Искам си Акаунта написа:Нарушение срещу Шаешу при първия гол аз не видях . Туко що изгледах и повторенията и пак съм на същото мнение . Дузпата ... има контакт , оттам всичко е преценка на съдията . За мен лично дузпа няма ... но на Барселона само този сезон дадоха поне 5 такива дузпи . Червения картон си е тъмно червен . Паланков въобще не тръгна да играе с топката , а с краката на играч на Лудогорец . Не знам защо , но според мен съвсем умишлено извърши нарушението . Имаше и доста спестени картони за двата отбора . В края пастата спести червен картон и на Уалембо . Като цяло - много слабо съдийство ( ако съдията не е взел пари , значи се е минал

) . Още преди мача казах , че е без никакво значение за Черноморец . Днес просто отбора трябваше да се пази от контузии и картони . След резултатите които се получиха днес . При 2 победи на Черноморец в оставащите мачове , отбора завършва на 3-то място при 99% от случаите . Останалия 1 % е в сферата на фантастиката , когато става въпрос за родното първенство . Литекс да победи на Армията и Локо Пловдив , а Левски да загуби някъде точки
Този път за мен лично си с ТОТАЛНО изкривено виждане, но не се изненадвам на такъв коментар! Интересното е, че не коментираш същото влизане мааалако по късно на Шоко, след това удар без топка срещу Венци Христов, хехехе, сравнение какво давали на Барселона ( да подчертая, че си фен на Байерн), не сто, а сто и петдесет процентово нарушение срещу Шаешу, чак футболиста на "Лудогорец" щеше да падне след като ритна Атиф! За феър плея, че продължи играта при паднал футболист, няма да го коментирам, щото тука си е рядкост по нашите терени!