Черноморец - Лудогорец FT. 1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

orion
Контакти:

Re: Черноморец - Лудогорец FT. 1-0

Мнениеот orion » 28 окт 2012 09:18

Ивайло Лудогорец написа: рядко някой заслужава победата срещу нас. .

Ти да не си мислиш, че сте Барцелона? :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 окт 2012 09:21

orion написа:

Ти да не си мислиш, че сте Барцелона? :lol:

Да!Мисли го :lol: !

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 28 окт 2012 09:21

BRF написа:Как спахте,Акулки!След възмездието,чувствате ли се реванширани :? ?

Чудесно, като къпани :) Въпреки, че навън зимата дойде заедно със зимното часово време, утрото изглежда по-светло и от лятно, юлско :)
Ха добро утро и от мен!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 окт 2012 09:22

petkan написа:
BRF написа:Как спахте,Акулки!След възмездието,чувствате ли се реванширани :? ?

Чудесно, като къпани :) Въпреки, че навън зимата дойде заедно със зимното часово време, утрото изглежда по-светло и от лятно, юлско :)
Ха добро утро и от мен!

Аз така се събудих предната неделя 8-) !

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2012 10:04

И не знам защо се сещам за вица на духчето: "Вече не ми пука докторе - целия съм в лайна" :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 28 окт 2012 10:31

Нейчо е писал всичко за мача, аз само да вметка 2-3 неща. Херо им скри шапката с тая схема, която направо си беше 3-6-1 :mrgreen: Играхме срещу 14 и пак бихме, ей това ми е кефът!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 окт 2012 10:50

ntodorov написа:ДУбру утро.
Бихме ги, като прани гащи у дувар. Младите Пламен Димов, Г. Терзиев, Кр. Стоянов, В. Филипов миксирани с опита на Ники Николов, Т. Паланков, а по-късно и на Румен Трифонов и Цоньо изградиха такава стена, че нападателите на Лудогорец си блъскаха главите в нея до степен да кървят, като менстроален цикъл на седмокласничка. нямаше как пущината да влезе във вратата на Тяната Колев...За това и съдията нави ръкавите, боядиса свирката в зелено. да имаше едно лесно и завалията щеше да падне за дузпа, но пък как трябваше да стане това, като Деко, бадема и компания се удряха, като мухи в комарник. Бързите и ниски пасове, с които Лудогорец искаше да създава респект се оказаха решена кръстословица от нашите. Херо излезе със схема и тактически прийом, който остави твърд титуляр, като Цонков извън двубоя до към 60'. Не мога още да се нарадвам на мерака, желанието и духа на младите в отбора. След гола ни играта се отвори, стана двуостра, като контраатаките ни ставаха от минута на минута все по-убийствени и непредвидими.
Краката на Утара и Гаел, бяха, като иглата на шевна машина Сингер. Нямаше преграда, която да ги спре освен нарушенията - често брутални, в гръб и в наказателното ни поле. Две дузпи съдията не видя. Не отсъди поне още два жълти картона на Минев и Деко. Последния си опъваше късите кунки след шпагати и винаги в гръб. Така беше ударен и Асис миналата година, така беше пресечен и Утара тази. За разлика от Пастата съдията "дръзна" да свирне...Иначе и до сега да се играеше мачът Лудогорец нямаше как да вкара гол. Последните минути на мача( след 85") играчите на Лудогорец вече гледаха с надежда главния да свири край на мача и на мъките им. Утара буквално се гавреше с целия ляв фланг на Лудогорец, а Гаел с десния. Венци Христов допълнително объркваше централните им защитници, а погледнати отгоре лудогорците приличаха на чаршаф току що изваден от центрофуга.
При малко повече късмет и еднакво тълуване на ситуациите от съдията резултата отиваше на разлика за Черноморец. Пробива на Гаел от дясно можеше да влезе в учебниците, ако от два метра на празна врата Трифонов не се беше разминал с топката. По-убедителна игра отдавана не бях гледал. Черноморец изглеждаше, като голям отбор, а "големия отбор" изглеждаше, като юноша бледен пред сефте.
ПС: "Честна игра" и Лудогорец - за сега са на две диаметрално разположени плоскости, като понятие...Тези, които бяха на стадиона се убедиха.

Явно обективизмът ти е напълно чужд като понятие! Дали аз съм гледал същия мач? :roll:
Футболистите на Лудогорец чакали края на мача? А вашите защо протакаха почти цялото второ полувреме? Дори играчи на Лудогорец на няколко пъти помагаха на Колев да избере коя топка да вземе и да се реши най-после да я вкара в игра. Това ставаше точно пред нашия сектор.
За дузпите ще ми е интересно да видя видео! Но един път секторът ви се вълнуваше за един сблъсък рамо в рамо. Това беше през второто полувреме, отляво по атаката ви. Отзад се видя перфектно. Нарушения имаше, но отново да твърдите, че сте реално ощетени е несъстоятелно.
Надявах се след тази ви победа поне да си седнете на четирибуквията, но явно съм се лъгал! Вижте ни нас - загубата си е загуба, няма да обвиним световната конспирация! Лудогорец ви позволи да го победите. Съдията няма как някъде да не е сбъркал, но вие си вкарахте гола и си опазихте вратата. Свършихте си работата. Нашите не играха както могат и това е!
Честита победа и махайте тези тъмносини очила, че не отива на иначе интелигентни хора все да хленчат и да правят чупки в кръста.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 28 окт 2012 11:02

цонпен
казах ти , че няма как да разбереш ,защо
ЧЕРНОМОРЕЦ Е ВЕЛИК ОТБОР ..
виж само Гошко Терзиев , Венко Филипов , Пламен Димов , Крумчо Стоянов защитна формация на 21 години
Кога ли вашия специалист ще излезе да се надиграва с шампион , носител на купи с таков състав :?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 28 окт 2012 11:22

Ни сЪ трайти!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2012 11:57

Tsonpen.
Теб съм те разкрил. Усетих те от раз и в един свой поуст бях написал, че ако паднете ти последен ще усетиш.
Никога не лъжа. :lol:
За мача: Ти сигурен ли си, че си махнал зелените очила ?
Съдията ви СПАСИ от логичен разгром.
[offtopic]Баах маа му. Наистина на черното викате бяло. :shock:[/offtopic]
Вижте ни нас - загубата си е загуба, няма да обвиним световната конспирация! Лудогорец ви позволи да го победите. Съдията няма как някъде да не е сбъркал, но вие си вкарахте гола и си опазихте вратата. Свършихте си работата. Нашите не играха както могат и това е!

То остава на точи мач да обвините световната конспирация. Бихме вашите 11 и 3-мата в черни дрехи. Що се касае за бавенето. Нямаше такова. Лежане беше вашето срещу Динамо Загреб, а малкия мамут бадема трябваше първи да види жълтия картон. Представящ ли си някой си бадем да иска от съдията жълт картон за противник и съдията да му го даде. Ако си бил на мача разбра, че това не е само представа, а и факт. :shock:
Иначе претенциите ни за дузпа бяха през първото полувреме.
Футболистите на Лудогорец чакали края на мача?

Ами защо не си видял влажните погледи на Минев и Барт. Дишаха, като парни локомотиви докато Утара се изправяше след поредния фаул срещу него.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”