Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Мнениеот Искам си Акаунта » 05 дек 2011 00:09

k.dimitrov написа:Току що и ТV 7 обявиха, че Преслав Йорданов е футболист на Черноморец.
До искам си Акаунта
Относно Събев.
Всяка година обявяваш фалита на отбора, но все още не сме го чули. Когато го обявят ситуацията ще бъде друга, тогава просто ще загинем.
Сам казваш, че Събев няма сметка да продава, тогава ние няма какво да коментираме.
Ако смяташ, че държавата може да се намеси на страната на Ершов, значи да чакаме от умрял писмо. Нима не знаеш, че не само в България, а и в цяла Европа го знаят кой е той. А ти мислиш, че ако Ершов вземе акциите на Черноморец и ще развива клуба?!?! По-добре го знаеш от мен какви му са интересите и целите. Забрави за Черноморец.
Нов инвеститор - аз това го пиша вече 3 път - няма такъв и докато няма по-добре без коментарии.
Проточанов - ако имаше интерес и откъде и какво да краде, не един, а десет отбора щеше да направи. Но няма, няма го и Йоан, за да играят комбина, така че без коментарии.

Ааааа , да се разберем - не съм обявявал аз фалита . Цитирал съм данни от одита на дружеството . Пак ще дам някои цифри .
уставен капитал на клуба 50,5 млн лева .
натрупана загуба до края на 2010 г. 37 млн лева
А теб кое те кара да мислиш , че събев е по читав от човека който го създаде ( Ершов) . Самия Ершов може да е всякакъв , но единствената страна в Европа в която е имал проблеми е България .
Това което се опитва да обясня от години е , че Бургас може да се окаже с 2 отбора които нямат стадиони , и 1 събев който да има 2 стадиона и нито един отбор . А както знаеш , статута на всяка земя и сграда може да се променя . Там където е имало МОЛ , може да изникне стадион ... и обратното

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 дек 2011 00:10

На рибите на плаката бяха написани имената на другите отбори в Б група

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 дек 2011 00:18

До Искам си Акаунта
По твоите схеми може след време въобще да няма Черноморец. Това аз не го искам, а мисля че и колегите от форума. Остави ни да вярваме, че имаме и ще имаме отбор, не ни забърквай в своите конспирации. И на това, което го има в момента сме предоволни, защото с един господин, който в момента е в затвора бяхме изчезнали от футболна България.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 05 дек 2011 00:50

k.dimitrov написа:До Искам си Акаунта
По твоите схеми може след време въобще да няма Черноморец. Това аз не го искам, а мисля че и колегите от форума. Остави ни да вярваме, че имаме и ще имаме отбор, не ни забърквай в своите конспирации. И на това, което го има в момента сме предоволни, защото с един господин, който в момента е в затвора бяхме изчезнали от футболна България.

по въпроса за конспирациите - http://www.petrolholding.bg/gfo/2010/ps ... z_2010.pdf
одита на клуба .Всеки който иска може да го прегледа .
Няма мои схеми - има факти . ТЕ , а не аз казват , че отбора може да изчезне в близко бъдеще . Според родното законодателство , когато едно дружество изпадне в липса на ликвидност ( загубите станат повече от активите му ) , се обявява служебен фалит и то се заличава от търговския регистър . И тогава събев няма да има думата по въпроса .
Но след като искаш да се правиш на щраус - какво ти пречат моите "конспирации" да си заравяш главата в пясъка и да си вярваш , че всичко е наред .
За протокола държа да се отбележи , че преди да се създаде този Черноморец ( от Порточанов и Йоан ) , и още известно време след създаването му , другия Черноморец свързван с господина в затвора си беше на картата на Футболна българия и играеше на стадиона в "Акациите" . Ти трябва да го знаеш по добре от мен .

п.п И тъй като аз не робувам на излишни скрупули , то няма нищо против този Черноморец да изчезне заедно със събев ... и на негово място да бъде създаден друг Черноморец - без събевци , дражевци и порточановци . И без това оригинала е само един . Броя на копията няма значение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 дек 2011 00:52

k.dimitrov написа:До Bourgas
Не знам кой ти е казал за знамето. Аз преди време бях писал в някой от форумите, може някой да го е прочел. А може и за друго да се отнася.
Но на знамето беше написано Черноморец с бяла блажна боя (наложи се след това да изхвърлим килима, който беше подслан под знамето, а моя съученик яде голям пердах от баща си.) Между впрочем знамето го откраднахме от над парадния вход на ТОХ-а. Небесносините знамена бяха по това време символ на мира и ги поставяха когато наближаваха празници. Иначе нямаше откъде да ги купим. Но името Акули идва от един голям плакат, на който беше нарисувана акула, която гълта малки други риби. С този плакат и със знамето бяхме на мача на Черноморец в Ямбол. Тогава играехме в Б група и бихме 2-1. Помня, единият гол го вкара Милчо Атанасов. Той беше участник в националния юношески отбор, когато за трети път станаха Европейски шампиони. Всички бяхме ученици от Механото, специалност Автомобили. Художникът беше един от нас. Жалко, че част от тях вече не са в Бургас, а тези, които са тук, вече не са така запалени по футбола. На стадиона имаше доста бургазлии, видяха плаката и след този мач се понесе прозвището Акули. Между впрочем, в края на сезона влязохме в А група, направихме посрещане на отбора на Тройката - те се хранеха в ресторант Черно море - сега Първа Инвестиционна банка.
След това тръгнахме на манифестация по Първи май(Александровска) и Ленин(Богориди). Но на ъгъла с Фотинов ни пресрещна милицията(тогава неофициалните манифестации бяха забранени). Аз успях да избягам, но някои ги хванаха заедно със знамето, което се оказа, че след това го начупили в милицията.

