Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tsonpen написа:Истината е, че този мач го играхте много слабо от само начало и през цялото време. Шоко ви пусна да вкарате гола в началото. Писах мнение и за съдии, нарушения и т.н. в нашия форум, но сега не искам да влизам в спорове, освен това не съм професионалист. Съдията няма как да е фактор в този мач, с тази игра на двата отбора. Очаквах повече от вашия отбор, а Лудогорец ме изненада приятно. Последния мач, който гледах беше Локо Сф - Лудогорец и явно там нашите са се пазили за тежката серия, която имат сега. Макар и да предстои финал за Купата, се хвърлиха с всички сили и бяха в пълен състав. Играха наистина добре, с изключение на няколко пропуски в защита. Ако бяхте на нивото им, можехте да вземете нещо от този мач при конкретните реалности. Но не бяхте и нервите от конкуренцията за мястото ви + широко тиражираните интриантски слухове доведоха до това, че сега да не коментираме футбола в мача, а него го имаше. Мачът беше добър и имате заслуга за това, макар и да не беше ден в който да успеете да покажете възможностите си.
Желая ви успех в битката за участие в ЛЕ!
D.Georgiev написа:Написах нещо в нашия форум, ще го напиша и тук. Много сте ми симпатични, искам да си запазите третото място, но днес проблемът беше най-вече в играта ви, а след това в съдията. Да дузпа нямаше, но ви надиграхме и си заслужихме победата. Играта ви не вървеше, не създавахте положения, не владеехте топката. Уважавам и Херо, но не очаквайте той да си признае грешките като треньор в този мач, щом му се е отдала възможност да хвърли абсолютно цялата вина върху съдията.
Напълно заслужихме този резултат, ако не от дузпа, то от многото други положения които създадохме и изтървахме (както винаги). Трябваше да има жълти картони за Деко и Марселиньо, но подоби грешки имаше и в двете посоки. И според мен съдийството не беше на ниво, но това беше един от най-слабите мачове на "Черноморец" от началото на сезона, оттам идваше разликата.
tsonpen написа:Истината е, че този мач го играхте много слабо от само начало и през цялото време. Шоко ви пусна да вкарате гола в началото. Писах мнение и за съдии, нарушения и т.н. в нашия форум, но сега не искам да влизам в спорове, освен това не съм професионалист. Съдията няма как да е фактор в този мач,
kartago написа:tsonpen написа:Истината е, че този мач го играхте много слабо от само начало и през цялото време. Шоко ви пусна да вкарате гола в началото. Писах мнение и за съдии, нарушения и т.н. в нашия форум, но сега не искам да влизам в спорове, освен това не съм професионалист. Съдията няма как да е фактор в този мач, с тази игра на двата отбора. Очаквах повече от вашия отбор, а Лудогорец ме изненада приятно. Последния мач, който гледах беше Локо Сф - Лудогорец и явно там нашите са се пазили за тежката серия, която имат сега. Макар и да предстои финал за Купата, се хвърлиха с всички сили и бяха в пълен състав. Играха наистина добре, с изключение на няколко пропуски в защита. Ако бяхте на нивото им, можехте да вземете нещо от този мач при конкретните реалности. Но не бяхте и нервите от конкуренцията за мястото ви + широко тиражираните интриантски слухове доведоха до това, че сега да не коментираме футбола в мача, а него го имаше. Мачът беше добър и имате заслуга за това, макар и да не беше ден в който да успеете да покажете възможностите си.
Желая ви успех в битката за участие в ЛЕ!
Явно не си чел форума така изцяло, да видиш, че това не са мнения на фенове на "Черноморец", а мнения на хора от почти всички отбори! Даже и на левскари, които ги устройва този резултат! Така че.... всеки с мнението си! Ако живот и здраве някога, някъде си имаме възможност с тебе да гледаме заедно този мач, може и да поспорим, да видим! А иначе всичко останало е лирика! Ама само с кинти не става, момчета! Че идват едни от Европа дето не обичат Пасти, а и са с повече кинти! Ще видите! Успех и на вас!
petkan написа:D.Georgiev написа:Написах нещо в нашия форум, ще го напиша и тук. Много сте ми симпатични, искам да си запазите третото място, но днес проблемът беше най-вече в играта ви, а след това в съдията. Да дузпа нямаше, но ви надиграхме и си заслужихме победата. Играта ви не вървеше, не създавахте положения, не владеехте топката. Уважавам и Херо, но не очаквайте той да си признае грешките като треньор в този мач, щом му се е отдала възможност да хвърли абсолютно цялата вина върху съдията.
Напълно заслужихме този резултат, ако не от дузпа, то от многото други положения които създадохме и изтървахме (както винаги). Трябваше да има жълти картони за Деко и Марселиньо, но подоби грешки имаше и в двете посоки. И според мен съдийството не беше на ниво, но това беше един от най-слабите мачове на "Черноморец" от началото на сезона, оттам идваше разликата.
И ти ми беше много симпатичен, но от позицията на какъв ТИ ще ни определяш на кое място да завършим?Ами че ние се борихме за второто място бе!!! Хайде заври си симпатиите и снизхождението в ..... А сега обърни изречението, подчертано в червено и сложи "съдията" в началото му! После ми говори, че сте ни надиграли! Водим с 1:0, изравнявате резултата след явно нарушение преди гола, следва най-смешната дузпа на Света! Това надиграване ли беше? Аз въобще не проумявам как нашите момчета успяха да доиграят мач, който и най-големият мечтател вижда, че няма как да бъде спечелен!
Та като си говорим за симпатии, Лудогорец също ми беше симпатичен до средата на пролетния полусезон. Е, сега вече не ми е! Домусчиев си купи титлата. Да ви е честита! 300 000 лв. премия за Миньор е само последната цифра пачки, тръгнала да сменя притежателя си! А колко ли е получил пастата?
Идвате в Бургас да играете финал за купата. НЕ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ!!! Най-вече КОПЕЛЕТО домусчиев!
Bourgas написа:И част от момчетата и момичетата на скалите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта