Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !
Добър жребий за Черноморец Бургас.Отраняваме ги с разлика,имаме по-качесртвени играчи на всички постове.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[offtopic]И по този повод за агитката де - иска ми се да направя един хубав голям транспарант или знаме поне, но ако може да подхвърлите някаква идея. То май имаше някаква такава тема по назад, та ако трябва и там да си направя запитването[/offtopic]
[center]
[/center]

bianchi написа:Победа за Ботев Пловдив кои сте вие Черноморец ще ми отговорите ли ?
Тези които ви смачкаха в Бургас и ви биха с 2-0.
[center]R.I.P[/center]
- hristo1306
- Контакти:
petkan написа:rolik , абе то хубаво си се постарал да изпишеш цял ферман, ама си пропуснал да вмъкнеш нещо за футболните аргументи на Ботев.
Я издай тайната от кой точно трябва да се пазим? Може би Кривия, а? Страаааах голям! Не знаем откъде ще ни дойде
Пазете се от Наско Курдов, че има навика пиян да гази/кара/

petkan написа:rolik , абе то хубаво си се постарал да изпишеш цял ферман, ама си пропуснал да вмъкнеш нещо за футболните аргументи на Ботев.
Я издай тайната от кой точно трябва да се пазим? Може би Кривия, а? Страаааах голям! Не знаем откъде ще ни дойде
Петкан. Не разбираш ли, че най-голямата ни заплаха е тяхната публика...

Нещо, като мравката, която решила да оножда слоницата.
Като се покатерила мравката до интимностите на слоницата видяла, че са твърде големи за нейните възможности и си казала:
- "Нито ще ме усети, нито пък ще я задоволя ???

Съвзела се след миг вцепенение и извикала с пълна сила и глас на мравките чакащи я долу на земята:
- Давайте другари !!! Всички до един. Качвайте се на слоницата, поне да я налазим Ууууубавооооо...

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
[quote="petkan"]rolik , абе то хубаво си се постарал да изпишеш цял ферман, ама си пропуснал да вмъкнеш нещо за футболните аргументи на Ботев.
Ако Ботев Пловдив ЗА МОМЕНТА имаше достатъчно футболни аргументи никой нямаше да обърне внимание на тази тема. За жалост си признавам чистосърдечно, че сме далеч от класата, която бих искал да притежава отбора ни, което не променя факта, че мача ще бъде тежък за вас.
Черноморец са ми симпатичен отбор, пожелавам им шампионска титла тази година /защо не/, както живот и здраве за Херо , но клуб като Ботев Пловдив вие никога няма да станете.
Ако Ботев Пловдив ЗА МОМЕНТА имаше достатъчно футболни аргументи никой нямаше да обърне внимание на тази тема. За жалост си признавам чистосърдечно, че сме далеч от класата, която бих искал да притежава отбора ни, което не променя факта, че мача ще бъде тежък за вас.
Черноморец са ми симпатичен отбор, пожелавам им шампионска титла тази година /защо не/, както живот и здраве за Херо , но клуб като Ботев Пловдив вие никога няма да станете.
ntodorov, откъде ги вадиш тия
Ще ме утепаш
Ама онова за конферансието направо обра точките
А сещай се по-често да ни веселиш така

Ама онова за конферансието направо обра точките

А сещай се по-често да ни веселиш така

[center]
[/center]

Мисля,че сдружението няма абсолютно никакъв шанс.Поне 3:1 за Черноморец.Ако ще мача да се играе и в хола на Делян Пеевски или Цветан Василев.
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
rolik написа:petkan написа:rolik , абе то хубаво си се постарал да изпишеш цял ферман, ама си пропуснал да вмъкнеш нещо за футболните аргументи на Ботев.
Това "никой нямаше да обърне внимание на тази тема" не го разбрах нещо

А дали мача ще бъде тежък за нас, си зависи само от нас. Ние можем да си го направим тежък, не вие

Вече казах по-напред, че Ботев ми е най-симпатичния тим извън Бургас и на свой ред ви пожелавам да се завърнете по-скоро в А група, защото там ви е мястото! Не те разбирам обаче, защо си толкова злобен към нас?
Обичай си Ботев и остави на нас да решим какво ще станем

[center]
[/center]

rolik написа:petkan написа:rolik , абе то хубаво си се постарал да изпишеш цял ферман, ама си пропуснал да вмъкнеш нещо за футболните аргументи на Ботев.
Виж сега. За всичко си прав и те признавам. Естествено, че ние никога няма да станем клуб, като Ботев, нито пък вие, като Черноморец. И не искаме. Ако си мислиш, че твоята/вашата любов е по-голяма от моята/нашата към съответните ни отбори се лъжеш мнооого. Не е лошо да си подкрепяте отбора, но вярвай ми - никой освен вас не го оценя. Мислиш ли, че на някой от нашия форум му пука, колко сте, какви сте и каква ви е публиката ? Ботев го знам, като Тракия и тогава имахте много добър отбор. Паднахте от позициите си през годините и хич, ама хич не съм ви мислил, както и вие нас де. Няма нищо по - резонно от това. За това пледирах да имаме търпимост и да сме здраво стъпили на земята...Това, че публиката ни има отлив е факт, но за това са отговорни други фактори, които са си само наш и на ръководството ни проблем...Впрочем кажи ми къде бяхте вие през сезон 2008/2009, когато шеф ви беше Христолов ? На мача в Бургас тогава нямахте и 10 човека...Така, че не се качвайте на нашата камбанария преди да сте слезли от вашата...Въпеки всичко сегашната конюнктура в нашия Черноморец ми харесва. Качество на терена, качество и сред трибуните ( не разбирай само, като многобройност).
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.