Черноморец-Сливен ще го дават ли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Re: Черноморец-Сливен ще го дават ли

Мнениеот fred » 15 сеп 2010 00:42

maldin1 написа:
Parmalat написа:Момче не се изказвай за неща за които не си запознат.Лично феновете на Черноморец ИСКАТ и ще плащат билети за мачовете в началото на другия полу-сезон.Просто говориш на изуст без да знаеш фактите.
Имам чувството,че с коментарите си пишеш "наредете ме".Кои са тия фенове? Може би се има предвид фен клуба ? А колко са членовете във фенклуба? Не искам отговори. ;)

като не искаш отговори не пиши. прави впечатление че си фен на един друг отбор и къв го дириш тука? ааа да общо взето ми е ясно - да напомниш за себе си и за отбора си поради страх че скоро може никой да не ви помни по обективни и субективни причини.кои са те всички знаем.виновни ли сме ние.не мисля.ами поздрави и лека и мека и полека на дюшека.........:ДДД
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
bs1919
Контакти:

Мнениеот bs1919 » 15 сеп 2010 00:42

SLAVMASTER написа:НА стадиона имаше над 2500 души.......тези гонг,монг,са се объркали нещо............никога на стадиона в Сливен не е имало 200 души ,дори и в "в" група...........един сектор събира 6оо души,бяха заети близоо 5 сектора,без да се има впредвид гостите от Черноморец.....които бяха поне 150-200.......относно мача и развоя ,то се видя...........здраве да има!

Почти целият сектор А беше пълен,тъй че гонга да го оправят.Абсурд да бяха 200 души!!!!!!!!!Къде са сега онези,дето клеветяха,че сме нямали фенове на мача?????????Нека се извинят публично,след като и човек от Сливен го потвърди!!!!!!!Аз потвърждавам,че само зрителите от Сливен бяха много над 200,може би 2000-2100!!!!!!!!!
Един от най - умните фенове на Мазутекс: "0 еи тап в ловеч бяхте 23 пален та*ак сте смях за Б-С а ние ж сопот 60 комици" Ако не друго, поне си признават истините мазутите :)

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 15 сеп 2010 00:46

bs1919 написа:
SLAVMASTER написа:НА стадиона имаше над 2500 души.......тези гонг,монг,са се объркали нещо............никога на стадиона в Сливен не е имало 200 души ,дори и в "в" група...........един сектор събира 6оо души,бяха заети близоо 5 сектора,без да се има впредвид гостите от Черноморец.....които бяха поне 150-200.......относно мача и развоя ,то се видя...........здраве да има!

Почти целият сектор А беше пълен,тъй че гонга да го оправят.Абсурд да бяха 200 души!!!!!!!!!Къде са сега онези,дето клеветяха,че сме нямали фенове на мача?????????Нека се извинят публично,след като и човек от Сливен го потвърди!!!!!!!Аз потвърждавам,че само зрителите от Сливен бяха много над 200!!!!!!!!!

то е повече от ясно че бяха повече и че е очеизбождаща грешка, но явно даде повод на феновете на другите отбори да злорадстват. карай.нека.мен не ми пречи.няма лоша реклама, дори антирекламата, особено безплатната от други фенове....значи си мислят за нас......факт

Потребителски аватар
bs1919
Контакти:

Мнениеот bs1919 » 15 сеп 2010 00:50

Нека си ходим всяко гостуване по 100-120,пък кво мислят буфери и мазути мен не ме ебе!
Един от най - умните фенове на Мазутекс: "0 еи тап в ловеч бяхте 23 пален та*ак сте смях за Б-С а ние ж сопот 60 комици" Ако не друго, поне си признават истините мазутите :)

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 15 сеп 2010 01:11

bs1919 написа:Нека си ходим всяко гостуване по 100-120,пък кво мислят буфери и мазути мен не ме ебе!

независимо братле дали са пловдивчани, заралии или бургазлии, ние сме си ние, те са си те. как пък ние не коментираме и не гледаме другите, а все те нас?

