2010-2011 Зимна Подготовка и трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: 2010-2011 Зимна Подготовка и Селекция на отбора

Мнениеот Parmalat » 08 дек 2010 14:54

[center]Масовата чистка в Черноморец започна [/center]
Станаха ясни имената на първите петима футболисти, с които Черноморец ще се раздели в близките дни и на тях няма да се разчита за пролетния полусезон, научи БТА. Очаквано, всички те са чужденци и са на 30 или прехвърлили
тази възрастова граница.

Става въпрос за полузащитниците Рикардо Андре, Антонио дос Сантос и единственият с платен трансфер Педро Маркеш-Педриня. Към тях се добавят десният защитник Йохен Зайц, който почти през всичките си две години в Бургас не доказа, че има някаква класа, както и нападателят Матиас Морис, отбелязал едва три гола за две години. Макар и само на 23 години роденият в Полша Морис има общо 18 гола в професионалната си кариера в четирите клуба, с които е подписвал договор.

Със сигурност в Бургас ще останат вратарят Паскал Борел и централният защитник Енис Хайри, които се представиха на много добро ниво тази есен. Нищо чудно на двамата да останат при същите финансови условия, каквито са досегашните им.

Петимата нарочени за гонене ще последват нападателя Адриан Фернандес, чийто договор беше прекратен преди два дни по настояване на вече бившия старши треньор Красимир Балъков. В следващите десетина дни ръководството ще направи оценка на останалите чужденци, които така и не доказаха мястото си в отбора, както и ще прегледа договорите им.

Отборът на Черноморец ще бъде попълнен с млади момчета от сателитния отбор Черноморец (Поморие), който доказа бъдещето си с достигнатия финал за купата на България през миналата година и водещата позиция в Източната Б група.

Най-вероятно от Поморие на стадион Лазур ще се преместят поне шестима футболисти, но до момента са ясни имената на четирима- полузащитниците Венелин Филипов и Георги Костадинов, централният нападател Васил Калоянов, който до момента е голмайстор на отбора на Поморие, и най-прогресиращият играч на тима Пламен Димов. Към тях най-вероятно ще се присъедини и левият халф Станимир Митев.
http://football.sportal.bg/news.php?news=274676

Май за добро ще се окаже тази промяна.Махаме най-слабите чужденци които са weak,
а на тяхно място млади българчета.Просто супер това искам да виждам всяка година по
няколко момчета да дърпаме я от сателита,я от школата и после като се развият да ги
продаваме за добри пари.Играчи като Морис и Фернандес ми късаха нервите от много
време насам просто.А Зайц,Педриня,Дос Сантос от тях повечето отдавна са свършили за
футбола на по-високо ниво.Добра новина ще е наистина ако задържим Борел и Хайри,
а невярвам да освободим и Атц след като 6 месеца го лекуваха от ръководството.
Андре да хваща пътя видя се че не е добър защитник.Ако и Койта разкараме ще е
още по-добре.Спoред мен само Лис Мутис,Хайри,Борел и Атз ни трябват от чужденците.
Желанието на Conan се сбъдна махнаха Балъков,а и ще има повече нашенци в 11-ката.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 дек 2010 16:10

Пармалат, това е хубава новина. Какво искаме ние. Здрава храна и красиви игри, ако ще и загуби да са. Тия изтормозени 1:0, 2:1 и тем подобни хич, ама хич не ме грееха. Все пак имах нужното търпение в проектирането на новата визия на отбора, ама, като се замисля - старата ми е по - насърце. Като европейци нали трябваше да изчакаме Балъков де ;) :) . Ама види се - други не го изчакаха. :) Аз съм оптимист. Няма какво да се губи. дали ще сме на трето или 13 място важно е да чувствам нещата готини - ей тъй отвътре. Младоците от сателита Поморие имат опит в мачовете за купата и трябва да поведат по-опитните в Черноморец :)
ПС: Юрушшшшш акули, мачкай Нафта... и толкоз. Какво му трЕбва на човек ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 дек 2010 16:33

ntodorov написа:Пармалат, това е хубава новина. Какво искаме ние. Здрава храна и красиви игри, ако ще и загуби да са. Тия изтормозени 1:0, 2:1 и тем подобни хич, ама хич не ме грееха. Все пак имах нужното търпение в проектирането на новата визия на отбора, ама, като се замисля - старата ми е по - насърце. Като европейци нали трябваше да изчакаме Балъков де ;) :) . Ама види се - други не го изчакаха. :) Аз съм оптимист. Няма какво да се губи. дали ще сме на трето или 13 място важно е да чувствам нещата готини - ей тъй отвътре. Младоците от сателита Поморие имат опит в мачовете за купата и трябва да поведат по-опитните в Черноморец :)

