Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Мнениеот petkan » 25 юли 2012 17:48

Абе Нейчо, уж всички бяхме на мача, но май само ти си го гледал... и разбрал :) Кефиш!
Моето скромно мнение за новите:
Почвам от единственият бял - словакът Сива - не блесна с някаква кой знае каква техника, но пък и поста който заема не я изисква. С една дума - стабилен, като подкрепям мнението на Нейчо, че ще е поне една идея по-полезен от Уалембо.
Куатара - харесах го на момента. Бърз, техничен, повратлив! Ще се повторя с Нейчо, но страшно ми хареса как посрещна топката след онова далечно, диагонално центриране (като междувременно имаше противников играч до него, който евентуално би могъл да го притесни), последва единствено тупкане на топката по тревата и страхотен шут по диагонала, който вратаря спаси само защото беше заел най-добрата позиция в момента. И във всичките му останали отигравания лъхаше на футбол!
Хасан - същата работа като Куатара! Добре, че и той вече е наш! (подписал). И в двамата видях голям хъс за игра, а след като излязохме от срещата с Киряков и ги поздравихме на стълбите, сякаш точно те двамата бяха и най-отзивчиви към нас, феновете.
Гаел - вероятно няколкото добри мнения, които преди това прочетох за него ме подведоха. Очаквах да видя едва ли не някакъв суперфутболист. Уви! Нищо кой знае какво футболно не видях в него. Дано усетът ми ме лъже.
Но пък ми хареса онова дребното, черничкото (така и не му разбрах името), което се включи в центъра на защитата ни (и пред нея), сякаш е играл с този отбор от година поне.
Този другият високият, с размери жираф и грациозност на антилопа мен лично не ме впечатли освен с предните две определения..... не знам.... Херо да решава :mrgreen:
Другите три-четири африканчета така и не можах да ги различа, едно че играеха изнесени по-напред, т.е по- далеч от мястото, на което бяхме седнали и второ, че някак си се "загубиха" в защитата на Калиакра и май не направиха нищо стойностно. Но пък и не можем да искаме нещо от момчета събрани буквално минути преди мача и пуснати веднага в игра, вероятно дори не и на постовете, на които играят.... та така.
В заключение - ако не очакваме шампионска титла или класиране в тройката, мисля че пак ще имаме добър отбор и прогнозирам, че ще влезнем поне в шестицата :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 25 юли 2012 17:53

Между другото,както и Петьо вмъкна наистина повечето чернонкожи футболисти бяха "стоварени" на Лазур. Дори и Киряков и Пи Ара :mrgreen: не знаеха нищо за тях.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 юли 2012 18:17

Момчета. Притеснява ме факта, че за разлика от зимата, когато имахме форумна категоричност относно новите...сега я нямаме.
По време на зимната подготовка си "избрахме" футбалерчета без проблем. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 25 юли 2012 18:22

ntodorov написа:Момчета. Притеснява ме факта, че за разлика от зимата, когато имахме форумна категоричност относно новите...сега я нямаме.
По време на зимната подготовка си "избрахме" футбалерчета без проблем. :mrgreen:

Е що бе? Около Куатара и Хасан не сме ли категорични? :mrgreen:

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 25 юли 2012 19:45

Аз погледах малко от началото,после пих кафе и после влязох да погледам към 80 минута-беше 2:0 и си тръгнах.Черноморец играха с потници върху фланелките и не видях екипа. С този екип ще имате проблеми срещу "синьо-бели" отбори,както и ние с нашия срещу "зелено-бели" Различаването е трудно
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 юли 2012 19:53

petkan написа:
ntodorov написа:Момчета. Притеснява ме факта, че за разлика от зимата, когато имахме форумна категоричност относно новите...сега я нямаме.

Е що бе? Около Куатара и Хасан не сме ли категорични? :mrgreen:

Не, че съм лакум, но тези двамата са крайно недостатъчни...за Шампионските ни амбиции. :mrgreen:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 25 юли 2012 19:53

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Аз погледах малко от началото,после пих кафе и после влязох да погледам към 80 минута-беше 2:0 и си тръгнах.Черноморец играха с потници върху фланелките и не видях екипа. С този екип ще имате проблеми срещу "синьо-бели" отбори,както и ние с нашия срещу "зелено-бели" Различаването е трудно

играете с Калиакра скоро . Трябваше да погледаш да видиш колко е ниско нивото в Б групата .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 25 юли 2012 19:57

Bartolomej написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Аз погледах малко от началото,после пих кафе и после влязох да погледам към 80 минута-беше 2:0 и си тръгнах.Черноморец играха с потници върху фланелките и не видях екипа. С този екип ще имате проблеми срещу "синьо-бели" отбори,както и ние с нашия срещу "зелено-бели" Различаването е трудно

играете с Калиакра скоро . Трябваше да погледаш да видиш колко е ниско нивото в Б групата .

В момента водим на Етър с 1:0.....но контролите не са важни.Калиакра може да е с друго лице след 2 седмици.Когато се играе за пари е друго. След загубите ни от Етър и Литекс,Димчо Ненов им забрани да играят белот и сега не се офлянкват....като им упря яйцето до гъзъ....
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 юли 2012 19:59

Що не се обади ? Или викаш, къде да ни намериш из толкоЗ народ ? Ванка. Знаете ли цветовете на екипите - шорти, фланелка, чорапи. Ще има ли черно в тях ?
ПС: На мен ми беше трудно, когато Нафтата играеше с Левски - синьото и зеленото не контрастираха достатъчно, като цвят, еле пък на рефлектори след 96-та година. Все пак помня първия ни домакински мач в А група, когато Нафтата прие Левски - есен 94. Играехме с бели екипи с преливащо зелено на гърдите. Тогава се отличаваха добре отборите.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 25 юли 2012 20:06

ntodorov написа:

Що не се обади ? Или викаш, къде да ни намериш из толкоЗ народ ? Ванка. Знаете ли цветовете на екипите - шорти, фланелка, чорапи. Ще има ли черно в тях ?
ПС: На мен ми беше трудно, когато Нафтата играеше с Левски - синьото и зеленото не контрастираха достатъчно, като цвят, еле пък на рефлектори след 96-та година. Все пак помня първия ни домакински мач в А група, когато Нафтата прие Левски - есен 94. Играехме с бели екипи с преливащо зелено на гърдите. Тогава се отличаваха добре отборите.

http://bulgarian-ultras.com/ultras/site ... 5486_n.jpg Нещо не мЪ кефи! Зеленото,не е зелено....но да го видим на живо,може и да мЪ накефи......Вече водим с 2:0 на Етър-направо ги ядем кЪт горчиви краставици

Върни се в “Черноморец”