само защото беше заел най-добрата позиция в момента. И във всичките му останали отигравания лъхаше на футбол!
Хасан - същата работа като Куатара! Добре, че и той вече е наш! (подписал). И в двамата видях голям хъс за игра, а след като излязохме от срещата с Киряков и ги поздравихме на стълбите, сякаш точно те двамата бяха и най-отзивчиви към нас, феновете.
Гаел - вероятно няколкото добри мнения, които преди това прочетох за него ме подведоха. Очаквах да видя едва ли не някакъв суперфутболист. Уви! Нищо кой знае какво футболно не видях в него. Дано усетът ми ме лъже.
Но пък ми хареса онова дребното, черничкото (така и не му разбрах името), което се включи в центъра на защитата ни (и пред нея), сякаш е играл с този отбор от година поне.
Този другият високият, с размери жираф и грациозност на антилопа мен лично не ме впечатли освен с предните две определения..... не знам.... Херо да решава

Другите три-четири африканчета така и не можах да ги различа, едно че играеха изнесени по-напред, т.е по- далеч от мястото, на което бяхме седнали и второ, че някак си се "загубиха" в защитата на Калиакра и май не направиха нищо стойностно. Но пък и не можем да искаме нещо от момчета събрани буквално минути преди мача и пуснати веднага в игра, вероятно дори не и на постовете, на които играят.... та така.
В заключение - ако не очакваме шампионска титла или класиране в тройката, мисля че пак ще имаме добър отбор и прогнозирам, че ще влезнем поне в шестицата