Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Мнениеот subzero » 21 юли 2012 01:09

k.dimitrov написа:
subzero написа:И аз да допълня нещо за Гаел...Миро(1878) сподели,че бил много мързелив на тренировките. :(

Ами, той въобще не излезе да загрява преди мача, аз даже имах съмнения дали въобще ще играе, реших, че нещо не са се разбрали.

Ми не знам. Момчето наистина има данни. Херо си знае работата. Аз имам притеснения за финансовата част. Щото пича си е класа.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 21 юли 2012 01:12

subzero написа:
k.dimitrov написа:
subzero написа:И аз да допълня нещо за Гаел...Миро(1878) сподели,че бил много мързелив на тренировките. :(

Ами, той въобще не излезе да загрява преди мача, аз даже имах съмнения дали въобще ще играе, реших, че нещо не са се разбрали.

Ми не знам. Момчето наистина има данни. Херо си знае работата. Аз имам притеснения за финансовата част. Щото пича си е класа.

Дано се разберат и за финансите. Такъв футболист ни трябва.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 21 юли 2012 04:27

ntodorov написа:Ще пиша за контролата Черноморец Бургас - Хамрун Малта. :idea:

20 юли 2012 г. 19.30 часа. Време приятно за футбол с лек югоизточен вятър. Температура на въздуха 25 градуса. Предпоставки за добър футбол и приятни емоции. Докато се настаним и се видим с форумните приятели след летните похождения, футболистите на двата отбора излязоха на терена съпроводени от нашите възгласи. И този път форумната ни група беше на обичайното си за контролите място - зад гърба на Херо. За съжаление през първото полувреме Херо седеше в зоната на ВиП ложите в компанията на Любо Шейтанов и Росен Петров. Той изглеждаше чудесно и беше във видимо добро настроение, от където пък аз изходих, че всъщност така може да изглежда само спокоен и уверен в тима си тренЕр. Факт, който се забеляза и веднага след първия съдийски сигнал. Малтийците играха с тъмно-червен спортен екип с черна хоризонтирана лента отпред и с традиционните за Адидас три линийки - черни на цвят.
Черноморец излязоха с екипа си за контролни срещи, а доколкото разбрах официалния ще бъде коренно различен и ще пристигне в клуба буквално за втория кръг, когато играем с ЦСКА. Състава от Малта изглеждаше някак си вял и посредствен. Колорита в този тим идваше от...българчетата: Николай Божов ( Слависта), Любо Витанов ( за последно игра в Локо Пд) и Ангел Йошев ( също играл в Локо Пд). Друга позната мутра сред малтийския тим не разпознах.
За първата част Херо заложи на: вратар: Стоян Колев - защита:десен бег заигра някакво момче от Словакия ( никой не му научи името), Траян Дянков, Ники Николов и Фо Поре - ляв бег, полузащита: Цонков, Паланков - опорни, от ляво Асис, от дясно Хасан, нападатели Венци Христов и Боли. През втората част в игра влязоха: Крум Стоянов, Пехливанов, Балтанов, Гошо Терзиев, Пламен Димов, Гаел, Преслав, заменили съответно Асис, Цонков, Паланков, Траян, словака, Венци Христов и Боли. Момчетата ни имаха много хъс и настроение за игра. Започнаха се познатите ни атака с дублиране по крилата и мачкане на Малтийци в средата на терена. Награбихме ги мощно и още не беше изминала първата минута, когато след скоростна атака по левия фланг Асис центрира прострелно и остро топката успоредно на голлинията и малтиец спря пътя и с ръка. Дузпата си я изпълни Асис и откри резултата. След този рано паднал гол кефа за игра на момчетата стана още по - голям и се започнаха едни фини и префърцунени изпълнения с раздвижени атаки по широчина и дължина на игрището. Малтийците се объркаха тотално, като до времето за втория гол Венци, Боли и Цоната пропуснаха да отбележат. Тук е момента да споделя, че всичките ни положения идваха след игра и бързи разигравания с ниски топки. Хасан ми хареса. Умее да подава, да мисли в перспектива и да пуска пасове в "Чешка уличка". Центрира добре на скорост и от движение. Нестандартен е обаче откъм физика - дребен, крехък, слаб но пък...