Отборът не е съсипан напуснаха ни чужденците които живуркаха на гърба на Балъков и на Петрол Холдинг без да си дават много зор.Хубаво че ги разкарахме нямаме нужда от такива играчи които с нищо не допринасят за прогреса на отбора.Най-добрите ни чужденци както и българските играчи остават,а привличаме 4 млади момчета от сателита за сметка на тези"чужди" пенсии.Винаги стратегията на Черноморец е била да развиме млади български момчета за сметка на кухи титли или купи като Левски и ЦСКА.Виждаме ги какво става като излязат навън.Съдират им задниците от бой и унижение знайни и незнайни отбори.Тази година имам усещането че може да направим чудо и да играем финал за купата на България,но и да не стане не е болка за умиране.Ние ще си подкрепяме отбора.Според мен отборът ни нестана по-слаб както им се иска на феновете на Нафтата,Берое,Левски,ЦСКА и т.н които плюят огън и жюпел,а по-силен,защото сега колектива между момчетата още повече ще се сплоти,а младите от Поморие ще изорът терена да се докажат при нас.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 дек 2010 19:54

Значи, тук съм сериозен. Днес разговарях с приятел - баща на момче, което играе в една от формациите на Черноморец...Определено всички твърдят, че след напускането на Балъков ще дишат по -леко. :( Бала никога не е искал момчета от родната школа. Това го научавам днес. Иначе винаги съм мислил, че Балъка следва някаква идея. Май не е било така. В друг мой пост ще пусна две статии за Черноморец, които определено препокриват и моите виждания за нещата в тима.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 дек 2010 19:59

[center]Легенда на Португалия може да поеме Черноморец[/center]
Един от най-успешните португалски футболисти в последните десет години Жоао Пинто, е сред вариантите за нов старши треньор на Черноморец (Бургас), научи БТА. 39-годишният Жоао Пинто е юноша на Боависта, направи име във футбола с Бенфика, Спортинг и Атлетико (Мадрид). Жоао Пинто има над 80 мача в националния отбор на Португалия, но единственият му треньорски опит е от преди близо две години като помощник в канадския ФК Торонто, който се състезава в американската Мейджър-лига. Нисичкият бивш нападател се съгласил да опита треньорска работа в България и то срещу доста по-ниска заплата от тази на досегашния наставник Красимир Балъков.

Той обаче не е единственият вариант, който ръководството ще обсъжда. В списъка на Черноморец са специалисти от Италия и Сърбия. Съществува вариант Петър Хубчев все пак да бъде убеден да поеме поста в Черноморец, а в Поморие да бъде назначен старши треньорът на юношите (старша възраст) - легендата на клуба Владо Стоянов. Собственикът на клуба от Бургас Митко Събев в момента е в чужбина по бизнес дела, но след завръщането си ще вземе решение по неотложните въпроси от последните дни.

http://football.sportal.bg/news.php?news=274931

А сега де?Какво правим ако тоя дойде?Жоао Пинто е световно известно име,но все пак е чужденец и незнаем как ще се приспособи. :roll:
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 дек 2010 20:12

Нека да изкажа едно свое мнение: Не знам какво става в Черноморец, но знам, че Митко Събев е НАМЕРИЛ начин да се освободи от Балъков. Излиза, че злините ни идвали от там. Ето и обещаните статии

http://www.sportcafe.bg/id_1549847695_Gnezdoto_na_osite
http://www.sportcafe.bg/id_839712493
http://www.sportcafe.bg/id_1088807100 да четат всички хард фенове на двата отбора. Автора е подбрал позитивите. Това са неща, които твърдя. Не съм го писал аз, но точно това мисля.
http://www.sportcafe.bg/id_1814780482 - и това за капак. Четете и всичко.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 дек 2010 20:52

Parmalat написа:
ntodorov написа:Пармалат, това е хубава новина. Какво искаме ние. Здрава храна и красиви игри, ако ще и загуби да са. Тия изтормозени 1:0, 2:1 и тем подобни хич, ама хич не ме грееха. Все пак имах нужното търпение в проектирането на новата визия на отбора, ама, като се замисля - старата ми е по - насърце. Като европейци нали трябваше да изчакаме Балъков де ;) :) . Ама види се - други не го изчакаха. :) Аз съм оптимист. Няма какво да се губи. дали ще сме на трето или 13 място важно е да чувствам нещата готини - ей тъй отвътре. Младоците от сателита Поморие имат опит в мачовете за купата и трябва да поведат по-опитните в Черноморец :)

