Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Черноморец поиска изхвърляне на ЦСКА в аматьорския футбол

Мнениеот k.dimitrov » 23 яну 2012 20:44

PR_CSKA написа:ХА на бас че всичко е законно, не знам дали помните ма Херо беше на Армията декември месец да го предлага на ЦСКА. Тогава всичко беше наред. :) Този Киряков малко накъкан ми се струва. Или е гузен или прикрива ръководството пред феновете.

Херо каза, че ЦСКА го е излъгала. Слушай пресконференцията му. Помоли ги сами да си кажат, ако не, той ще проговори.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 23 яну 2012 20:50

Щели да платят :) Футболиста си го каза че е имал оферта от Левски и от ЦСКА и е избрал ЦСКА .
Половината къде плюете щяхте друга песен да пеете ,но като и да е нямам дискусия с вас :) Другите от Локото ,какво направихте с Карвальо ,че не сте си били траели ?
Към феновете на Черноморец,нормално е и мен ще е ме е яд да изтървем добър футболист ,но явно някой в клуба не си е свършил работата.Цскар съм да ,но съм далеч от мисълта ,че Титан ще направят подобно нещо без да е законно основано ,Много добре знаят помия ще се лее от медиите и без това ,как всеки от всякъде прави чупки и спънки да им измъкне пари,така че са наясно с последствията.Нека изчакаме и да видим какво ще стане ,не бързайте с клетвите .
Няма ли някой "черноморец" да се престраши и да напише какви са условията на работа от лятото на сам в клуба ,как се заплаща на време ли е всичко ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 23 яну 2012 20:55

http://www.btv.bg/sport/a-grupa/story/8 ... tsiya.html

Айде гледайте, че май тука всеки пише, а не е гледал какво се говори от Черноморец :!: Херо го казва много директно !!!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 23 яну 2012 20:56

percival написа:Щели да платят :) Футболиста си го каза че е имал оферта от Левски и от ЦСКА и е избрал ЦСКА .
Половината къде плюете щяхте друга песен да пеете ,но като и да е нямам дискусия с вас :) Другите от Локото ,какво направихте с Карвальо ,че не сте си били траели ?
Към феновете на Черноморец,нормално е и мен ще е ме е яд да изтървем добър футболист ,но явно някой в клуба не си е свършил работата.Цскар съм да ,но съм далеч от мисълта ,че Титан ще направят подобно нещо без да е законно основано ,Много добре знаят помия ще се лее от медиите и без това ,как всеки от всякъде прави чупки и спънки да им измъкне пари,така че са наясно с последствията.Нека изчакаме и да видим какво ще стане ,не бързайте с клетвите .
Няма ли някой "черноморец" да се престраши и да напише какви са условията на работа от лятото на сам в клуба ,как се заплаща на време ли е всичко ?

ма то цяла пресконференция имаше ,ама вие не четете друго освен за цска и левски
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 яну 2012 20:56

гражданин от село написа:
Кашчей написа:А на теб дали ти стана ясно, че прекратяването на състезателните права към даден клуб, за даден футболист, се решават само и единствено от БФС?

Какво общо имат състезателните права с трудово-правните отношения играч-клуб и къде в тези отношения е БФС?

Цъцъцъцъ..... Кажи му гражданин от село, фен на ЦСКА, и не се занимавай повече с него!
Абе, отворен, защо свикваха 2009-та извънреден арбитраж, за да можете да вземете ония трима хубавци от Ботев Пд?!?Нали и тогава "съдът" им беше разтрогнал трудовите договори?Тоя пич сега, като има картотека в Черноморец, как ще му дадат и за ЦСКА, без да е отпаднала тази, в Черноморец?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 яну 2012 20:57

Великите юристи на Титан загубиха делото за Платини, за Да Коща, държавата ги осъди, сега явно ще загубят и това дело :lol: :lol: :lol: Иначе ЦСКА действа както е действал винаги - нагло, безпардонно, незаконно и крайно некоректно, целта е да прецакат, измамят, хлъзнат другата страна само и само да не платят, всъщност типично по комунистически ;) Могат да се сърдят цесекарите, да псуват и да викат, но ЦСКА отдавна е синоним на некоректност и наглост, особено що се отнася до покриване на борчове.
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 23 яну 2012 20:59, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 яну 2012 21:01

гражданин от село написа:
Кашчей написа:А на теб дали ти стана ясно, че прекратяването на състезателните права към даден клуб, за даден футболист, се решават само и единствено от БФС?

Какво общо имат състезателните права с трудово-правните отношения играч-клуб и къде в тези отношения е БФС?

Гражданино - прочети малко правилници и ще разбереш ... че състезателните права се придобиват на база трудово-правни отношения между клуб и играч . Правилника на БФС е следния . Анисе иска прекратяване на съзтезателните му права с Черноморец на базата на прекратен трудов договор . СТК към БФС се произнася по случая . Тя може да откаже . Решението и се обжалва в 7 дневен срок пред Арбитражния съд при БФС . Докато не се постанови прекратяване на състезателните му права с Черноморец и придобиването на такива с ЦСКА , Анисе няма право да играе футбол . Просто е ;)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 яну 2012 21:03

Този не обяви ли, че спира с футбола и декември месец си би шута без да се обади на никой и сега изведнъж се появява.
Обаче пича си вярва де, ще играел в шампионка лига през есента :mrgreen:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 23 яну 2012 21:03

Bartolomej написа:
percival написа:Щели да платят :) Футболиста си го каза че е имал оферта от Левски и от ЦСКА и е избрал ЦСКА .

ма то цяла пресконференция имаше ,ама вие не четете друго освен за цска и левски
.

Добре колега,юрист ли си по трудови-правни отношения ? прочете ли договора с всичките му клаузи ?
Нека изчакаме няколко седмици ,както казах има неща които не знаем и тепърва ще се разберат.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 яну 2012 21:08

шивача написа:
Viktor4o_Rs написа:Великите юристи на Титан загубиха делото за Платини, за Да Коща, държавата ги осъди, сега явно ще загубят и това дело :lol: :lol: :lol: Иначе ЦСКА действа както е действал винаги - нагло, безпардонно, незаконно и крайно некоректно, целта е да прецакат, измамят, хлъзнат другата страна само и само да не платят, всъщност типично по комунистически ;) Могат да се сърдят цесекарите, да псуват и да викат, но ЦСКА отдавна е синоним на некоректност и наглост, особено що се отнася до покриване на борчове.

То и ти си символ на глу-та, ама не спираш да пишеш, даже ти се услажда :lol: Тези квалификации ги използвай за всички, а не избирателно ;)

И защо, защото пиша неща, които се мислят от всички останали фенове без тези на ЦСКА ли ? Какво да използвам квалификации за Литекс, Черноморец, Берое или Локо (Пд), които като цяло са коректни клубове и не правят такива цигански номера ? Що се отнася до Левски, те също са правили подобни врътки, но той Тара си е комсомолец. И все пак спокойно може да се каже, че ЦСКА е най-некоректният клуб в България, постоянен участник в съдебни битки, най-често като губещ :lol:
Изображение

Върни се в “Черноморец”