Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Мнениеот Bourgas » 04 дек 2011 21:26

Muscarin написа:Абе много сте ми интересни вие прехвалените "грандове".Миналата седмица как никой от вас не си отвори уста, че вашите ще полягват? Ма то така е лесно след мача, тоя не играл, оня не играл.....кво беше, гроздето е кисело!

Първо - никой не е казал, че сме гранд, още повече, че не се знае ще има или не отбор догодина. Второ - всички говорехме, че сме по класен като футболисти отбор и се надявахме да ви бием. Трето - е братче, ако ми кажеш, че този мач не миришеше, здраве му кажи. За 15 мача отбори от челото на "А" група ни вкараха общо 5 гола, сега Ботев, дето ги бият отбори от ранга на Любимец, вкараха 2. Имахме 2 атаки за цял мач, това този сезон не е било. И не, не ми е лесно, защото отидох до Пловдив с настроение, готина компания и искахме да гледаме футбол. И ако играеха както ги виждах есента, цяла есен и да паднат, е тогава можех да кажа, еми Ботев ни биха, нямахме късмет или нещо подобно. А те не играха! Вярвай ми изгледал съм повече мача на Ботев, от колкото ти на Черноморец и аз много добре знам двата отбора как играха. Знам много добре офертите на вашата управа към момчетата от Поморие, които са отказали и са теглили майните по телефона. Знам, че те, не взимали пари, ей така на инат казаха, че няма да паднат при вас и имаха атаки. А Черноморец какво? Нищо, даже хъс нямаха. Нямаха желание, Херо си строши нервите, поне заради него да бяха се напънали. Жал ми е за този футболен, голям човек. Жал ми е и за тези, които му размахваха средни пръсти, включително и от ложата днес. Поклон за плаката от агитката ви, ръкопляскахме ви, заслужавахте. А нашите какво? Само двамата, неразбрали, дойдоха и ни поздравиха - Траян и Стоян Колев. Нямам какво да кажа повече, уважавам всеки един отбор, защото така съм възпитаван, а ние футбол днес не гледахме! Да не говоря, че 20 мин. от второто наистина не гледахме, спирания, лежанки и какво ли още не.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 04 дек 2011 21:30

И кво искаш да кажеш? Че всички са "хванати",само двама плюс Херо не са.....айде бе, имайте малко достойнство!

Искаш ли да хванем бас, че и Любимец биха ви отупали! Вие явно си мислите ,че в "Б' група играят някакви аматьори! Кой беше на финал миналата година, помниш ли?
Последна промяна от Muscarin на 04 дек 2011 21:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 дек 2011 21:30

Искам си Акаунта написа:
Bourgas написа:А и да добавя, заради подобни келеши в така наречената агитка, нормалните футболни фенове седят при домакините, както имаше и хора днес от нас...

Що така ... а аз си мислех , че проблема е при мен :mrgreen:

Въпреки очевадната ирония да ти кажа моето мнение, ако позволиш. Първо не ходят по причината Събев-Черноморец, коята всички от Бургас знаем. Второ, заради подобни келеши като един, в последствие разбрах, че се казва Върбан. Че ние 50 човека щяхме да се сбием сами бе? Третата причина е интернет или тв, зависи от алтернативата за гледане на мачове и последната - уговорките. Това е. И аз отивам да гледам футбол от Бургас, а не отивам да гледам Черноморец или Нефтохимик. Да не почна да цитирам мнения от "бургазлии" от сайтове като бургас24 (браво канари, смачкайте цаците, видяхте ли шарани прости и т.н.)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 дек 2011 21:32

Muscarin написа:И кво искаш да кажеш? Че всички са "хванати",само двама плюс Херо не са.....айде бе, имайте малко достойнство!

Имам го! Поздравих ви и във вашия форфум, но това не е Черноморец от есента! Не знам пак казвам, защо не играх, пари ли не са вземали, бойкот ли, залагали ли са, купени ли са, нямам си идея, но този мач за мен Черномроец не го играха. Ботев си го играха, там първите минути им рикошираше топката все едно на колче удря, правеха смешки и те, ама си взеха мача.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 дек 2011 21:37

Muscarin написа:Абе много сте ми интересни вие прехвалените "грандове".Миналата седмица как никой от вас не си отвори уста, че вашите ще полягват? Ма то така е лесно след мача, тоя не играл, оня не играл.....кво беше, гроздето е кисело!

