Muscarin написа:Абе много сте ми интересни вие прехвалените "грандове".Миналата седмица как никой от вас не си отвори уста, че вашите ще полягват? Ма то така е лесно след мача, тоя не играл, оня не играл.....кво беше, гроздето е кисело!
Първо - никой не е казал, че сме гранд, още повече, че не се знае ще има или не отбор догодина. Второ - всички говорехме, че сме по класен като футболисти отбор и се надявахме да ви бием. Трето - е братче, ако ми кажеш, че този мач не миришеше, здраве му кажи. За 15 мача отбори от челото на "А" група ни вкараха общо 5 гола, сега Ботев, дето ги бият отбори от ранга на Любимец, вкараха 2. Имахме 2 атаки за цял мач, това този сезон не е било. И не, не ми е лесно, защото отидох до Пловдив с настроение, готина компания и искахме да гледаме футбол. И ако играеха както ги виждах есента, цяла есен и да паднат, е тогава можех да кажа, еми Ботев ни биха, нямахме късмет или нещо подобно. А те не играха! Вярвай ми изгледал съм повече мача на Ботев, от колкото ти на Черноморец и аз много добре знам двата отбора как играха. Знам много добре офертите на вашата управа към момчетата от Поморие, които са отказали и са теглили майните по телефона. Знам, че те, не взимали пари, ей така на инат казаха, че няма да паднат при вас и имаха атаки. А Черноморец какво? Нищо, даже хъс нямаха. Нямаха желание, Херо си строши нервите, поне заради него да бяха се напънали. Жал ми е за този футболен, голям човек. Жал ми е и за тези, които му размахваха средни пръсти, включително и от ложата днес. Поклон за плаката от агитката ви, ръкопляскахме ви, заслужавахте. А нашите какво? Само двамата, неразбрали, дойдоха и ни поздравиха - Траян и Стоян Колев. Нямам какво да кажа повече, уважавам всеки един отбор, защото така съм възпитаван, а ние футбол днес не гледахме! Да не говоря, че 20 мин. от второто наистина не гледахме, спирания, лежанки и какво ли още не.
[/center]
[/center]