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 15 сеп 2010 12:24

fred написа:като не искаш отговори не пиши. прави впечатление че си фен на един друг отбор и къв го дириш тука? ааа да общо взето ми е ясно - да напомниш за себе си и за отбора си поради страх че скоро може никой да не ви помни по обективни и субективни причини.кои са те всички знаем.виновни ли сме ние.не мисля.ами поздрави и лека и мека и полека на дюшека.........:ДДД
Първо се научи да пишеш на БЪЛГАРСКИ, то е ясно, че в Комлука няма много училища, но все пак.И не ми говори кой колко публика имал, и кой го бил страх от нещо си.Пролетта пак ще си говорим.Последното изречение мисля, че няма да го разбереш по обективни причини, но все пак оставям ти тема за размисъл. ;)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
bs1919
Контакти:

Мнениеот bs1919 » 15 сеп 2010 12:27

maldin1 написа:
fred написа:като не искаш отговори не пиши. прави впечатление че си фен на един друг отбор и къв го дириш тука? ааа да общо взето ми е ясно - да напомниш за себе си и за отбора си поради страх че скоро може никой да не ви помни по обективни и субективни причини.кои са те всички знаем.виновни ли сме ние.не мисля.ами поздрави и лека и мека и полека на дюшека.........:ДДД
Първо се научи да пишеш на БЪЛГАРСКИ, то е ясно, че в Комлука няма много училища, но все пак.И не ми говори кой колко публика имал, и кой го бил страх от нещо си.Пролетта пак ще си говорим.Последното изречение мисля, че няма да го разбереш по обективни причини, но все пак оставям ти тема за размисъл. ;)

Къв Комлук ве луд?????????Ти побъркан ли си?????????????Няма кво да кажеш затова си повтаряш едни и същи мазутски простотии!!!!!!!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 15 сеп 2010 14:39

bs1919 написа:Къв Комлук ве луд?????????Ти побъркан ли си?????????????Няма кво да кажеш затова си повтаряш едни и същи мазутски простотии!!!!!!!
Сега да не ми се разсърдиш? ;)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 15 сеп 2010 14:45

maldin1 написа:

брат ми 1во те питах какво правиш в тоя форум! и си отговорих сам, което явно те е провокирало да се правиш на хитър;) по всички форуми едни и същи лапета пишат едни и същи простотии....няма да обяснявам на всички дървени философи едно и също. за български дай да не спорим,а? роден съм в центъра на бургас и дядо ми е кореняк бургазлия, почина на 91 години скоро лека му пръст, нашата къща на улица ивайло когато той е бил малък е била последната. не ми говори заучени мазутско лапешки фразички моля ти се. я питай татко си или дядо си (ако са бургазлии де;)) какво имаше на мястото на сегашния стадион в лазур като са били ученици - лозя...................от сегашния мираж до сегашния кат - опитни полета, където караха учениците на бригада - аз лично съм ходил там когато беше саден памук....................какъв комлук те гони, какви училища................та на другия ти проблем - в доста форуми лапетата пишат едно и също, скоро обаче един по-възрастен мазут ми каза какъв е проблема - медийния комфорт около черноморец ги вбесявал защото за нефтохимик почти никъде не се пише а черноморец е всеки ден с по 5 статии в пресата, билбордове и т.н. и ми каза че мечтата на всички във вашия фенклуб както и във форума където си пишете е да има мач между 2та отбора скоро за да се види че има и друг бургаски отбор...............да се види и че той има голяма подкрепа от феновете си! и това ти го казвам ми го каза един мнооого добър приятел фен на нафтата който обаче е на 55 години и знае 2 и 200 и видял доста в живота си и не като вас лапета да обижда и насажда омраза. ами това е;) по обективни и субективни причини ви е страх че не се пише за вас и си мислите, а и не само - загубили сте доста фенове - т.е. доста са намалели хората които идват както на домакинствата ви така и на гостуванията ви.не ме разбирай погрешно. не казвам че мен ме кефи това че вие сте зле. аз искам ние да сме добре.не вие да сте зле. направи разлика. ако можеш

Потребителски аватар
bs1919
Контакти:

Мнениеот bs1919 » 15 сеп 2010 14:49

maldin1 написа:
bs1919 написа:Къв Комлук ве луд?????????Ти побъркан ли си?????????????Няма кво да кажеш затова си повтаряш едни и същи мазутски простотии!!!!!!!
Сега да не ми се разсърдиш? ;)

Не става въпрос за сърдене,просто повтаряте едно и също навсякъде.Не знам защо свързвате стадион Черноморец с Комлука.Изобщо сбъркана работа!!!!!!!!!

Върни се в “Черноморец”