subzero написа:1912chaflio написа:А ве каде е този NTTODOROV.Сега видя ли как една публика може да надъха един отбор ,а ми разправяш че дори и 20000 да имало на стадиона няма значение ще ли сме да паднем -класата си била класа.Е гахси и класата днеска трябваше да паднете с повече но се отървахте
Тъкмо щях да напиша хубави работи за вас и ти осра положението,пич!!Честито на Ботев,явно класата не е фактор,когато има подценяване1Евала ви за публиката,но да ми кажеш,че този мач се спечели от трибуните е смешно!!Херо каза,че не е успял да мотивира отбора,нищо за публика не е споменал.А аз на него му вярвам,със сигурност разбира повече от Радукан.Само дано ни е жив и здрав.А ntodorov ще се появи,той не е човек,който бяга от полемики.Вий къде бяхте като паднахте от Любимец,два дена никви не се обадихте тука!
П.с. Чакам форумците за повече инфо!!Особено ntodorov
И с какво съм осрал положението,нали се сещаш че ако имаше 1000 човека мача въобще нямаше да се развие така.И стига с тези глупости подценяване, Херо не е от тези треньори да остави нещата така.
[/offtopic]