"Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец Бургас:Лятна подготовка - Контроли,Трансфери
Тачо е трагедия като футболист, дано като мениджър да бъде по-добре. За разлика от онзи с женския глас, който беше обратното.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

-
- Контакти:
Parmalat написа:Нямам впечатления върху футбола в Индонезия,но само азиатци сме нямали в отбора.Те поне се раздават на терена докрай.
Ако уважавате себе си, не коментирайте статии на ММ.
-
- Контакти:
Черноморец играе с Калиакра от 18:00 часа
Отборът на "Черноморец-Бургас" ще изиграе утре своята предпоследна контролна среща срещу тима на "Калиакра" Каварна от 18:00 часа. Спарингът ще се проведе на тренировъчната база "гнездо на акули".
"Акулите" имат само още една проверка до началото на шампионата. Тя ще се състои на 13-ти юли /събота/ срещу тима на "Берое". Спарингът ще бъде в Стара Загора, като началният час ще бъде обявен допълнително.
-
- Контакти:
Черноморец би с 3:0 Калиакра
Отборът на Черноморец (Бургас) победи тима на Калиакра (Каварна) с 3:0 в предпоследната контролна среща на тима преди началото на шампионата, съобщиха от пресслужбата на "акулите"
Резултатът беше открит в 6-ата минута от Марко Родригес, който стреля от границата на наказателното поле и не остави никакви шансове на стража на гостите. В 19-та минута бургазлии удвоиха преднината си. Централният нападател от Камерун, който е на проби в тима, беше хубаво изведен и с много елегантен удар прехвърли вратаря за 2:0. До края на полувремето домакините имаха още няколко добри възможности за отбелязване на гол, като Уатара и Родригес бяха с най-добри шансове пред вратата на гостите.
През втората част бургазлии отново владееха инициативата, но по-рядко стигаха до голови ситуации. Крайното 3:0 беше оформено 15 минути преди края на срещата. Автор на попадението стана португалецът Фонсека, който също е на проби.
Неприятно впечатление през първата част остана изключително грубата игра от страна на гостите. Принудително за „акулите“ напуснаха двама основни състезатели. Лъчезар Балтанов излезе със спукана глава след сблъсък с противников играч, а капитанът Ванчо Траянов беше много грубо фаулиран и също не можа да продължи срещата. Състоянието му тепърва ще се изяснява.
Последната контролна среща на Черноморец (Бургас) е тази събота срещу тима на Берое. Мачът ще се играе в Стара Загора, като часът ще бъде обявен допълнително.
Скоро започва първенството има ли нови подписали с отбора?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:Скоро започва първенството има ли нови подписали с отбора?
Не им знам имената, но трима от новите са много добри, според мен.
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Parmalat написа:Скоро започва първенството има ли нови подписали с отбора?
Ще ги опишеш ли какво ти е харесало в тях?
[center]R.I.P[/center]
Parmalat написа:Bourgas написа:Parmalat написа:Скоро започва първенството има ли нови подписали с отбора?
Брюнети, млади, красиви, мускулести, атлетични, с модерен стайл и загадъчни татооо-си.

[offtopic]Шегувам се. Разбрах, какво питаш, но след Иртиш - Левски започвам да гледам още по-несериозно на света...

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Parmalat написа:Bourgas написа:Parmalat написа:Скоро започва първенството има ли нови подписали с отбора?
Брюнети, млади, красиви, мускулести, атлетични, с модерен стайл и загадъчни татооо-си.![]()
[offtopic]Шегувам се. Разбрах, какво питаш, но след Иртиш - Левски започвам да гледам още по-несериозно на света...[/offtopic]
Те са специален случай световни идиоти.Нека не се сравнямаме с тях,моля.

[center]R.I.P[/center]
Центъра ми харесва, едно едро бразилче, харесва ми и един в центъра, май се казва Джери и един десен халф, който ги прави криви. 

[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]