Фенове на Черноморец засипаха Лазур с протестни плакати

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Re: Фенове на Черноморец засипаха Лазур с протестни плакати

Мнениеот fred » 02 фев 2011 16:02

ntodorov написа:
fred написа:Иначе небостъргача на Ваклинчо си е култов.....
А този ГМ-то май още си върви, някой знае ли нещо, не съм ходил в Меден Рудник от сума време...Има ли някой от Меден Рудник тука?

Да, допълних го в горния си пост. Не само върви, ами даже ветровете го клатят.

Мда, сега видях, бре 29ти етаж :) похвално, хората работят, не вдигат гюрлотия.
Ама не се готвят и за избори де :)
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 02 фев 2011 16:04

mazut написа:Мислих да ви кажа браво,ама гледам тука коментари,че били писани от наши фенове,че било провокация,почерка пък някъв гледал.Бе аре бе,вие самите не заслужавате добрите думи,радвайте се на чуждия стадион,а после искайте от хората да ви уважават.Няма да определя точните думи за вас,че ще ме баннете,ама сами се досещате за тях :x :x :x

Ама много ти се моля, айде уважавай ме, много ти се моля....
Порази ме със точната си уста, каквото и да ти струва това....
Брех брех брех де я криете тая омраза, къде в тез малки главици намерихте место въх въх въх....

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 02 фев 2011 16:12

За каква омраза говорим тук бе,гпосодин голяма глава(явно за такава се имаш)?Този стадион на кой е,нали уж мрънкате от време на време,че сте нямали публика,защото не сте си били на вашия стадион и тн?Сега направихте нещо по въпроса,най-вероятно инициатива от 1-2 свестни момчета,а тука чета неодобрение,смятай,че такова ще има из всичките ви фенове.Ама това показва всичко-чувствате се добре на този стадион,не ви дреме ни най малко за уж вашия стадион,не ви дреме чий е стадиона на който играете и не ми минавай с извинения,че ще правите арени,защото много добре знаеш,че и да стане аз и ти няма да сме живи :|

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 02 фев 2011 16:27

mazut написа:За каква омраза говорим тук бе,гпосодин голяма глава(явно за такава се имаш)?Този стадион на кой е,нали уж мрънкате от време на време,че сте нямали публика,защото не сте си били на вашия стадион и тн?Сега направихте нещо по въпроса,най-вероятно инициатива от 1-2 свестни момчета,а тука чета неодобрение,смятай,че такова ще има из всичките ви фенове.Ама това показва всичко-чувствате се добре на този стадион,не ви дреме ни най малко за уж вашия стадион,не ви дреме чий е стадиона на който играете и не ми минавай с извинения,че ще правите арени,защото много добре знаеш,че и да стане аз и ти няма да сме живи :|

Малки ми главчо, да оставим тесногръдието ти настрана (неспособността ти да виждаш по-надалече от носа си) и да ти поясня:(нека бъде с големи букви белким схванеш поне половината)
ИНИЦИАТИВАТА Е ЧУДЕСНА, КОЙТО ГИ Е НАПРАВИЛ И ЗАКАЧИЛ ТАМ Е СВЕСТЕН ТИП, КОЙТО СИ Е ИЗКАЗАЛ ПОЗИЦИЯТА!
нАПРАВЕНОТО ОБАЧЕ ДАЛЕЧ НЕ ПРОМЕНЯ НЕЩАТА (ЕДВА ЛИ СЪБЕВ ЩЕ ХУКНЕ ДА ОПРАВЯ СТАДИОНА ЗАРАДИ ТЕЗИ ПЛАКАТИ)
тОВА Е ПРОСТО ЕДНА ИЗРАЗЕНА МОРАЛНА ГРАЖДАНСКА И ФЕНСКА ПОЗИЦИЯ
МИЛИОН И ЕДИН ПЪТ Е МАЛКО НА ТЪПОЪГЪЛНИЦИ КАТО ТЕБ ДА СЕ ОБЯСНЯВА КАКВО ИСКАТ ФЕНОВЕТЕ НА ЧЕРНОМОРЕЦ, А ТО Е ЧЕ СИ ИСКАМЕ НА НАШИЯ СТАДИОН. И ВСЕ ПАК СМЕ РЕАЛИСТИ ЧЕ ТОВА СЕГА НЯМА КАК ДА СТАНЕ!
иЗВИНЕНИЯ ОТ МЕН НЕ ЧАКАЙ, ПРОСТО НЯМА ДА ГИ ПОЛУЧИШ.
КОЛКОТО ДО ТОВА ВЯРВАЙ МИ ИМАМ ЗАЩО ДА МИСЛЯ ЧЕ Е ДЕЛО НА ВАШИ ФЕНОВЕ, ЕДВА ЛИ ЩЕ ТРЪГНА СЕГА ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ ЗАЩО.
А ДАНО ДА ЗАПОМНИШ ПОЛОВИНАТА, ТА БЕЛКИМ ЕДНА ЧЕТВЪРТ ДА РАЗБЕРЕШ!
тОВА ПОСЛЕДНОТО СЕ НАДЯВАМ ДА ГО РАЗБЕРЕШ НЯКОГА.....

