Черноморец Бургас 2011/2012 - обща тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Re: Черноморец Бургас 2011/2012 - обща тема

Мнениеот cena62 » 16 сеп 2011 19:51

[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 17 сеп 2011 14:23

cena62 написа:Тинката ще го кандидатират за общински съветник :lol: !
Популярни имена има сред кандидатите за съветници. Радостин Кишишев е едно от тези имена.

Тинката е на неизбираема позиция, така че ще се задоволи само със представянето си на терена.
Със Манев имали взаимоотношения отпреди 4 години...Да, откакто си купи помещението в една от копперациите му, където сега е W bar and dinner.
Освен това Тинката си има и друга сладка инвестицийка - парцел на пътя Бургас-Ветрен малко след Метро...
А Манев няма никакъв шанс да се пребори за кмет, поне според мен.
Даже тези всичките т.нар. бизнесмени (Георги Иванов (екоклима, под лупа), Георги Манев (елит, божура), Ваклин Стойновски(куул плейс,небостъргача,подземния паркинг), Бенчо Бенчев,Венци Чамурджиев) нямат никакво място в новия ОБС според мен. Дори и Скат - гледат само своите интереси...
Моето мнение е такова и не искам да го натрапвам на останалите де ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 18 сеп 2011 02:24

Напълно съм съгласен с теб!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 сеп 2011 11:21

Тинката да се маха от Манев, ще ми иде да повърна отгоре му (на Манев) всеки път, щом го видя.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 18 сеп 2011 16:07

Bourgas написа:Тинката да се маха от Манев, ще ми иде да повърна отгоре му (на Манев) всеки път, щом го видя.

Прякора му е Мазния (защо ли), сигурно има нещо общо със твоето вътрешно чуство за повдигане като го видиш.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 сеп 2011 19:15

Съгласен съм с калпазанчо. Преди години и аз бях "въвлечен" в подобни партийни заигравки. Тогава в Бургас беше основана нова партия, като сред учредителите бях и аз. Подведох се по имената на съучредителите: Гого, Ева, Янчо Павлов, Бимбалов, Тони Димитрова, Иван Илчев и много бивши футболсти на Черноморец. Тогава бях 34 годишен и още си мислех, че всичко, което лети се яде. Бързо се отвратих от всичко. И без да налагам мнението си твърдя, че в политиката чисти хора не виреят. Дотук с политиката...Иначе бях писал в една тема за случайната ми среща с Херо. Днес пак го засякох в автомобила си ( не е Ланд Роувър, а Range rover) в Младост. Снощи изгледах последните минути на мача в близост до Иван Цветанов -трите хикса ( в началото се чудех от къде ми е познат), по-късно към него дойдоха и Велиян Парушев с Иван Притъргов. Много приятно ми стана. Няколко поколения футболисти и мои любимци се сбраха на едно място. ( бяхме на парапетите до фен шопа ). Направи ми впечатление, че Иван Цветанов има много развита футболна култура. Подценяваха го, като треньор ( и аз де), но определено в здравото си тяло поддържа и добър усет за футбола. Много се ядосваше за пропуските на Нафтата. разбрах, че е дошъл към края на първото полувреме. Преди това беше победил с неговия Несебър един от лидерите в Б група Спартак Варна. Явно имаме специалисти. Всички наоколо бяхме хора на една възраст за, които футболните успехи Бургаски бяха под общ знаменател. Беше ми приятно. Всеобщото мнение беше, че Херо е направил добър отбор и имаме всички шансове да се меси за медалите, а Лудогорец ще взима титла в първата си година участие в А група ( нямат ли усещане тия :) ). Парушев и Цветанов пък се задяваха по адрес на Чиликов ( с приятелски чувства де), но не бях много "внимателен" тогава - гледах последните минути на снощния мач. С ръка на сърцето си казвам: Ако този Черноморец прекара един от Нафтата или Ботев - ще ги разчлени на парчета. Слаб футбол гледах снощи. Разглезих се. Иначе подкрепата беше на ниво, а цената на билета 2 Х 1,50 ( така се продаваха хартийките)...и около 5-6000 на стадиона.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 сеп 2011 20:40

Да, наистина, подкрепата по трибуните беше единственото хубаво нещо снощи Бях извън града и го гледах по интернет мача. Но като чувам от теб сте седяли точно там, където ходя и аз. А за Крейзифорест... Шампиони са тази година и аз така мисля...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 18 сеп 2011 20:46

Bourgas написа:Да, наистина, подкрепата по трибуните беше единственото хубаво нещо снощи Бях извън града и го гледах по интернет мача. Но като чувам от теб сте седяли точно там, където ходя и аз. А за Крейзифорест... Шампиони са тази година и аз така мисля...

Аз пък още преди началото на сезона си мисля (и все още подкрепям това свое мнение), че ЦСКА ще е шампион, а Лудогорец ги виждам към 4-тото място.
Да, подкрепата беше добра, но прави впечатление, че набора от песни на Нафтата е доста беден. Иначе за мача на Лазур - слаба Нафта, слаб Ботев. :)

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 18 сеп 2011 21:09

Converse написа:
Bourgas написа:Да, наистина, подкрепата по трибуните беше единственото хубаво нещо снощи Бях извън града и го гледах по интернет мача. Но като чувам от теб сте седяли точно там, където ходя и аз. А за Крейзифорест... Шампиони са тази година и аз така мисля...

Аз пък още преди началото на сезона си мисля (и все още подкрепям това свое мнение), че ЦСКА ще е шампион, а Лудогорец ги виждам към 4-тото място.
Да, подкрепата беше добра, но прави впечатление, че набора от песни на Нафтата е доста беден. Иначе за мача на Лазур - слаба Нафта, слаб Ботев. :)

В България , който даде повече пари той става шампион , а Гърнето пари за титла няма
П.П Лятото му дойдоха така малко пари и той ги надъни за трансфери на Зику и Мораеш ;) ;)
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 сеп 2011 17:55

Още е рано според мен да се каже кой ще е шампион ;) Всички има още толкова грешки да правят. Но не ми се ще пак да са Литекс, много ще им стане. А и с тия съдийски подпирания после до никъде не я докарват. То не че другите не берат срам от Тамперета и тем подобни, ама на. Ние да сме в 3ката пък другите да правят каквото си искат..

Върни се в “Черноморец”