01.10.2011 Черно море - Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: 01.10.2011 Черно море - Черноморец

Мнениеот Converse » 01 окт 2011 17:54

ntodorov написа:
subzero написа:Пламен Крумов не се чувства добре на десния фланг,а за Гошо Терзиев нямам какво да кажа-много зле милия!!! А Жужу излиза :o :o
Ши пазим резултата!!!
ХА! Станало 0:2 Тв 7 са бахти нещастната тв, да живее Гонг!!!!

Медийно затъмнение :) ! Още повече се пукам заради Славия. Иначе след смяната на ЖУЖУ отборът боледуваше и някак си вяло заиграхме. Добре, че на терена имахме твърди катили - Цонков, Николов, Дянков, Крумов, Андрианантенайна и бат' Кишишев.

+1 !
Яд ме е още повече, че паднахме от Славия ...
Нооо сега затворихме устите на морячетата :lol:
Честита победа АКУЛИ ! Напред и нагоре ! :)
[center]Изображение[/center]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 01 окт 2011 18:11

Честито!
Заслужено победихте.
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 окт 2011 18:20

Да. Може да се каже, че имаме отбор. Винаги може още, но...затваряхме играта, когато искахме и я отваряхме, когато искахме...И хубавото беше, че ги можехме тези неща. Херо си е трЕнер отвсякъде. Не го въздигам, но го признавам. И да си футболен лаик ще ти стане ясно, че Херо "замесва" тестото в тази игра. Честно казано ми се стори прибързана и не много на място смяната на Жужу с Тинката, но се убедих, че на тима му трябваше много малко време за да си сфери часовника и да "затвори" и малкото останали подстъпи към Колев...Абе хора, ебасиии вътъка у тези момчета. Дори в последните секунди на мача към всяка зелено-бяла фланелка се струпваха, като стършели поне чифт сини фланелки. Успяхме най-вече с преса по целия терен.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 01 окт 2011 19:51

Бахти и кефа дето ми доставят тази година. :) :) Да са живи и здрави Херо и помощниците му и поне още хиляда години начело на бургаския футбол. ;) ;)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 01 окт 2011 20:00

Converse написа:
ntodorov написа:
subzero написа:Пламен Крумов не се чувства добре на десния фланг,а за Гошо Терзиев нямам какво да кажа-много зле милия!!! А Жужу излиза :o :o
Ши пазим резултата!!!

Медийно затъмнение :) ! Още повече се пукам заради Славия. Иначе след смяната на ЖУЖУ отборът боледуваше и някак си вяло заиграхме. Добре, че на терена имахме твърди катили - Цонков, Николов, Дянков, Крумов, Андрианантенайна и бат' Кишишев.

+1 !
Яд ме е още повече, че паднахме от Славия ...
Нооо сега затворихме устите на морячетата :lol:
Честита победа АКУЛИ ! Напред и нагоре ! :)

Според мен мачът със Славия го загубихме,заради едно малко странно тактическo решение на Херо да остави на пейката Ники Николов за сметка на Георги Терзиев.Срещу такъв здрав физически отбор като Славия присъствието на Николов беше задължително.Едно е Ники да се занимава с нападатели тип Божов и съвсем друго Терзиев и Дянков,но не съм на това ниво,че да мога да си позволявам да коментирам тези тактически решения на Херо :oops: :oops:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 окт 2011 20:11

ntodorov написа:
Ши пазим резултата!!!

Според мен Херо правилно прецени ситуацията с оглед на предстоящия мач.Мача беше твърд на моменти груб,Жужу имаше картон и Херо реши да го пази за Лефски,същото се отнася и за Асис и Андонов!! А за мача със Славия и мен още повече ме е яд след днешния мач!!! Дано Херо запази отбора и през пролетта и да мачкат!! Ако продължават така защо да не помечтаем за Лига Европа :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 01 окт 2011 20:33

Айде айде айде акулииииии акулиииииии акулиииии!
Честита победа, напълно заслужена. Толкова положения изтървахме, но пак си бихме, и то с чиста мрежа.
Да е жив и здрав Херо, Чилика, Маслов и всички които са виновни за тази прекрасна игра. Просто недоумявам защо играхме така със Славия. Много ме е яд и мен. Щяхме да сме на по-предно място. Нищо - с този отбор - бъдещето е светло пред нас. Асис беше за мен играч на мача.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 01 окт 2011 20:40

Много добро задържане на топката от Анеси, минаваше по 2ма-3ма, този път не му я взимаха като със Славия, личи си че е добър в това. Жужу каква греда нацели, ако беше влязло - решавахме мача още 1вото полувреме., Забавното щеше да е ако беше влязло, защото тогава и 3те гола щяха да са с глава. Всички много пресираха, просто изненадващо за мен за това гостуване.От моряците много се открои тоя Паломино. Здрав като бик и бърз като тигър. Добре, че не успя да вкара. Добре е че видяхме пак Кишишев в игра, както и Хайри.
п.п. Абе чух, че Кишишев си бил в Англия, щото жена му имала рак на гърдата?!?! Там я били лекували.Някой знае ли нещо повече по въпроса?

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 01 окт 2011 20:47

Феновете на Черно море останаха бесни от представянето на техните любимци срещу Черноморец. Моряците загубиха домакинството си с 0:2, кото вбеси запалянковците. Част от тях дори не изгледаха целия двубой, но за сметка на това бяха доста активни след срещата. Почти всички футболсти бяха изпратени с освирквания и ругатни, а един от тях - Георги Божилов, бе наречен заплатаджия. Нападателят действително изигра слабо първо полувреме, след което бе заменен от Ермес Паломино.

sportal.bg

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 окт 2011 20:57

калпазанчо написа:Много добро задържане на топката от Анеси, минаваше по 2ма-3ма, този път не му я взимаха като със Славия, личи си че е добър в това. Жужу каква греда нацели, ако беше влязло - решавахме мача още 1вото полувреме., Забавното щеше да е ако беше влязло, защото тогава и 3те гола щяха да са с глава. Всички много пресираха, просто изненадващо за мен за това гостуване.От моряците много се открои тоя Паломино. Здрав като бик и бърз като тигър. Добре, че не успя да вкара. Добре е че видяхме пак Кишишев в игра, както и Хайри.
п.п. Абе чух, че Кишишев си бил в Англия, щото жена му имала рак на гърдата?!?! Там я били лекували.Някой знае ли нещо повече по въпроса?

Не съм чул подобно нещо. Познавам сестра му, но не е ставало на въпрос...Жалко ако е така. :cry:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”