Черноморец (Бс)-Левски (Сф) 16.10. 18:00 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец (Бс)-Левски (Сф) 16.10. 18:00 часа
Очаквам качествен мач между двата отбора!
Херо може да надхитри Гонзо..... но все пак се надявам, че с малко късмет ЛЕВСКИ ще победи трудно .... прогноза 1-2 
Чермоморец са много по-добрия отбор , ако мача се играе трябва да бият без проблеми .
Жалко че публиката в Бургас е вероятно най-смешната в България . Толкова добър отбор да играе пред 200 човека.
Жалко че публиката в Бургас е вероятно най-смешната в България . Толкова добър отбор да играе пред 200 човека.
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
-
danieldaniel
- Контакти:
Мача е интересен, но щом ще го дават по телевизията пак няма да има хора на стадиона.
Интернет,решения и съвети
http://www.novitemi.com
http://www.novitemi.com
Хан Крум написа:Чермоморец са много по-добрия отбор , ако мача се играе трябва да бият без проблеми .
Хан Круме, прав си, но като гледах и вие колко бяхте на мача с Видима...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
така.Сега на кирилица сигурно е по-добре.
Това е мача които трябва да събере хора и да се види има ли надежда да се пълни този стадион отново.Вдигайте всички -приятели,колеги,съученици и да дадем криле на акулите.Има време за организация ,за знамена дори така че да покажем какво можем.
Това е мача които трябва да събере хора и да се види има ли надежда да се пълни този стадион отново.Вдигайте всички -приятели,колеги,съученици и да дадем криле на акулите.Има време за организация ,за знамена дори така че да покажем какво можем.
- калпазанчо
- Контакти:
Ще ми се да бием, а какво ще е, не знам. Но мача ще е доста вълнуващ преди, по време и след края си. Аз ще съм там и ще подкрепям нашите. Дано Херо натрие носа на Гонзо.
[center]Member of Old School Boys [/center]
ЩЕ БЪДЕ ЗРЕЛИЩЕН МАЧ.ЩЕ ИМА ГОЛОВЕ , ЗАЩОТО ИГРАЯТ НАЙ-ПРИЯТНИТЕ ЗА КОТО ОТБОРИ В БЪЛГАРИЯ.Като си спомня само мача Черноморец и Локо ПД колко открит и нападателен футбол показаха или пък Левски - Литекс . Ще спечели футбола , ще победят сините ( само , че дали от София или Бургас - незнам).
Дано да стане мач и да си напълним душите, а който и да победи загубилите да са сигурни, че е заслужено.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Черноморец ми се иска да бие .. гледам добър отбор са изградили ама тва което гледах от Лефски срещу Локо София ... незнам труден мач за прогноза. 
- hristo1306
- Контакти:
дано да няма акция "кръвопреливане" като от един друг бургаски специалист под псевдонима "пелето" !