съразмерен. Следи играта и нещото, което ми направи впечатление: като куче е. На полувремето Херо му обясняваше нещо и Хасан го гледаше, като Господ и попиваше всичко. Хасан и Асис си сменяха позициите и при всяка ротация Малтийските защитници се чудеха, какво да чинят. Словакът дублираше фланговите атаки зад гърбовете на Асис или Хасан, но не показа точност и добро центриране. Иначе има физика и е съсредоточен върху мача, но си личи, че още няма сработка. На два пъти Ники Николов му поправяше грешките, а веднъж върна една топка, която Божов пресече и само добрата намеса на Тяната Колев и гредата ни спасиха от гол. Лично мен не ме убеди това момче. За Цоньо, Паланков, Траян, Николов и Боли няма, какво да пиша. На познатото от пролетта ниво са. Венци ми направи добро впечатление. Движеше се много зад гърба на Боли. И двамата бяха в ротация, като ту Венци, ту Боли се озоваваха на върха на атаката. Най-красивото положение през първото полувреме беше, когато след скоростно центриране на Хасан ( от ляво) Боли се извиси понес две глави от най-високо скочилия малтиец и заби страхотен удар...с глава. Не знам, как не влезе тази топка във вратата, но имаше силата на мощен удар с крак. Цоньо пък нацели една топка от движение от около 15-16 метра и вратарчето им изби с мъчен плонж. Хубав и ведър футбол демонстрираха Акулите - изчистен от брак и украсен с феерични отигравания и ювелирни пасове ( най-вече по дължина и диагонал на игрището). Доволен съм. През втората част Херо пусна французина Гаел ( или, както му е името) и тук вече настръхвам... Започвам с предисторията, че Боли буквално се е "ошашавил", като го видял в Бургас и не вярвал, че това момче юноша на ПСЖ и младежки национал на Франсето ще се "закотви" тук. Започвам с телесложението му: Погледнат отстрани е 1:1 с Боли, погледнат отпред - тоже, погледнат обаче отзад - Анисе :o . Симпатично тъмнокожо момче с прическа "ала чичко тревичко" или д-р Албан. Играе с розови бутонки ( като Боли) и изглежда непукист. Още при първото докосване с топката потърсих химикал и лист за вписване на Договора с него, но на ближния ми по седалка му трябваха още 5 минути за да ме подкрепи. Страхотна техника, финес, скорост, поглед върху играта и страхотен удар от разстояние притежава Гаел. Имаше една ситуация в, която навърза трима малтийци, а краката им се оплетоха в странна геометрична фигура, която ако трябва да повторят надали ще успеят. Този Гаел все едно играеше с три крака в тази ситуация. Той вкара третия гол след удар от около 15-16 метра - плътен шут ниско по земята. Неспасяемо дори и за вратар с пъргавината на пантера. Хареса ни този играч, а публиката се разшумя, като по време на театрален антракт.
Крум Стоянов беше пробван, като ляво крило на мястото на Асис и, което е най-интересното - Крум игра и то много добре в тази зона. Гонеше и недостижимите топки, пробиваше на скорост и то с техника не по-лоша от тази на Асис. Сериозно. Очарован съм и за мен това беше една от приятните изненади. Яни Пехливанов също влезе в игра и не сгреши в отиграванията. Изглеждаше солидно това момче и демонстрираше прилична физика и стройна футболна стойка. Яни заигра на позицията на Цонков, а Балтанов на мястото на Паланков. Стават и мога да кажа, че са добра алтернатива, дори нещо повече - може да схрускат някое титулярно място измежду тези на Паланков и Цонков. За опорните халфове грижа нямаме. Ако това момче Гаел е стабилен, чувствам, че в него ще заживее новия ни Шаешу, но честно казано ми изглежда пристрастен към по-висока мотивация. Трудно би дал всичко от себе си в Черноморец, но така изглеждаше и Аатиф... Херо ще го преценя. Ами общо взето това са впечатленията ми от мача. Дано някой ме допълни с нещо...Балджийски не игра в двубоя, гледаше мача в компанията на две момчета ( явно футбалерчета за проби) с визия на Марокано-алжиро-французойчета. От утре в отбора идва и още един играч - с фамилия ( буквално и дословно) Бейби...И нещо друго - днес научих от Ники ( К Димитров), че Зубари е освободен от отбора въпреки добрата му визитка споделена във видеофайл. А-аааа. Пламен Димов - :oops: . Въобще не се вързва сред всичките взели участие в този мач. Имаше две отигравания - и двете комични...Херо трябва вече да го разкрие пред тати му. И накрая - Аз не успях само едно да разбера - ние ли бяхме толкова силни или малтийците - толкова слаби. Според мен и двете, а този двубой трябва да ни служи само, като ориентир и не толкова, като база за крайни и окончателна преценка.
С две думи: Момчета и момичета, не се притеснявайте. Пак ще имаме прилично отборче. Миналогодишните успехи, надали ще се случат ( пък знае ли се?), но ние отново ще бъдем естетически задоволени. нещото, което аз най-много ценя. Купите и титлите ми са нейде назад в класацията.

:shock: :shock:
След този репортаж имам чуството,че туко що се прибирам от мача :shock: :shock: Нейчо,поклон :!: :!:
[offtopic]И да не забравиш да си водиш сметка на почерпките ;)[/offtopic]
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
ronaldomrasnika
Контакти:

Мнениеот ronaldomrasnika » 21 юли 2012 20:21

ето го тоя сива дето е на проби
http://en.wikipedia.org/wiki/Matej_Siva

Изображение
Изображение
Изображение

тоя серж нюадзи дето херо го отпрати е подписал за 3 години с цесекарините

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 юли 2012 21:28

ЦСКА ( Титаните в частност) са, като прахосмукачка. Каквото срещнат на пътя си го засмукват...
ПС: Да. Това е словака, за който писах...Ако въобще е словак де. :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 22 юли 2012 03:21

Черноморец може да се подсили с френски офанзивен халф, пише "Тема:Спорт". Това е 20-годишният Гаел Нлун-дулу. Той ще се опита да впечатли треньора на акулите Димитър Димитров. Младокът е юноша на Пари Сен Жермен. Освен като плеймейкър Нлундулу може да действа и като нападател. Висок е 182 сантиметра и е доста подвижен. На 16-годишна възраст френският клуб отказва да му предложи професионален договор. Това вбесява Нлундулу, който е считан за голям талант. Така полузащитникът се решава да премине в Портсмът. В английския клуб остава до лятото на 2010 година. Той обаче така и не записва мач за първия отбор, а играе предимно за юношите и резервите. През изминалия сезон Нлундулу участва в 12 мача в швейцарския Лозана. Бил е част от националния тим на франция до 17 години.

В момента Черноморец търси заместник на продадения в Сивасспор Шаешу. До края на трансферния период акулите могат да се разделят и с Асис.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ronaldomrasnika
Контакти:

Мнениеот ronaldomrasnika » 22 юли 2012 12:44

ntodorov написа:

ЦСКА ( Титаните в частност) са, като прахосмукачка. Каквото срещнат на пътя си го засмукват...
ПС: Да. Това е словака, за който писах...Ако въобще е словак де. :roll:

да им е честит търсели къде да го пратят под наем :?
хич не бешее зле отбора срещу хамрун :roll:
вече е 22-07 а имаме само един нов подписал :(

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 22 юли 2012 14:05

Контролната среща на отбора с Черноморец в Бургас, предвидена за вторник, се измества с половин час по-късно, обяви Венцислав Василев. Първоначалната договорка беше мачът да започне в 18.00 часа, но сега двата отбора са се разбрали за 18.30 часа.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
jabcho0
Контакти:

Мнениеот jabcho0 » 23 юли 2012 16:37

http://www.novsport.com/news218701_1062.html
Черноморец договори по­редното си ново попълнение. Треньорът на бургазлии Ди­митър Димитров одобри тарана Юсуф Куатара, а клубът постигна разбирателство с футболиста.

24-годишният национал на Буркина Фасо изигра няколко контроли с екипа на бургазлии и успя да впечатли Херо. Черноморец освободи чернокожия стрелец да се прибере до родината си, за да извади необходимите му за трансфер в България доку­менти. Най-късно до сряда иг­ралият за последно във френс­кия Huм футболист трябва да се завърне край морето, за да подпише договора си. Той идва със статут на свободен агент и за него от Черномо­рец няма да плащат нищо.

Продължават пробите на тримата останали чужденци в лагера на акулите - словаш­кия десен бек Сива, юношата на Лил Исмаил Хасан и офанзивния халф Гаел Нлундули. Най-близо до трансфер във во­дения от Херо тим е Исмаил Хасан. Той може да играе ка­то крило, офанзивен халф и нападател. В контролата срещу Калиакра във Вторник ще бъде решена съдбата на Гаел и Сива.

Дотогава бургазлии продъл­жават да се подготвят на кампуса "Гнездо на акули", къ­дето ще се проведе и спарингът с тима от Каварна. Срещата със сигурност ще пропуснат контузените Бо­рислав Балджийски и Алек­сандър Дюлгеров. Двамата не играха заради здравословни проблеми и при победата с 3:0 срещу малтийския Хамрун.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 24 юли 2012 13:45

cena62 написа:
Контролната среща на отбора с Черноморец в Бургас, предвидена за вторник, се измества с половин час по-късно, обяви Венцислав Василев. Първоначалната договорка беше мачът да започне в 18.00 часа, но сега двата отбора са се разбрали за 18.30 часа.

Мачът е от 18,30 на "ЛАЗУР" . Предвидената среща с Пламен Киряков ще се проведе след мача.

Върни се в “Черноморец”