petkan написа:kartago написа:Разбирам еуфорията, но не я приемам!
Не разбирам....![]()
Говориш по принцип или имаш нещо конкретно предвид?
Конкретно! Не си заслужава!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
petkan написа:kartago написа:Разбирам еуфорията, но не я приемам!
Не разбирам....![]()
tarikat написа:Невероятен Херо! Нямам думи за този човек...
mad forest написа:[offtopic]Нещо намесихте финала! Не сравнявайте този мач,с обикновен шампионатен! На финал всеки ще намери начин да отиде! Относно безплатните автобуси, да така е, но колко човека събират 15 автобуса и колко бяхме на стадиона! 15х50 (завишена бройка в автобус) е 750 нали? А останалите над 2500 как дойдоха? В тези времена колко е публиката май няма значение! Хората виждат какво е футбол и явно мазохистите сме останали малко! Не вярвам в 250 000 Бургас да няма 20 000 които да напълнят Лазур, но какво ще видят там е друга тема! Чета какво пишете и оставам с впечатлението, че сте ни смазали, а то май сте ни излъгали (което лично мен по ме боли)![/offtopic]
kartago написа:petkan написа:kartago написа:Разбирам еуфорията, но не я приемам!
Не разбирам....![]()
Конкретно! Не си заслужава!
petkan написа:mad forest написа:[offtopic]Нещо намесихте финала! Не сравнявайте този мач,с обикновен шампионатен! На финал всеки ще намери начин да отиде! Относно безплатните автобуси, да така е, но колко човека събират 15 автобуса и колко бяхме на стадиона! 15х50 (завишена бройка в автобус) е 750 нали? А останалите над 2500 как дойдоха? В тези времена колко е публиката май няма значение! Хората виждат какво е футбол и явно мазохистите сме останали малко! Не вярвам в 250 000 Бургас да няма 20 000 които да напълнят Лазур, но какво ще видят там е друга тема! Чета какво пишете и оставам с впечатлението, че сте ни смазали, а то май сте ни излъгали (което лично мен по ме боли)![/offtopic]
[offtopic]mad forest, не го намесваме ние, а онова комплексирано момченце с ник neftochimik, което влиза в този форум под не знам си колко ника, с цел да ни провокира.
Абсолютно съм съгласен с написаното от теб. Представихте се повече от прилично на финала!
За мазохистите също си прав![]()
И да, по-скоро ви излъгахме, отколкото смазахме, но с потенциала, с който разполагаме и това не е малко!
п.п. Но пак да си кажа - потенциалът ни е такъв, а вие (считай Домусчиев) имате не малка вина за това, след ритуалното клане в Разград, в края на есенния полусезон! От този момент Събев напълно затвори кесията и трябваше да продаваме най-доброто, за да съществуваме[/offtopic]
mad forest написа:[offtopic]Нещо намесихте финала! Не сравнявайте този мач,с обикновен шампионатен! На финал всеки ще намери начин да отиде! Относно безплатните автобуси, да така е, но колко човека събират 15 автобуса и колко бяхме на стадиона! 15х50 (завишена бройка в автобус) е 750 нали? А останалите над 2500 как дойдоха? В тези времена колко е публиката май няма значение! Хората виждат какво е футбол и явно мазохистите сме останали малко! Не вярвам в 250 000 Бургас да няма 20 000 които да напълнят Лазур, но какво ще видят там е друга тема! Чета какво пишете и оставам с впечатлението, че сте ни смазали, а то май сте ни излъгали (което лично мен по ме боли)![/offtopic]
mad forest написа:petkan написа:mad forest написа:[offtopic]Нещо намесихте финала! Не сравнявайте този мач,с обикновен шампионатен! На финал всеки ще намери начин да отиде! Относно безплатните автобуси, да така е, но колко човека събират 15 автобуса и колко бяхме на стадиона! 15х50 (завишена бройка в автобус) е 750 нали? А останалите над 2500 как дойдоха? В тези времена колко е публиката май няма значение! Хората виждат какво е футбол и явно мазохистите сме останали малко! Не вярвам в 250 000 Бургас да няма 20 000 които да напълнят Лазур, но какво ще видят там е друга тема! Чета какво пишете и оставам с впечатлението, че сте ни смазали, а то май сте ни излъгали (което лично мен по ме боли)![/offtopic]
[offtopic]mad forest, не го намесваме ние, а онова комплексирано момченце с ник neftochimik, което влиза в този форум под не знам си колко ника, с цел да ни провокира.
Абсолютно съм съгласен с написаното от теб. Представихте се повече от прилично на финала!
За мазохистите също си прав![]()
И да, по-скоро ви излъгахме, отколкото смазахме, но с потенциала, с който разполагаме и това не е малко!
п.п. Но пак да си кажа - потенциалът ни е такъв, а вие (считай Домусчиев) имате не малка вина за това, след ритуалното клане в Разград, в края на есенния полусезон! От този момент Събев напълно затвори кесията и трябваше да продаваме най-доброто, за да съществуваме[/offtopic]
[offtopic]Стига с това ритуално клане! Гледах мача 5 на запис и всички спорни ситуации и според мен няма такова нещо! Разбира се , че е имало грешки на съдиите, но чак пък клане и то ритуално не! Мачът беше в края на пролетния полусезон, не есента, есента мача в Бургас завърши 0:0! Поздрави![/offtopic]
BRF написа:mad forest написа:[offtopic]Нещо намесихте финала! Не сравнявайте този мач,с обикновен шампионатен! На финал всеки ще намери начин да отиде! Относно безплатните автобуси, да така е, но колко човека събират 15 автобуса и колко бяхме на стадиона! 15х50 (завишена бройка в автобус) е 750 нали? А останалите над 2500 как дойдоха? В тези времена колко е публиката май няма значение! Хората виждат какво е футбол и явно мазохистите сме останали малко! Не вярвам в 250 000 Бургас да няма 20 000 които да напълнят Лазур, но какво ще видят там е друга тема! Чета какво пишете и оставам с впечатлението, че сте ни смазали, а то май сте ни излъгали (което лично мен по ме боли)![/offtopic]
[offtopic]14 автобуса цитирани от фена на Нефтохимик,става въпрос за техен мач!Вие нямате общо с тази закачка![/offtopic]
mad forest написа:BRF написа:mad forest написа:[offtopic]Нещо намесихте финала! Не сравнявайте този мач,с обикновен шампионатен! На финал всеки ще намери начин да отиде! Относно безплатните автобуси, да така е, но колко човека събират 15 автобуса и колко бяхме на стадиона! 15х50 (завишена бройка в автобус) е 750 нали? А останалите над 2500 как дойдоха? В тези времена колко е публиката май няма значение! Хората виждат какво е футбол и явно мазохистите сме останали малко! Не вярвам в 250 000 Бургас да няма 20 000 които да напълнят Лазур, но какво ще видят там е друга тема! Чета какво пишете и оставам с впечатлението, че сте ни смазали, а то май сте ни излъгали (което лично мен по ме боли)![/offtopic]
[offtopic]14 автобуса цитирани от фена на Нефтохимик,става въпрос за техен мач!Вие нямате общо с тази закачка![/offtopic]
[offtopic]Точно за този мач ставаше въпрос![/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта