Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Мнениеот Bourgas » 13 май 2012 01:08

Снимката с Рачков, само неговите очи съм оставил да светят :)

Изображение
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 май 2012 01:10

Истината е, че този мач го играхте много слабо от само начало и през цялото време. Шоко ви пусна да вкарате гола в началото. Писах мнение и за съдии, нарушения и т.н. в нашия форум, но сега не искам да влизам в спорове, освен това не съм професионалист. Съдията няма как да е фактор в този мач, с тази игра на двата отбора. Очаквах повече от вашия отбор, а Лудогорец ме изненада приятно. Последния мач, който гледах беше Локо Сф - Лудогорец и явно там нашите са се пазили за тежката серия, която имат сега. Макар и да предстои финал за Купата, се хвърлиха с всички сили и бяха в пълен състав. Играха наистина добре, с изключение на няколко пропуски в защита. Ако бяхте на нивото им, можехте да вземете нещо от този мач при конкретните реалности. Но не бяхте и нервите от конкуренцията за мястото ви + широко тиражираните интриантски слухове доведоха до това, че сега да не коментираме футбола в мача, а него го имаше. Мачът беше добър и имате заслуга за това, макар и да не беше ден в който да успеете да покажете възможностите си.
Желая ви успех в битката за участие в ЛЕ!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 май 2012 01:15

И част от момчетата и момичетата на скалите Изображение
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 май 2012 01:21

tsonpen написа:Истината е, че този мач го играхте много слабо от само начало и през цялото време. Шоко ви пусна да вкарате гола в началото. Писах мнение и за съдии, нарушения и т.н. в нашия форум, но сега не искам да влизам в спорове, освен това не съм професионалист. Съдията няма как да е фактор в този мач, с тази игра на двата отбора. Очаквах повече от вашия отбор, а Лудогорец ме изненада приятно. Последния мач, който гледах беше Локо Сф - Лудогорец и явно там нашите са се пазили за тежката серия, която имат сега. Макар и да предстои финал за Купата, се хвърлиха с всички сили и бяха в пълен състав. Играха наистина добре, с изключение на няколко пропуски в защита. Ако бяхте на нивото им, можехте да вземете нещо от този мач при конкретните реалности. Но не бяхте и нервите от конкуренцията за мястото ви + широко тиражираните интриантски слухове доведоха до това, че сега да не коментираме футбола в мача, а него го имаше. Мачът беше добър и имате заслуга за това, макар и да не беше ден в който да успеете да покажете възможностите си.

Явно не си чел форума така изцяло, да видиш, че това не са мнения на фенове на "Черноморец", а мнения на хора от почти всички отбори! Даже и на левскари, които ги устройва този резултат! Така че.... всеки с мнението си! Ако живот и здраве някога, някъде си имаме възможност с тебе да гледаме заедно този мач, може и да поспорим, да видим! А иначе всичко останало е лирика! Ама само с кинти не става, момчета! Че идват едни от Европа дето не обичат Пасти, а и са с повече кинти! Ще видите! Успех и на вас!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец 12.05.2012 от 16:00 часа

Мнениеот petkan » 13 май 2012 01:34

D.Georgiev написа:Написах нещо в нашия форум, ще го напиша и тук. Много сте ми симпатични, искам да си запазите третото място, но днес проблемът беше най-вече в играта ви, а след това в съдията. Да дузпа нямаше, но ви надиграхме и си заслужихме победата. Играта ви не вървеше, не създавахте положения, не владеехте топката. Уважавам и Херо, но не очаквайте той да си признае грешките като треньор в този мач, щом му се е отдала възможност да хвърли абсолютно цялата вина върху съдията.
Напълно заслужихме този резултат, ако не от дузпа, то от многото други положения които създадохме и изтървахме (както винаги). Трябваше да има жълти картони за Деко и Марселиньо, но подоби грешки имаше и в двете посоки. И според мен съдийството не беше на ниво, но това беше един от най-слабите мачове на "Черноморец" от началото на сезона, оттам идваше разликата.

И ти ми беше много симпатичен, но от позицията на какъв ТИ ще ни определяш на кое място да завършим? :o Ами че ние се борихме за второто място бе!!! Хайде заври си симпатиите и снизхождението в ..... А сега обърни изречението, подчертано в червено и сложи "съдията" в началото му! После ми говори, че сте ни надиграли! Водим с 1:0, изравнявате резултата след явно нарушение преди гола, следва най-смешната дузпа на Света! Това надиграване ли беше? Аз въобще не проумявам как нашите момчета успяха да доиграят мач, който и най-големият мечтател вижда, че няма как да бъде спечелен!
Та като си говорим за симпатии, Лудогорец също ми беше симпатичен до средата на пролетния полусезон. Е, сега вече не ми е! Домусчиев си купи титлата. Да ви е честита! 300 000 лв. премия за Миньор е само последната цифра пачки, тръгнала да сменя притежателя си! А колко ли е получил пастата?
Идвате в Бургас да играете финал за купата. НЕ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ!!! Най-вече КОПЕЛЕТО домусчиев!

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 13 май 2012 01:36

tsonpen написа:Истината е, че този мач го играхте много слабо от само начало и през цялото време. Шоко ви пусна да вкарате гола в началото. Писах мнение и за съдии, нарушения и т.н. в нашия форум, но сега не искам да влизам в спорове, освен това не съм професионалист. Съдията няма как да е фактор в този мач,

Гледах мача и съм отвратен от Пастата.Добре са го закешили.Изкарахте късмет,че хората от Черноморец са умерени фенове,а и не бяха много като бройка.Ако вашият феодал пробва същия номер в Бургас в сряда,финала за Купата няма да завърши.Ако съдията Тодоров,започне със селските номера,като в първия кръг в Каварна,като Тасков,дето ни свири на мача с Левски,или като тоя клоун Пастата...ще ви се "увий свет"!!!
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 13 май 2012 01:40

kartago написа:
tsonpen написа:Истината е, че този мач го играхте много слабо от само начало и през цялото време. Шоко ви пусна да вкарате гола в началото. Писах мнение и за съдии, нарушения и т.н. в нашия форум, но сега не искам да влизам в спорове, освен това не съм професионалист. Съдията няма как да е фактор в този мач, с тази игра на двата отбора. Очаквах повече от вашия отбор, а Лудогорец ме изненада приятно. Последния мач, който гледах беше Локо Сф - Лудогорец и явно там нашите са се пазили за тежката серия, която имат сега. Макар и да предстои финал за Купата, се хвърлиха с всички сили и бяха в пълен състав. Играха наистина добре, с изключение на няколко пропуски в защита. Ако бяхте на нивото им, можехте да вземете нещо от този мач при конкретните реалности. Но не бяхте и нервите от конкуренцията за мястото ви + широко тиражираните интриантски слухове доведоха до това, че сега да не коментираме футбола в мача, а него го имаше. Мачът беше добър и имате заслуга за това, макар и да не беше ден в който да успеете да покажете възможностите си.

Явно не си чел форума така изцяло, да видиш, че това не са мнения на фенове на "Черноморец", а мнения на хора от почти всички отбори! Даже и на левскари, които ги устройва този резултат! Така че.... всеки с мнението си! Ако живот и здраве някога, някъде си имаме възможност с тебе да гледаме заедно този мач, може и да поспорим, да видим! А иначе всичко останало е лирика! Ама само с кинти не става, момчета! Че идват едни от Европа дето не обичат Пасти, а и са с повече кинти! Ще видите! Успех и на вас!

Ами той съдията при първото строполясване в нашето наказателно поле наду с кеф свирката,след това при по-реалната дузпа при следващото падане на Марселиньо се чудеше накъде да гледа,за да не му вдигне жълт картон за симулация :lol: Даде го на Стоян Колев,защото му подсказа какъв е правилника в тази ситуация 8-) Някой може ли да каже,колко жълти картона има Марселиньо и дали има натрупване,което ще го изкара от следващите мачове евентуално :roll:
Последна промяна от Devian на 13 май 2012 01:44, променено общо 1 път.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец 12.05.2012 от 16:00 часа

Мнениеот kartago » 13 май 2012 01:41

petkan написа:
D.Georgiev написа:Написах нещо в нашия форум, ще го напиша и тук. Много сте ми симпатични, искам да си запазите третото място, но днес проблемът беше най-вече в играта ви, а след това в съдията. Да дузпа нямаше, но ви надиграхме и си заслужихме победата. Играта ви не вървеше, не създавахте положения, не владеехте топката. Уважавам и Херо, но не очаквайте той да си признае грешките като треньор в този мач, щом му се е отдала възможност да хвърли абсолютно цялата вина върху съдията.
Напълно заслужихме този резултат, ако не от дузпа, то от многото други положения които създадохме и изтървахме (както винаги). Трябваше да има жълти картони за Деко и Марселиньо, но подоби грешки имаше и в двете посоки. И според мен съдийството не беше на ниво, но това беше един от най-слабите мачове на "Черноморец" от началото на сезона, оттам идваше разликата.

И ти ми беше много симпатичен, но от позицията на какъв ТИ ще ни определяш на кое място да завършим? :o Ами че ние се борихме за второто място бе!!! Хайде заври си симпатиите и снизхождението в ..... А сега обърни изречението, подчертано в червено и сложи "съдията" в началото му! После ми говори, че сте ни надиграли! Водим с 1:0, изравнявате резултата след явно нарушение преди гола, следва най-смешната дузпа на Света! Това надиграване ли беше? Аз въобще не проумявам как нашите момчета успяха да доиграят мач, който и най-големият мечтател вижда, че няма как да бъде спечелен!
Та като си говорим за симпатии, Лудогорец също ми беше симпатичен до средата на пролетния полусезон. Е, сега вече не ми е! Домусчиев си купи титлата. Да ви е честита! 300 000 лв. премия за Миньор е само последната цифра пачки, тръгнала да сменя притежателя си! А колко ли е получил пастата?
Идвате в Бургас да играете финал за купата. НЕ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ!!! Най-вече КОПЕЛЕТО домусчиев!

Аз не, че нямаше да подкрепям Локо Пд на финала, но сега вече съм сигурен, че около мен ще има много, много хора, които ще подкрепят пловдивчани!!!! Адаш, днес колкото и смешна дузпа да дадоха и на ЦСКА, първото полувреме и тях си ги заклаха!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 13 май 2012 01:49

Bourgas написа:И част от момчетата и момичетата на скалите Изображение

Чудните скали са много яко място,едно време като студент все се канихме да ходим да правим алкохолен туризъм на палатки там с познатите риболовци от университета :) :)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 13 май 2012 02:01

Между другото не ви ли прави впечатление,че Асис играе слабо,когато има пратеници на отбори,които го следят за трансфер :roll: Според мен днес нарочно симулира контузия,някакси не му се иска да напуска отбора,а е набеден за продажба :?
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Върни се в “Черноморец”