История на футбола в гр. Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Re: История на футбола в гр. Бургас

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 07 фев 2012 17:28

калпазанчо написа:Дизел, ти помниш ли Порточанов когато е работел в Черноморец, имам предвид преди да отиде в Нефтохимик, не когато създаде 919-то, и знаеш ли какво е работел там и какво хоби е имал?

Не.Аз Порточана го чух за първи път когато влязохме от В в Б група през 1990 г. Чел съм някъде че е работил в Локомотив Бс,но незнам нищо по въпроса
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 07 фев 2012 17:31

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
калпазанчо написа:Дизел, ти помниш ли Порточанов когато е работел в Черноморец, имам предвид преди да отиде в Нефтохимик, не когато създаде 919-то, и знаеш ли какво е работел там и какво хоби е имал?

Не.Аз Порточана го чух за първи път когато влязохме от В в Б група през 1990 г. Чел съм някъде че е работил в Локомотив Бс,но незнам нищо по въпроса

Той, заедно с другия кмет и Дражев съсипаха футбола в Бургас! После дойде и Събев и край... Остави 1 стадион, построен с парите на завода, с нашите пари и това беше. Но малко хора го осъзнават.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 07 фев 2012 18:13

NEFTOCHIMIK 1962 написа:

Ако се видим някой ден ще ти разкажа интересни неща.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 07 фев 2012 18:18

k.dimitrov написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:

Разкажи ми още сега :) Например разкажи ми за решаващия мач от Южна Б група през 1974 Черноморец-Сливен 0:0 където е имало 30 000 души(сигурно 5 000 от Сливен) и Янко Кирилов изпуска дузпата и Сливен влиза в А група,а Черноморец остава още 3 години в Б
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 07 фев 2012 18:24

Искаше да ти разкаже за Порточана, ама ти нали не идваш с нас и няма начин да знаеш. Все пак не ядем хора ;)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 07 фев 2012 18:30

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:

Разкажи ми още сега :) Например разкажи ми за решаващия мач от Южна Б група през 1974 Черноморец-Сливен 0:0 където е имало 30 000 души(сигурно 5 000 от Сливен) и Янко Кирилов изпуска дузпата и Сливен влиза в А група,а Черноморец остава още 3 години в Б[/quote]

Ще ти разкажа, но в момента нямам време. А за Проточана знам и по-пикантни неща, които не са за нета. Тях не съм ги казал и на момчетата от форума.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 07 фев 2012 18:34

Порточанов поне нещо направи с отбора си и стадион направи , пък тос наркоман Дражев краде, краде, трепа хора, пак краде, преватизира и накрая взе , че се изгаври с Черноморец .. пълен нещастник , пълен .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 08 фев 2012 09:22

Bourgas написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:

Той, заедно с другия кмет и Дражев съсипаха футбола в Бургас! После дойде и Събев и край... Остави 1 стадион, построен с парите на завода, с нашите пари и това беше. Но малко хора го осъзнават.

Аз си имам едно такова виждане по въпроса - какво е останало след тях .
Откакто е построен Нефтохим , пари е имало винаги . И са отивали незнайно къде . Порточанов може да е всякакъв , може и да е откраднал много пари . Но по негово време се построи един стадион . Който както се чува , ще бъде съборен , за да си построи Събев ВИП комплекси на негово място .
Дражев може да е уникален боклук , но докато той стопанисваше стадиона в Акациите , той имаше лиценз за мачове от "А" група и 6 функциониращи и поддържани помощни игрища .
Това са фактите . Че и двамата участваха в съсипването на футбола в Бургас също е вярно . Но истинската съсипия на бургаския футбол настъпи през лятото на 2005-а и особено през 2006-а година . Не знам само защо си пропуснал да споменеш и сегашния кмет , който е поне на едно равнище с Йоан в това отношение .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 08 фев 2012 09:25

Bartolomej написа:Порточанов поне нещо направи с отбора си и стадион направи , пък тос наркоман Дражев краде, краде, трепа хора, пак краде, преватизира и накрая взе , че се изгаври с Черноморец .. пълен нещастник , пълен .

Тя гаврата дойде от друго място ... и още продължава . ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 08 фев 2012 14:26

Дизел, Ники (кдимитров) е истинско находище в това отношение - същинска енциклопедия, има много истории за разказване, доста от които не са за нета или той просто няма време за писане.
Само му казваш име или му показваш снимка и веднага ще тио каже за въпросен играч или случка (събитие). А за Порточана е много интересно, ела някой път с нас на заведение и ще ти разкаже. Аз също мога да ти кажа една история с него, веднъж за малко не станахме баджанаци с него (а може и да станахме, ама тя да ми е спестила нарочно)
Относно оная дузпа, историята съм я чувал от 3 различни места (включително от Ники) - последно от Георги Младенов - като дойде ред да го пише за снимката и вика: Ииииии тоя, тоя дето ни предаде. Много се разлутя човека.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”