Идеи за инициали на Форум LIVE.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

b.s.crew
Контакти:

Re: Идеи за инициали на Форум LIVE.

Мнениеот b.s.crew » 15 мар 2012 12:26

http://store.objectivo.com/products-1/s ... -polo.html
ей такива подобни ако се намерят с малка емблемка идеално стават си и за мач и за бар.Размерите са ясни да има XL i XXL задължително :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 мар 2012 12:33

Да. Това не е лошо...Харесва ми на мен.
[offtopic]Име на модел: "Шаешу поло" :mrgreen:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 15 мар 2012 14:05

Това ми харесва и на мен - аз съм за поло с дискретен знак на гърдите и дискретно надписче на яката.
Със по две лентички на яката и на ръкавите точно като този модел и като моделите на фред пери.
Но....мисля че трябва да направим и други за останалите фенове - тези по-неутралните...
В смисъл такъв - да има за всички възрасти и за всякакви вкусове.
Примерно аз си мисля от много време за фланелки отрстрани на ребрата с мотиви фланелките на Астън Вила - мого ме кефят! Естествено в нашите си цветове синьо и бяло

Изображение

Другия ефект, който много ме радва е по ръкавите на тениските hummel
Една такава бяла със сините стрелки по ръкавите с едно малко лого ще е перфектно.
Изображение

Друг вид за който съм си мислел е - контур на мостика (моста) и няколко перки на акули стърчат от водата.
Надписа е от сорта: Burgas (вдигнатия палец на фейсбук лайк) Sharks

Отделно ми харесва като се постави малък трикольор на гърба под врата точно като на официалните фланелки на Миньор..

Засега само това, за да не разводнявам темата. Амахайде и останалите по-сериозно. Давайте идеи или казвайте коя идея ви харесва..
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 15 мар 2012 14:35

Да дообясня, някой да не остане с погрешно впечатление - качеството трябва да е добро. Да не останат разочаровани хората, които ще си купят. Текстила трябва да е добър. Да издържа на пране и слънчева светлина. Имам няколко фланелки, черни, които избеляха много бързо на слънцето, а пък ми поидариха няколко рекламни, които ми бяха дълги, а след 2 пранета ми бяха над пъпа :lol:
Идеята ми е , че трябва да има разнообразие за вкусовете и различните възрасти. Защото е видно че клуба много не го е еня за клубните фланелки. Иначе защо ще имат 2 модела за толкова време? Т.е. някой от нас трябва да се наърби с мръсната работа по изработката и разпространението. Но идеята е да се популяризира носенето на клубни фланелки както на мач, така и през останалото време. но трябва да има и детски модели, и за тийнейджъри, както и за по- олд скуул бойс. Но не задължително да се печели от това. По-скоро да е изгодно за хората - сега като се затопли да излезеш със синята фланелка....И да е готина, и да я носиш с кеф. И да е модерна...Затова дадох примера - ако ти излезе 2,60 лв. - ми дай я на себестойност на феншопа, но да я продават за не повече от 5 кинта...Именно с такава цел. Щото аз си купих една на намаление за 12 кинта, а по себестойност е пак толкова - 2,6лв....От ония : Моят град - моят клуб...
Качество на достъпна цена!

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 15 мар 2012 18:34

Добър уолпейпър стана :P . А иначе след малко мисля да се пробвам да направя дизайн за тениската ! :)
Изображение
http://i44.tinypic.com/2uenoup.jpg
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 мар 2012 19:57

Пичове,искам фланелка за малкия!!! Дайте да го мислим!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

b.s.crew
Контакти:

Мнениеот b.s.crew » 16 мар 2012 01:17

вие направо за цели серии ли си говорите :) различни модели,детски туй–онуй.То си е голяма занимавка пари предварително ,разговори трябва да е някои офис плъхок дето му се намира интернет и телефон под ръка.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 16 мар 2012 10:51

cena 62, браво, много добре се е получило. Браво. Винаги много сериозен. Много ме кефи зацапания ефект на английския флаг (юниън джак).
b.s.crew - ами защо да не мислим за цели серии - то да чакаме някой от феншопа да помисил за нови модели ли? То е ясно че ние трябва се организираме най-сетне. Нали все някога някой трябва да запали и децата по футбола в Бургас. То всяко 2ро дете в Бургас рита на игрището с фланелки на Юнайтед, Ливърпул и Барса. Че напоследък има и много деца с цели екипи на ЦСКА....
Ако са качествени и на достъпна цена и се продават по точното време и на точното място ще се продаде много добро количество, в това съм убеден.
Айде да не се правя на много умен, ама хората са го измислили много преди да се родя - четирите P-та (price, place, product, promotion). Повечето неща съм ги сметнал. Остава само организацията и да почваме..

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 мар 2012 12:35

Как да направим моделите, аз идея си нямам от такива неща... Защото иначе можем само да си ги представяме, но не ги ли видим, кел файда. :geek:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 16 мар 2012 18:02

Cena 62, мога ли да те помоля да направиш това с английския флаг наместо емблемата на клуба да сложиш оная акула от афиша за мачовете с ЦСКА и Локо ПД - онази стилизираната със стиснатия юмрук. Мисля, че ще се получи уникално...

Върни се в “Черноморец”