Черноморец - Лудогорец FT. 1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Черноморец - Лудогорец FT. 1-0

Мнениеот petkan » 28 окт 2012 16:04

ntodorov написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ни сЪ трайти!

Майтап няма Ванка. Изживяваме минути на слава.
Бихме с Венко Филипов, Яни Пехливанов, Крум Стоянов, Гошо Терзиев, Венци Христов, Пламен Димов. Все млади момчета поставени на позиции да защитават отбора ни от лудогорските шампиони. Направиха го толкова грамотно, че оставиха значението на резултата в друго измерение.
Аз и всички от този форум се радваме за тези момчета на по 19 и 20 години (изключвам 20 годишните Утара и Гаел). Херо каза, че и Милчо Ангелов е щял да играе, ако не е бил ангажиран с юношеските национали на Бг. Ако Милчо и другото момче в отбора ( забравих му името сега) бяха влезли вече щях да свърша преждевременно. :oops:

Ми сега ни се е паднало бе Дизел :mrgreen:
[offtopic]Ти ходи ли в Търговище? Нещо да кажеш, как играха Нафтата?[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 окт 2012 16:07

[offtopic]Петкане,Ювето пак бие!Честито!Ливърпул и Евертън вече си вкараха 4 гола ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2012 16:07

petkan написа:
ntodorov написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ни сЪ трайти!

Майтап няма Ванка. Изживяваме минути на слава.
Бихме с Венко Филипов, Яни Пехливанов, Крум Стоянов, Гошо Терзиев, Венци Христов, Пламен Димов. Все млади момчета поставени на позиции да защитават отбора ни от лудогорските шампиони. Направиха го толкова грамотно, че оставиха значението на резултата в друго измерение.
Аз и всички от този форум се радваме за тези момчета на по 19 и 20 години (изключвам 20 годишните Утара и Гаел). Херо каза, че и Милчо Ангелов е щял да играе, ако не е бил ангажиран с юношеските национали на Бг. Ако Милчо и другото момче в отбора ( забравих му името сега) бяха влезли вече щях да свърша преждевременно. :oops:

Ми сега ни се е паднало бе Дизел :mrgreen:
[offtopic]Ти ходи ли в Търговище? Нещо да кажеш, как играха Нафтата?[/offtopic]

ТУй другото нЯщо Neftohimik, нали ти обясни публиката на Черноморец, каква била ? Друго, кво ти трЕбва? :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 28 окт 2012 16:09

petkan написа: [offtopic]Грешка на езика - пролетният е :oops: Повярвай ми, аз също съм го гледал на запис и то далеч над 5 пъти! За вас този мач вероятно е бил просто част от пътя към Шампионската ви титла, на всяка цена, но за нас си беше край на една надежда![/offtopic]

[offtopic]Не е така! Всички мои приятели и познати, които живяхме с отбора миналата година, бяхме отписали титлата след загубата от моряците и даже правехме сметки дали ще закачим поне евротурнирите! Ние нямаме опит в А група и повярвай ми много от хората даже на последния мач с ЦСКА не вярваха, че ще вземем титлата, камо ли да сме гледали като на пореден мач! Гледахме повторенията на всички ситуации и според мен няма нарушение срещу Шоко при вашият гол , каквото е схващането, н одузпата си е чиста! Всъщност всичко е минало, но в България повечето фенове обичат да заклеймят даден мач или отбор, защото иначе не се чувстват спокойни! Така да е! Замен съдиите и да се намесват не могат да са главно действащо лице или поне в България при всичкия шум около тях са на прилично ниво![/offtopic]
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 28 окт 2012 16:11

BRF написа:[offtopic]Петкане,Ювето пак бие!Честито!Ливърпул и Евертън вече си вкараха 4 гола ;)[/offtopic]

[offtopic]Знам, радост вкъщи :) Всъщност на мен Юве не ми е чак такава слабост, но заради сина ми.... много тежко ги изживява мачовете им :(
Гледам и Ливърпулското дерби в момента.[/offtopic]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 окт 2012 16:13

petkan, радвам се, че ме разбра, но още може да го "дообсъдим" :lol:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 28 окт 2012 16:16

mad forest написа:
petkan написа: [offtopic]Грешка на езика - пролетният е :oops: Повярвай ми, аз също съм го гледал на запис и то далеч над 5 пъти! За вас този мач вероятно е бил просто част от пътя към Шампионската ви титла, на всяка цена, но за нас си беше край на една надежда![/offtopic]

[offtopic]Не е така! Всички мои приятели и познати, които живяхме с отбора миналата година, бяхме отписали титлата след загубата от моряците и даже правехме сметки дали ще закачим поне евротурнирите! Ние нямаме опит в А група и повярвай ми много от хората даже на последния мач с ЦСКА не вярваха, че ще вземем титлата, камо ли да сме гледали като на пореден мач! Гледахме повторенията на всички ситуации и според мен няма нарушение срещу Шоко при вашият гол , каквото е схващането, н одузпата си е чиста! Всъщност всичко е минало, но в България повечето фенове обичат да заклеймят даден мач или отбор, защото иначе не се чувстват спокойни! Така да е! Замен съдиите и да се намесват не могат да са главно действащо лице или поне в България при всичкия шум около тях са на прилично ниво![/offtopic]

[offtopic]Ти си имаш своята гледна точка, аз - моята. Нека не прераства отново в спор. Достатъчно мастило изхабихме ;)
Само един въпрос имам към теб - смяташ ли, че Домусчиев е чист като момина сълза?[/offtopic]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 28 окт 2012 16:18

petkan написа: [offtopic]Само един въпрос имам към теб - смяташ ли, че Домусчиев е чист като момина сълза?[/offtopic]

[offtopic]Че те вече момините сълзи не са чисти, а ти за Домусчиев питаш...;)! Поздрави![/offtopic]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 28 окт 2012 16:19

[quote=
:shock: Колега явно не си разбрал поуста ми или си го чел с различна от моята презумпция. Защо си мислиш, че лутането на Лудогорец не е в актива на Черноморец. Срещу варели нямаше да се лутат, тъЙ, както срещу Миньор Пк миналата година да речем. :)
Впрочем не разбрах, с какво от написаното от мен не си съгласен ? И би ли ми казал, какво е преса за теб, че ми стана интересно. Ако за теб има значение в коя половина се прилага тя в съвременния футбол - не.[/quote]
Имам професионално отношение към понятието от към баскетбола, но това не пречи да има съответно значение в футбола.
ПРЕСА се налага изцяло и единствено в полето на противника, като му се пречи да премине от фаза защита в фаза нападение.
Счита се за успешна ако топката е овладяна преди противника да се е организирал в фаза нападение.
В собствената си половина се преминава в фаза защита. Когато няма задачи за персонално преследване на противников състезал, а играчите защитават пеедварително указани пространства ( зони-зонова защита ) в своята половина и когато в защитата на тези пространства се включват играчи с нападателни функции е налице НАСИТЕНА ЗОНОВА ЗАЩИТА. ;)
В конкретния случай Лудогорец безуспешно се опитваше да наложи преса.
Защо лутането на Лудогорец не е в актива на Черноморец. - Защото за футболисти с предварително заявена стойност, като тези на Лудогорец, не би следвало да е проблем да преодолее поне един път защитата на който и да е било отбор в ЕВРОПА ( 5 национала).

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 28 окт 2012 16:25

Защо му изтрихте поста на Нефтохимик? В крайна сметка не каза нищо лошо, нито излъга с нещо!

Върни се в “Черноморец”