subzero написа:Ей за тва говорим!Докато го има този Черноморец-аз ще го подкрепям!Ако има друг,който играе с Манолич и него ще подкрепям!Само пишете тука някви работи и не казвате кого да подкрепяме като "този" Черноморец не заслужава щото не е "онзи".Приемете,че има фенове на отбор създаден през 2005 г. и си се кефят нещастниците.И вие кво им казвате-ама пичове тоз отбор не е "онзи" отбор не ходете на стадиона.И кво прайм? Имаме отбор в Бургас,който е фактор в първенството и ние не ходим на стадиона,щото не е нашия отбор!Интересно ми е "този" Нефтохимик "онзи" ли е? И ако не е каква е разликата м/у този Нефтохимик и този Черноморец?Явно си по-възрастен от мен,явно двамата с Акаунта имате повече инфо и помните повече от "онзи" Черноморец и аз страшно ви уважавам дори и само заради възрастта,но кажете кой отбор да поддържам,ако не Черноморец?Едва ли някой в този форум харесва Събев,едва ли на някой не му пука за "онзи" Черноморец,но в момента това е отбора!И така както си мечтаете с Акаунта представете си,че Събев вземе сегашния Нефтохимик! Спирате да сте фенове и да ходите на стадиона ли?Сравнението с циганката е неуместно.И добре схващам,че заради този Черноморец го няма онзи Черноморец.Ама онзи Черноморец едва ли ще го има,а аз искам да отида на стадиона на подкрепям някой отбор и предпочитам да се казва Черноморец!Пък и този форум е за отбор с име Черноморец Бургас на чиято емблема няма 1919 затова приемаме,че е от 2005.Ако имате да кажете нещо за този отбор-заповядайте!Другият просто го няма!
Нека да си имаме уважението

Посочи ми къде в досегашните ми постова съм казал нещо от рода на - "не подкрепяйте този отбор" , "не ходете на стадиона" . Както забелязваш , дори се опитвам според силите си да помагам за създаването на истинска агитка на отбора . То явно това е съдбата на Черноморските фенове - през известен период от време да създават агитки на други отбори - преди Нефтохимик , сега този отбор

Както виждаш , дори и за идеята за "реставрация" на английския сектор давам идеи. Защото съм на мение , че всеки бургаски отбор има нужда от подобаваща агитка . Истинска , не просто клакьори и позьори . За разликите между Нефтохимик и Черноморец , не ме карай да говоря , защото са само в полза на зелените . Колкото до събев ... не вярвам да се върне в Нефтохимик . Не виждам смисъл да го прави - вече сложи ръка на стадиона в Лазур . освен ако няма апетити и за стадиона в Долно Езерово ( нали там играе отбора )
Та както виждаш , приел съм , че "... има фенове на отбор създаден през 2005 г. и си се кефят нещастниците ...) . С уточнението , че никого не съм нарекъл нещастник . Употребил съм "влечуги" по адрес на едни точно определени индивиди , и "сини" и "зелени" обаче . Дори много пъти съм казвал , че тези хора трябва да се гордеят със свършеното за тези 6 и половина години . Но и вие приемете , че футбол в Бургас е имало и преди 2005-а година . И че Черноморец също го е имало преди този отбор да бъде кръстен с подобно име . Дори са играли един срещу друг -
http://www.bulgarian-football.com/bg/vp ... final.html .
За Наоми и циганката ... ок , може би аналогията не е съвсем точна . Какво ще кажеш за тази :
Семейство - майка вдовица ( Черноморец ) която все не може да случи на любовници ( Дражев и Събев ) , и дете ( феновете ) . Та последния любовник ( събев ) , собственоръчно удушава майката ( за да и вземе имотите ) , води друга жена и казва на детето - "това е майка ти - щото онази другата , не беше истинска"
относно форума - поправи ме , ако греша , ама темата не е ли за историята на футбола в Бургас .