k.dimitrov написа:Току що и ТV 7 обявиха, че Преслав Йорданов е футболист на Черноморец.
До искам си Акаунта
Относно Събев.
Всяка година обявяваш фалита на отбора, но все още не сме го чули. Когато го обявят ситуацията ще бъде друга, тогава просто ще загинем.
Сам казваш, че Събев няма сметка да продава, тогава ние няма какво да коментираме.
Ако смяташ, че държавата може да се намеси на страната на Ершов, значи да чакаме от умрял писмо. Нима не знаеш, че не само в България, а и в цяла Европа го знаят кой е той. А ти мислиш, че ако Ершов вземе акциите на Черноморец и ще развива клуба?!?! По-добре го знаеш от мен какви му са интересите и целите. Забрави за Черноморец.
Нов инвеститор - аз това го пиша вече 3 път - няма такъв и докато няма по-добре без коментарии.
Проточанов - ако имаше интерес и откъде и какво да краде, не един, а десет отбора щеше да направи. Но няма, няма го и Йоан, за да играят комбина, така че без коментарии.
Ааааа , да се разберем - не съм обявявал аз фалита . Цитирал съм данни от одита на дружеството . Пак ще дам някои цифри .
уставен капитал на клуба 50,5 млн лева .
натрупана загуба до края на 2010 г. 37 млн лева
А теб кое те кара да мислиш , че събев е по читав от човека който го създаде ( Ершов) . Самия Ершов може да е всякакъв , но единствената страна в Европа в която е имал проблеми е България .
Това което се опитва да обясня от години е , че Бургас може да се окаже с 2 отбора които нямат стадиони , и 1 събев който да има 2 стадиона и нито един отбор . А както знаеш , статута на всяка земя и сграда може да се променя . Там където е имало МОЛ , може да изникне стадион ... и обратното