Идеи за инициали на Форум LIVE.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Идеи за инициали на Форум LIVE.

Мнениеот Искам си Акаунта » 14 мар 2012 15:37

Bourgas написа:Синя, тип Лакост не изглежда лош вариант. Мислех си за излизаща акула от гърдите, нещо като стария аватар на Миро, българското знаме на левия ръкав, великобританското на десния, отивайки от рамото към яката да избледняват цветовете и да се сливат с фланелката, а отзад - олд скуул бойс голям надпис, същия шрифт като на транспаранта и от долу ин шаркс уи тръст. Това е за обикновенна, а ако е тип Лакост, надписите да ги пише от външната страна на яката, а в центъра на диафрагмата, старата емблема, изчиестена. Хавлии стават и срещу офиса на Петьо. Това са ми идеите

Aз я пазя снимката от стария аватар ... ама явно футболистите на отбора повече ми харесват новия ;) :mrgreen:
И аз имам някои идеи , но все още се нуждаят от "избистряне" .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 14 мар 2012 17:48

b.s.crew написа:ей много бързо ме разкрихте:)
добра бройка 50 000 браво мощен сезон очакваш :)
последната снимка е уникален мач на Герена със Грасхопърс,два дена преди мача 20 акули в сф веселби, надъхване,черпавка със швейцаците и т.н.Този мач ако беше в Бургас щеще да ври стадиона.
П.с. Давайте хавлии д анапраим няма ли желаещи?

аз съм за ла :)
синя акула на светло син фон :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 14 мар 2012 19:52

Петьо 50 000 е моята поръчка , за моите неща . Мисълта ми е , че покрай тях ще мине и подобна Акулска поръчка и ще се ползва същата цена - 2.60 лв.

Тип лакоста е най - добре , специално за дебелаци , като мен .

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 14 мар 2012 20:31

И аз съм за поло (якичка с копчета). На якичката да пише Олд скуул бойс дискретно (като на ризите на Бен Шърман) 8-)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 мар 2012 20:44

калпазанчо написа:И аз съм за поло (якичка с копчета). На якичката да пише Олд скуул бойс дискретно (като на ризите на Бен Шърман) 8-)

Какво да има на блузката друго? И кой може да направи модела?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 мар 2012 23:58

Bourgas написа:
калпазанчо написа:И аз съм за поло (якичка с копчета). На якичката да пише Олд скуул бойс дискретно (като на ризите на Бен Шърман) 8-)

Какво да има на блузката друго? И кой може да направи модела?

Нали имаше някви пичове дето рисуваха като мислихме транспаранта??Фред,Сашко...
Ще е хубаво лятото да се перчим с тениски!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

b.s.crew
Контакти:

Мнениеот b.s.crew » 15 мар 2012 00:20

El greco написа:Петьо 50 000 е моята поръчка , за моите неща . Мисълта ми е , че покрай тях ще мине и подобна Акулска поръчка и ще се ползва същата цена - 2.60 лв.

Тип лакоста е най - добре , специално за дебелаци , като мен .

Ами давай направо примерни цветове и марки да е някаква по читава самата тенсика,не е задължително да е най-евтината щом ще се спести от щампа може за блуза да се дададт повече. и да действаме с модела,че времето се оправя.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 15 мар 2012 11:37

Нека дам своите идеи и аз. По принцип са доста, но мисълта ми е - нека самата фланелка да е читава, не е задължително да е най-евтината. Самия текстил да е издържлив.
Имам няколко идеи за самата фланелка, но мисля да направил няколко модела. Ако са толкова евтини - нека направим повече, пък ако трябва аз ще се нагърбя да ги продавам...
Идеята е повече народ да си вземе и да е на мачовете с фланелки - примерно сега като се стопли кой няма да си вземе фланелка за 5 лева пред стадиона..заставаме 2-3ма с фланелки като манекени и една сергия с всичко по 5 лева :lol: ....Може да питаме и дали няма да ги вземат във феншопа да ги продават - даваме им ги на себестойност, но да не ги продават за повече от 5 кинта. Защото в тоя феншоп се продават 2 модела фланелки от 100 години. Никакъв асортимент. Взех си една, ама вече е износена бая, другия модел не ми харесва, а не искам пак да си купя от същата...И какво правим сега? затова няколко модела според различните вкусове - да има и семпли и шарени, и с картинки, и само с надписи.
На едната примерно черен цвят може да има нещо като син баркод и отдолу надпис от сорта: all sharks reserved
Другите идеи са по-сложни за реализация, тъй като са картинки.

=======Old school boys========
----------Made in Burgas----------- (примерно за втория модел)
[center]Member of Old School Boys [/center]

b.s.crew
Контакти:

Мнениеот b.s.crew » 15 мар 2012 12:00

Аве ,5лв. ъпсурт 8-10 за да може да е добра що годе и да се избият парите.Аз съм правил на 3 пъти по 50(35м15ж) и като подариш няколко почва едно безкрайно продаване такаче не е лесно и да се продадат.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 мар 2012 12:13

С размерите как ги мислите нещата ? Интересно ми е. Аз например бих си взел две на мен. Една за лятото - на голо и една за над пуловера например, една за щерката и една за племенника. Както и Калпазанчо писа - аз съм за добра материя ( относително понятие де) и ненатрапчив дискретен надпис. Надпис на яката ми харесва.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”