Отборът на „Черноморец-Бургас“ подписа договор с един от талантите на своята школа. Днес, 3 годишен контракт с „акулите“ подписа Милчо Ангелов. Ангелов, както и друг юноша на клуба Станислав Дрянов, бяха привлечени да тренират с първия отбор преди няколко месеца, като дори успяха да дебютират в мачове за купата и първенството.
Милчо Ангелов е роден на 2-ри януари 1995 година, в село Иречеково, Ямболска област. Привлечен е в школата на бургаския тим преди 3 години. Младият талант с времето се превърна в основен футболист в академията на „Черноморец-Бургас“. През сезон 2011/2012 централният нападател става голмайстор на елитната юношеска група до 17 години. Дебютът му за мъжкия отбор на „Черноморец-Бургас“ е на 23-ти ноември в мач за купата срещу „Спартак“ Плевен, където отбелязва два гола. Ангелов е и национал на България при юношите до 19 години.
Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
- Искам си Акаунта
калпазанчо написа:Искам си Акаунта написа:"Селекционния съвет" ще се събира ли за контролата ?
~Чи кЪк
Миро вчера минавам покрай теб, свиря, свиря......Целия М.Р. се обърна, само ти не.
п.п. Все пак е добре, че не се обръщах на свирки
Къде това ??? Аз по принцип не стоя много извън колата

-
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:"Селекционния съвет" ще се събира ли за контролата ?
Аз тръгвам в 14,45. Ако иска някой да идва, да ми пише или да звънка.
Шшшш момчета , тва Черноморец има ли го още на картата на България бе ? никои нищо не казва ... ? аз ко да прая да си идвам ли за 1вия кръг или не ? Нови играчи има ли ? ще има ли ? какво се случва със старите ? Ше ва такоаам и заспалите акули :П хахаха
tyranta написа:Шшшш момчета , тва Черноморец има ли го още на картата на България бе ? никои нищо не казва ... ? аз ко да прая да си идвам ли за 1вия кръг или не ? Нови играчи има ли ? ще има ли ? какво се случва със старите ? Ше ва такоаам и заспалите акули :П хахаха
Нямаме време за форум. Селектираме отбор. Днес на Кампуса ще ходят момчета от "селекционния съвет" да одобряват един мароканец от Франция, един французин от Африка и един от испанец от Испания

ПС: А Стойко се спуква от футбол LIVE. Дъжд и студ не го спират.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Между другото ще взема Canon-а,и може да очаквате галерия от мача. 

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
ntodorov написа:tyranta написа:Шшшш момчета , тва Черноморец има ли го още на картата на България бе ? никои нищо не казва ... ? аз ко да прая да си идвам ли за 1вия кръг или не ? Нови играчи има ли ? ще има ли ? какво се случва със старите ? Ше ва такоаам и заспалите акули :П хахаха
Нямаме време за форум. Селектираме отбор. Днес на Кампуса ще ходят момчета от "селекционния съвет" да одобряват един мароканец от Франция, един французин от Африка и един от испанец от Испания...
ПС: А Стойко се спуква от футбол LIVE. Дъжд и студ не го спират.
хахаха П.С-а ще ме умори !!! Не спира да ми звъни да ме кара да си оправям графици да се пребирам и т.н за мача ... Викам му чакаи бе ненормален къде е то март месец ... и тои пак си знае неговата ... Ако не съм си дошъл щял да вдигне 3 метра плакат "Тихомир е п......ст " хахахаха няма такъв образ

А иначе ... отивайте ... харесвайте ... одобрявайте ... че с Башлиевци и тем подобни си мисля че няма да стане ... дано да бъркам !!
Черноморец склони да преотстъпи вратаря Янко Георгиев на Нефтохимик, съобщава “Черноморски фар”. Лично старшията на акулите Димитър Димитров – Херо е дал зелена светлина на трансфера. Голкипърът ще играе за Нафтата до края на сезона. Лидерът в “Б” група спешно се нуждаеше от качествен футболист на този пост, след контузията на Цветан Димитров. Затова и спортно техническия щаб се обърна към съгражданите си.
В Черноморец нямат проблем с вратарския пост, където бетониран титуляр остава Стоян Колев. За втори вратар ще бъде използван Ник Дашев, а като трети ще се привлече юношата Димитър Тодоров.
При шейховете от два дни тренира и Мартин Теменлиев, който обаче няма никакъв шанс да остане в отбора. Той само се подготвя с отбора на Димчо Ненов, докато си урежда трансфер в чужбина.
В Черноморец нямат проблем с вратарския пост, където бетониран титуляр остава Стоян Колев. За втори вратар ще бъде използван Ник Дашев, а като трети ще се привлече юношата Димитър Тодоров.
При шейховете от два дни тренира и Мартин Теменлиев, който обаче няма никакъв шанс да остане в отбора. Той само се подготвя с отбора на Димчо Ненов, докато си урежда трансфер в чужбина.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
- Контакти:
cena62 написа:Между другото ще взема Canon-а,и може да очаквате галерия от мача.
Супер

Parmalat написа:Черноморец склони да преотстъпи вратаря Янко Георгиев на Нефтохимик, съобщава “Черноморски фар”. Лично старшията на акулите Димитър Димитров – Херо е дал зелена светлина на трансфера. Голкипърът ще играе за Нафтата до края на сезона. Лидерът в “Б” група спешно се нуждаеше от качествен футболист на този пост, след контузията на Цветан Димитров. Затова и спортно техническия щаб се обърна към съгражданите си.
Само където г-н Киряков е решил, че поредния футболен бургаски талант трябва да бъде погубен на резервната скамейка. Много жалко г-н Киряков! Непосилни условия както за футболиста, така и за Нефтохимик!