Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 яну 2012 21:09

k.dimitrov написа:
peliforewer написа:Този същия Киряков защо си подви опашката и не посмя да каже преди мача с Левски ,че от синия клуб е имало опит за купуване на играчи от Черноморец.Ами с половин уста смотолеви че имало нещо такова ,ама не били от Левски.Интересно от къде ще са и защо не спомена тогава имена.Това е скандал,а не днешното.ЦСКА подписва договор с футболиста след като му е прекратен договора с Черноморец от съда.Да припомним ли Левски как взе Да Коща и какви заседания се насрочваха извънаредно в БФС.Тогава не съда ,а БФС присъди португалеца на Левски.Сега нещата са други,преди два месеца Д.Златков намери вратичка в законодателството и си разтрогна договора с Миньор и БФС му разреши да играе в Славия,някой да поиска Славия да играе във В група.Или щом стане дума за ЦСКА и всички стават много принципни.А Херо да се прави на най-чистия в българския футбол е смешно,защото помним какви неща вършеха той и отборите му със собственици като Порточанов,Г.Илиев,Гр.Ганчев и Чорни.

За какъв съд бълнуваш, бе момче, кога се води делото, кога се произнесе съда??????? Май падаш от Луната.

4.Констатира прекратяване на спортно-състезателни права на базата на предсрочно едностранно прекратен договор от състезателя Даниел Мариов Златков с „ПФК Миньор“-Перник, считано от датата на получаване на уведомлението 16.08.2011г. по Чл.327, т.2 от Кодекса на труда. СТК приема, че прекратяването е направено съгласно Чл.42 (1), (2) и (3) от ПСТФ.

Решението подлежи на обжалване в седемдневен срок пред Арбитражния съд при БФ

Ей я "вратичката" на Златков ... иначе казано - неизплатени заплати от Миньор ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 яну 2012 21:16

Капитана написа:Кратко и ясно. Тук става въпрос за едни пари. Дали ЦСКА ще ги плати на Черноморец или като санкция за разговори с играч, който има договор с друг отбор за повече от 6 месеца. Ще се направи сметката дали е по-изгодно да имаш един качествен нападател и да платиш или да платиш, за да може конкуренцията да няма този нападател.
При всички случаи подобен ход е срамен и не подхожда на клуб като ЦСКА. Надявам се да се оправи всичко в най-кратък срок, защото ситуацията е жалка.

В случая се предвижда забрана за картотекиране на нови играчи . пак ще го копна :
(2) Приема се, освен ако не бъде установено обратното, че футболен клуб, сключил договор с футболист-професионалист, който е прекратил своя договор (състезателни права) без основателна причина, е причина професионалистът да извърши нарушение на договора. На този футболен клуб се налага спортна санкция - забрана да картотекира нови футболисти за един трансферен период.
- правилник на БФС

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 яну 2012 21:18

Призовавам Шивача, Гражданина от село и Кашчей за повече толерантност един към друг.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 23 яну 2012 21:19

Явно модераторът Картаго е против моето мнение Херо да е жив и здрав и ми трие мнението!
Този форум умира .
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 яну 2012 21:23

фифи перото написа:Явно модераторът Картаго е против моето мнение Херо да е жив и здрав и ми трие мнението!
Този форум умира .

Не. Аз бях. Но не срещу мнението ти за Херо, а срещу начина на изписване на ЦСКА, което е в противовес с установените тук правила и стерилна среда, която имаме в нашия подфорум. Не се сърди. Иначе подкрепям мнението ти на 100 %. Забележките си ги написах. Избягвай неуважителното в изписване на противниковите абревиатури.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 яну 2012 21:24

ntodorov написа:Призовавам Шивача, Гражданина от село и Кашчей за повече толерантност един към друг.

аз гражданина го обичам, а смехурко го уважавам. Теб пък те питам, на какво отгоре съдиш ЦСКА, след като взехте една торба с пари на гърба на нашия клуб от продажбите на Старокин, Стоянов и Божилов? Май гредата не е виждате, ровите за треската, а?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 яну 2012 21:25

Съжалявам!Надявам се да успакоим топката.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 23 яну 2012 21:25

ntodorov написа:
фифи перото написа:Явно модераторът Картаго е против моето мнение Херо да е жив и здрав и ми трие мнението!
Този форум умира .

Не. Аз бях. Но не срещу мнението ти за Херо, а срещу начина на изписване на ЦСКА, което е в противовес с установените тук правила и стерилна среда, която имаме в нашия подфорум. Не се сърди. Иначе подкрепям мнението ти на 100 %. Забележките си ги написах. Избягвай неуважителното в изписване на противниковите абревиатури.

Едно е абривиатурата,друго -произношението и.Произнася се от всички-цесека.Верно ли е?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 яну 2012 21:26

ntodorov написа:
Този форум умира .

Какво означава абревиатурата ЦСКА и абревиатура ли е наистина?

ПП-Стерилната среда е много опасно нещо, надявам се да го знаеш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 яну 2012 21:27

Шивач,няма смисъл!Тук основното са отрицателните емоции,я да си ходим в нашата тема. :)

Върни се в “Черноморец”