Бъркаш ... не сме гранд . Цяла седмица обяснявате , че вие сте "гранда" . Радвайте се на победата , защото доколкото разбирам е заслужена . Просто не се заблуждавайте , че публиката е причината Ботев да спечели мача . По горе съм писал - провал за Черноморец . Дали провал на Херо , че не е успял да мотивира отбора ( аз лично не вярвам на думите му ) , дали провал на футболистите , чието поведение си е чисто предателство спрямо Херо ( особено в сегашното му състояние ) ... но ПРОВАЛ . Ако Черноморец беше победил след изпълнение на дузпи , пак щях да кажа , че мача е провал . Просто при тази разлика в класите , всичко различно от победа на Черноморец , означава , че някой не си е свършил работата

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 дек 2011 21:39

Muscarin написа:И кво искаш да кажеш? Че всички са "хванати",само двама плюс Херо не са.....айде бе, имайте малко достойнство!

Искаш ли да хванем бас, че и Любимец биха ви отупали! Вие явно си мислите ,че в "Б' група играят някакви аматьори! Кой беше на финал миналата година, помниш ли?

"Б" отбора на Черноморец май беше на финал . ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 04 дек 2011 21:41

До Muscarin.
Никой не умаловажава победата Ви. Отборът Ви игра много добре, момчетата Ви се раздадоха на терена. Но имайте предвид, че това с нашия отбор се случва вече втори път този сезон - а със Славия бяхме домакини и нямаше как да им повлияе публика.
Във Варна и Стара Загора агитките не са по-малки или по-малко активни от Вашата, но това тогава не повлия на отбора ни. Поради тези причини се съмняваме, че има нещо друго за днешното им нежелание за игра. Ние също не го очаквахме и сме страшно изненадани. Познаваме отбора си и можем да преценим кога са надиграни, но са се раздали на терена и кога са излезли не да играят, а за нещо друго.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 04 дек 2011 21:41

Искам си Акаунта написа:

Бъркаш ... не сме гранд . Цяла седмица обяснявате , че вие сте "гранда" . Радвайте се на победата , защото доколкото разбирам е заслужена . Просто не се заблуждавайте , че публиката е причината Ботев да спечели мача . По горе съм писал - провал за Черноморец . Дали провал на Херо , че не е успял да мотивира отбора ( аз лично не вярвам на думите му ) , дали провал на футболистите , чието поведение си е чисто предателство спрямо Херо ( особено в сегашното му състояние ) ... но ПРОВАЛ . Ако Черноморец беше победил след изпълнение на дузпи , пак щях да кажа , че мача е провал . Просто при тази разлика в класите , всичко различно от победа на Черноморец , означава , че някой не си е свършил работата

ИЛИ ПЪК, ЧЕ НЯКОЙ СИ Я Е СВЪРШИЛ.Въпрос на гледна точка.Пак забравяте едно момчета: мачовете за купата не са като тези за първенство! Сигурно и Юнайтед бойкотираха онзи ден срещу Кристъл палъс, а? Както и да е вие си знаете, успех пролетта!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 дек 2011 21:42

k.dimitrov написа:До Muscarin.
Никой не умаловажава победата Ви. Отборът Ви игра много добре, момчетата Ви се раздадоха на терена. Но имайте предвид, че това с нашия отбор се случва вече втори път този сезон - а със Славия бяхме домакини и нямаше как да им повлияе публика.
Във Варна и Стара Загора агитките не са по-малки или по-малко активни от Вашата, но това тогава не повлия на отбора ни. Поради тези причини се съмняваме, че има нещо друго за днешното им нежелание за игра. Ние също не го очаквахме и сме страшно изненадани. Познаваме отбора си и можем да преценим кога са надиграни, но са се раздали на терена и кога са излезли не да играят, а за нещо друго.

Благоаря ти. Каза го точно.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 04 дек 2011 21:42

Искам си Акаунта написа:

"Б" отбора на Черноморец май беше на финал . ;)

Отбор от втория ешалон! От "Б" група! Нали така? А между другото, нафтата също имат претенции за определени играчи от Б отбора ви.

Ако пък това, което твърдите е вярно, жалко за трениора ви! Аз лично не мога да повярвам, че футболистите ви могат да направят подобно нещо с Херо, но пък знае ли човек....

Върни се в “Черноморец”