Ха-ха.Много обичам такива,които ти обясняват колко си неук и се правят на големи професори,на какво отгоре и те не знаят

Само като ти видя начина на изразяване с разни тъпоъгълници и главчовци,ама явно дотам ти стига умствения потенциал,да обясняваш на другите колко са прости,без дори да си ги виждал на живо

Цялото ми възмущение беше породено от цялостното ви несъгласие с тази акция на ваши фенове и намесването на наши в нея,което явно показва,че не защитаваш същата позиция като тях.Съмнявам се да е от това,че вместо да си седят на топло в къщи са се разкарали до стадиона,или,че са дали по 5 лв за чаршафи.И начина да си отстояваш позицията е това.Днес се слагат 3 чаршафа,утре още 3,после ще направите някакъв вид протест,вие си знаете най-добре.Ст.Черноморец е един от най-добрите в България,много добре знаеш,че с парите,които даде Събев за Лазур можеше да се приведе в нормален вид.Друг е въпроса,че тогава не заявихте тази си позиция,а по никое време,или сте вярвали на голите приказки за Арени за по 500 млн.
Но по-добре късно,отколкото никога,ако сте настоятелни ще даде резултат.Айде сега чакам пак да ме обиждаш,ако искаш ме попсувай малко,нито ще ти се разсърдя,нито пък ще се очудя.И да не забравиш да ми покажеш колко съм глупав и как не знам нищо

П.С.За да оборя тезата,че е от наши фенове,на нито един наш трансперант ! не е писано с х отдолу.Едва ли ще тръгнат да мислят нови начини,че феновете на Черноморец от форума на гонг да не ги разпознаят