Отборът не е съсипан напуснаха ни чужденците които живуркаха на гърба на Балъков и на Петрол Холдинг без да си дават много зор.Хубаво че ги разкарахме нямаме нужда от такива играчи които с нищо не допринасят за прогреса на отбора.Най-добрите ни чужденци както и българските играчи остават,а привличаме 4 млади момчета от сателита за сметка на тези"чужди" пенсии.Винаги стратегията на Черноморец е била да развиме млади български момчета за сметка на кухи титли или купи като Левски и ЦСКА.Виждаме ги какво става като излязат навън.Съдират им задниците от бой и унижение знайни и незнайни отбори.Тази година имам усещането че може да направим чудо и да играем финал за купата на България,но и да не стане не е болка за умиране.Ние ще си подкрепяме отбора.Според мен отборът ни нестана по-слаб както им се иска на феновете на Нафтата,Берое,Левски,ЦСКА и т.н които плюят огън и жюпел,а по-силен,защото сега колектива между момчетата още повече ще се сплоти,а младите от Поморие ще изорът терена да се докажат при нас.

"Винаги стратегията на Черноморец е била да развиме млади български момчета..."
Развивате,развивате-колко да ги развивате?
"...за сметка на кухи титли или купи като Левски и ЦСКА."
И моят отбор да не беше спечелил нито една титла,и аз тъй щях да приказвам.
Едно нещо не мога да разбера.Говорите си,пишете си,дискутирате си трансфери,подготовка,състав,мачове,това-онова и хоп:Левски пак намесен!За сравнение!Толкова неотменима част ли сме от вас,че без да ни споменете не можете?В нашия форум някой споменава ли Ч-ц,освен,когато играем с вас?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 дек 2010 21:00

За фена на Левски:
Да развиваме ДЮШ, колко да развиваме ?...Ей толкоЗ развиваме. Виж тук:
http://chernomoretz.sportal.bg/bg/pages/teams
Що се касае за споменаването на ФК Левски във всяко наше писание. Ами любими сте ни... :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 дек 2010 21:02

blue avalanche написа:"Винаги стратегията на Черноморец е била да развиме млади български момчета..."
Развивате,развивате-колко да ги развивате?
"...за сметка на кухи титли или купи като Левски и ЦСКА."
И моят отбор да не беше спечелил нито една титла,и аз тъй щях да приказвам.
Едно нещо не мога да разбера.Говорите си,пишете си,дискутирате си трансфери,подготовка,състав,мачове,това-онова и хоп:Левски пак намесен!За сравнение!Толкова неотменима част ли сме от вас,че без да ни споменете не можете?В нашия форум някой споменава ли Ч-ц,освен,когато играем с вас?

При нас никога на първо място не са били трофеите.Не те са най-важни в тази игра,а удовослтвието от футбола.Това не очаквам да го разберат повечето от вас свикнали всяка година отборът им да е подпиран по втория начин и второ място в класирането се счита едва ли не за грандиозен провал.Винаги са ви подпирали.Още помним дузпата която дадоха срещу Йовов за неправилно дишане на наш защитник.Чул ли си някой отбор този сезон да се оплаче от Черноморец в един мач,че ни е подпирал съдията?Аз не си спомням ...
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 дек 2010 21:16

Виж Пармалат, те никога няма да те разберат. 100 пъти им думам, че имат само кухи титли, ама нейсе. Впрочем това ги задоволява - с това ги хранят. Ако има кръвопийци и паразити в БГ футбола ги търси нейде из Шопските поля. Помня атаките на платените им Журналя преди 13-14 години, когато си "искаха" рафинерията и когато обвиняваха Нефтохимик, че крадял държавата. Сега се повтаря и с Черноморец. Дори преди време един техен фен ( мисля, че в техния форум ) преди време призова никой да не зарежда на бензиностанции Петрол, защото пълнил хазната на Черноморец :shock: :? :roll: , а завалийката хич и не си е помислял върху колко подлоги си ляга неговия тим. Като започнем от използване на свято име, като Васил Левски, па свършим до мобилния оператор на "всеки българин". Кажи как да им го налееш ? С фуния не става. Просто хората са свикнали да им се вдига куйрук за щяло и нещяло.

Върни се в “Черноморец”