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 фев 2011 16:34

Този стадион господин мазут е точно толкова твой, колкото и мой. И недей да претендираш, че за отборът ти съм убеден, че и една стотинка не си дал, за да го спонсорираш или за да имаш очи да кажеш тука "аз съм допринесъл с нещо за този стадион". В Бургас футбол е имало и преди 1995 година, време е мозъкът ти да го проумее, също така е време да проумееш, че синият Бургас иска да ходи в Акациите, повтарям Акациите, не Комлука (Победа). Относно белият чаршаф е ясно що за "капацитет" би го измислил.

Вижте тук всички проекти свързани с България и в частност с Бургас, интересно е....
[offtopic]http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=2309[/offtopic]
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 фев 2011 16:35

И относно небостъргача.... еми издигнат, хубав и влизайки в Бургас от посока Созопол е просто убиец като гледка :) Завист ми намириса от някъде, що ли :roll:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 02 фев 2011 16:49

Ха-ха.Много обичам такива,които ти обясняват колко си неук и се правят на големи професори,на какво отгоре и те не знаят :) Само като ти видя начина на изразяване с разни тъпоъгълници и главчовци,ама явно дотам ти стига умствения потенциал,да обясняваш на другите колко са прости,без дори да си ги виждал на живо :)
Цялото ми възмущение беше породено от цялостното ви несъгласие с тази акция на ваши фенове и намесването на наши в нея,което явно показва,че не защитаваш същата позиция като тях.Съмнявам се да е от това,че вместо да си седят на топло в къщи са се разкарали до стадиона,или,че са дали по 5 лв за чаршафи.И начина да си отстояваш позицията е това.Днес се слагат 3 чаршафа,утре още 3,после ще направите някакъв вид протест,вие си знаете най-добре.Ст.Черноморец е един от най-добрите в България,много добре знаеш,че с парите,които даде Събев за Лазур можеше да се приведе в нормален вид.Друг е въпроса,че тогава не заявихте тази си позиция,а по никое време,или сте вярвали на голите приказки за Арени за по 500 млн.
Но по-добре късно,отколкото никога,ако сте настоятелни ще даде резултат.Айде сега чакам пак да ме обиждаш,ако искаш ме попсувай малко,нито ще ти се разсърдя,нито пък ще се очудя.И да не забравиш да ми покажеш колко съм глупав и как не знам нищо :)
П.С.За да оборя тезата,че е от наши фенове,на нито един наш трансперант ! не е писано с х отдолу.Едва ли ще тръгнат да мислят нови начини,че феновете на Черноморец от форума на гонг да не ги разпознаят :lol:

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 02 фев 2011 18:15

Защо не си го поискахте преди 2 години ами чак сега?

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 02 фев 2011 18:18

Elland написа:Защо не си го поискахте преди 2 години ами чак сега?

По-добре късно, отколкото никога ! :)

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 02 фев 2011 18:27

ntodorov написа:
PFC Litex написа:
fred написа:Истинските (по-старите такива) фенове които са отрасли на ст. Черноморец, бивш 9ти септември си искат там.

Нали излязохте с проекти за Черноморец арена, а това което показахте с магическа пръчка няма да стане, та докато бъде реализиран проекта, къде ще играете мачовете си?

Искаме си на Арената, искаме си на Арената !...Опс, май много искаме. :oops: :roll:

искам си нафтата на ст нафтата вън др в комлука

Върни се в “Черноморец”