petkan твърди, че първото знаме е от тях и да ти кажа склонен съм да му вярвам! Понеже темата е за мача! Бях в Пловдив, "Черноморец" не заслужваше да победи! Разглезихме се с хубави мачове на "Лазур", точно в Пловдив ни разкриха! Уж нямаше да подценяват мача, а бяха със страхотно странен състав! Пичове, повярвайте ми, все пак съм бивш футболист, днес "Ботев" си ни мачкаха, искаха повече победата и я постигнаха! Мача много мирише, но аз не мога да повярвам на такива игри! Няма как, не може в 85-ата минута да върнеш топката към вратаря си?! Отделно съдията от един много спокоен мач даде 3?! червени картона! Нищо, аз скоро имам командировка към Рилата, ще го видя този пич!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 дек 2011 01:07

"п.п И тъй като аз не робувам на излишни скрупули , то няма нищо против този Черноморец да изчезне заедно със събев ... и на негово място да бъде създаден друг Черноморец - без събевци , дражевци и порточановци . И без това оригинала е само един . Броя на копията няма значение"

Създайте го, ние сме след Вас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А докато го създадете, ние ще поддържаме този Черноморец

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 дек 2011 01:12

k.dimitrov написа:"п.п И тъй като аз не робувам на излишни скрупули , то няма нищо против този Черноморец да изчезне заедно със събев ... и на негово място да бъде създаден друг Черноморец - без събевци , дражевци и порточановци . И без това оригинала е само един . Броя на копията няма значение"

Създайте го, ние сме след Вас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А докато го създадете, ние ще поддържаме този Черноморец

Защо дразниш сега? Днес бихме 520 км, ходихме на мач ( ти беше ли?) върнахме се разбира се в много минорно настроение! Но това е отбора на Бургас за сега! Събрахме се пак "обичайните заподозрени" плюс един нов пич, който ни караше! Хайде, "войводо" тръгни ти да ти видим стъпките ( какво ли ще направиш) може и да тръгнем след тебе!!!!!!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 дек 2011 01:22

До kartago
Нещо си объркал, аз цитирам Искам си акаунта. Проследи целия ни дебат.
Това не е моя позиция. Вече от 2 часа му доказвам, че в момента има един Черноморец и ние поддържаме него.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 дек 2011 01:30

k.dimitrov написа:До kartago
Нещо си объркал, аз цитирам Искам си акаунта. Проследи целия ни дебат.
Това не е моя позиция. Вече от 2 часа му доказвам, че в момента има един Черноморец и ние поддържаме него.

А ние 5-6 идиота подържаме бургаския футбол! Извинявай, че не съм те разбрал, още съм под емоцията на мача!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 05 дек 2011 01:38

k.dimitrov,
Не знам какво име стои зад "к", но мисля че, ако се видим, ще се познаем :)
Ти си бил в Механото, а аз в Строителния по това време.... и бях около 15-годишен, вероятно пъпчасал хлапак :)
Да, днес стана въпрос с момчетата за прозвището "акули" и аз им разказах своята версия и тя е същата като твоята. Отлично си спомням плаката с голямата акула, похапваща малки рибки, на които бяха изписани имената на други отбори от А група :) Този плакат се появяваше на доста мачове през '77 -ма. Паралелно с него имаше и едно мнооого голямо светлосиньо знаме (естествено открадното и то :) ) с нарисувана акула в атака със зeйнала паст. За него споменах на момчетата. Него пък го нарисува мой приятел и съученик - художник, на който в последствие станах и кум. Името му е Дамян Гочев. Това знаме просъществува поне 3-4 години и се потурчи някъде по стадионите на страната, мисля в София. Когато изчезна (беше пленено :) , нали така беше модерно тогава :) ) го бях дал на хора от агитката, за мач извън Бургас, на който не можех да отида. По същото време имаше и едно некадърно нарисувано английско (британско) знаме (моя милост беше художникът :) ), което впоследствие беше преотстъпено на някакви дечица по-малки и от нас, и заменено с едно огромно оригинално британско знаме, пак нагло откраднато от пилоните на х-л "България". Надявам се да е минала давност и да не ни подвеждат под отговорност 35 години по-късно :mrgreen: Главни действащи лица от наша страна тогава бяха Марин (Вожда), Джуро (Кънта), Озгуд, Рака.... Сещаш ли се за някой?
Днес всъщност се запознах с много готини пичове от форума. Мисля, че ще е хубаво за се запознаем и с теб (ако не се познаваме де) Знае ли човек кога ще открие нови приятели ;)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”