Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 дек 2011 23:09

k.dimitrov написа:До Искам си Акаунта
И как го виждаш махането на Събев от отбора, след като сам твърдиш, че Черноморец му е длъжен с милиони. Не се ли яви кандидат за закупуването на отбора от Събев (или поне неговите акции и дълговете на отбора към него) никой не може да го махне. Освен това къде ще играе Черноморец в А група. Не сравнявайте ситуацията с Ботев. Техният отбор вече бе загинал, нямаше го никъде.

Приятел , той и Черномоец е загинал . Просто трябва да излезе одита за тази финансова година , за да изпадне дружеството в състояние на свръх задлъжнялост . Тогава всеки един кредитор може да поиска обявяването на клуба във фалит . Оттам следва разпродаване , на активите на дружеството ( към момента - само стадиона в Акациите и земята около него ) и разплащане както следва :
1. Държавата , ако има да взима нещо
2. останалите кредитори - процентно.
Само , че Събев няма сметка да продава клуба , освен ако не е решил да се откаже от въпросните декари . Което ме съмнява . Другия вариант е да се намеси държавата решително в полза на Ершов и Събев да бъде отстранен по съдебен път . Едва тогава може да се говори за нов инвеститор . Има и трети вариант - влизане на нов инвеститор в отбора който да придобие примерно 30% от акциите ( по 15 от двете страни ) . И след това той да поиска вдигане на уставния капитал ... тук обаче условието е общината да се съгласи .
Ако трябва да обобщя - най-добре е Порточанов да създаде Черноморец 2012 ;)

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 04 дек 2011 23:10

Conan, песимизма ти е заразен ... :(
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 04 дек 2011 23:26

рядко пиша в други форуми, а и по принцип тук в гонг "разбирачи" с лопата да ги ринеш, реших да драсна няколко реда по повод на няколко поста ... макар не всичките да ги quot-вам(просто не ми се играе да ги събирам един по един).

Bourgas написа:...Вярвай ми изгледал съм повече мача на Ботев, от колкото ти на Черноморец и аз много добре знам двата отбора как играха. ...

явно доста повече мачове си гледал по bultra tv, отколкото си посетил на лазур :lol: това си е лично твой избор, разбира се.

някой по-нагоре беше писал, че ... и във варна, и в стара загора имало такива агитки ... с което малко ни обиждате, а и може би не разбирате разликите. във всеки един голям град, може да има агитки. бпфк има публика. в българия те се броят на пръстите на едната ръка. разликата от агитка до публика нямам намерения точно тук да я разисквам.

за мача ... някой от нашите по-горе спомена, че футболистите ни не са играли по-различно от мачовете срещу сливен, поморие, любимец и си е така. нямаме и претенции да сме кой знае какъв отбор за момента, а по пътя за А група тази година много мъки ще видим, но за днешния мач ... публиката оказа влияние на тези долу, които защитаваха цветовете и името ботев. тя им вдъхна повече увереност и повече самочувствие, за да надскочат себе си(или поне - досегашното си представяне в Б група). далеч съм от мисълта, че публиката може да притесни професионален отбор, който на базата на резултатите си през последната година идва като фаворит в пловдив. поне не и докато не ни направят(дай боже) стадион от английски тип :lol: ... та, публиката си е публика, но долу все пак играят футболисти, които се смята, че са професионалисти. селата с публика можеш да ги биеш. там е вече разбираемо.

колкото до вас ... не знам какво, защо е причината да играете толкова слабо, но и не ме интересува. аз си гледам моят отбор, който продължава напред.
нямам кой знае какви впечатление от А групата тази година, но доколкото следя нещата бих казал, че лудогорец и черноморец са двата отбора, които определено играят играта си, няма големи очаквания към/около тях и им се получава. е, днес не ви се получи, но има и такива мачове ... причини - сигурно ще намерите не една и две. въпроса е друг обаче - защо след като вие(ръководство,треньор) обявявате, че купата ще ви е един от приоритетите(някъде го бях прочел), тъй като дава възможност за евроизлаз, изнасяте такава продукция на колежа? малко несериозно ми звучи да се говори за купени-продадени мачове ... а колкото до неизплатени пари(ако има нещо такова) - това си е само и единствено ваш проблем ;)

останете си със здраве и си подкрепяйте любимия отбор.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 дек 2011 23:27

Най-хубавото днес беше, че разбрахме защо казват на Черноморец Акули и от къде идва Английския сектор :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 04 дек 2011 23:28

Току що и ТV 7 обявиха, че Преслав Йорданов е футболист на Черноморец.
До искам си Акаунта
Относно Събев.
Всяка година обявяваш фалита на отбора, но все още не сме го чули. Когато го обявят ситуацията ще бъде друга, тогава просто ще загинем.
Сам казваш, че Събев няма сметка да продава, тогава ние няма какво да коментираме.
Ако смяташ, че държавата може да се намеси на страната на Ершов, значи да чакаме от умрял писмо. Нима не знаеш, че не само в България, а и в цяла Европа го знаят кой е той. А ти мислиш, че ако Ершов вземе акциите на Черноморец и ще развива клуба?!?! По-добре го знаеш от мен какви му са интересите и целите. Забрави за Черноморец.
Нов инвеститор - аз това го пиша вече 3 път - няма такъв и докато няма по-добре без коментарии.
Проточанов - ако имаше интерес и откъде и какво да краде, не един, а десет отбора щеше да направи. Но няма, няма го и Йоан, за да играят комбина, така че без коментарии.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 04 дек 2011 23:34

До Bourgas
И защо ни казват Акули - аз имам своя версия. Интересно каква е твоята?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 дек 2011 23:36

k.dimitrov написа:До Bourgas
И защо ни казват Акули - аз имам своя версия. Интересно каква е твоята?

Казаха ми днес относно едно светлосиньо знаме от 77 година. Твоята?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 дек 2011 23:42

Converse написа:Conan, песимизма ти е заразен ... :(

Аааа , аз съм оптимист . Футбола в Бургас го е имало много преди Събев да се роди , ще го има и много години след като той изгние . Дали ще е този Черноморец , или друг ... или някой ще възроди истинския . Дали в Лазур , или в Акациите ( дай боже ) , или пък на друг , нов стадион . Футбол , ще има . Нищо че събев от години се опитва да го удуши . За съжаление , това са фактите - този Черноморец , в този му вид , с това управление и финансиране е обречен . Единствената неяснота е колко ще продължи агонията . Едно обаче е сигурно - нищо няма да обедини бургаските футболни фенове така , както липсата на събев ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 дек 2011 00:03

До Bourgas
Не знам кой ти е казал за знамето. Аз преди време бях писал в някой от форумите, може някой да го е прочел. А може и за друго да се отнася.
Но на знамето беше написано Черноморец с бяла блажна боя (наложи се след това да изхвърлим килима, който беше подслан под знамето, а моя съученик яде голям пердах от баща си.) Между впрочем знамето го откраднахме от над парадния вход на ТОХ-а. Небесносините знамена бяха по това време символ на мира и ги поставяха когато наближаваха празници. Иначе нямаше откъде да ги купим. Но името Акули идва от един голям плакат, на който беше нарисувана акула, която гълта малки други риби. С този плакат и със знамето бяхме на мача на Черноморец в Ямбол. Тогава играехме в Б група и бихме 2-1. Помня, единият гол го вкара Милчо Атанасов. Той беше участник в националния юношески отбор, когато за трети път станаха Европейски шампиони. Всички бяхме ученици от Механото, специалност Автомобили. Художникът беше един от нас. Жалко, че част от тях вече не са в Бургас, а тези, които са тук, вече не са така запалени по футбола. На стадиона имаше доста бургазлии, видяха плаката и след този мач се понесе прозвището Акули. Между впрочем, в края на сезона влязохме в А група, направихме посрещане на отбора на Тройката - те се хранеха в ресторант Черно море - сега Първа Инвестиционна банка.
След това тръгнахме на манифестация по Първи май(Александровска) и Ленин(Богориди). Но на ъгъла с Фотинов ни пресрещна милицията(тогава неофициалните манифестации бяха забранени). Аз успях да избягам, но някои ги хванаха заедно със знамето, което се оказа, че след това го начупили в милицията.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 дек 2011 00:06

Отнася се точно за 77 год.

Върни се в “Черноморец”