ЧЕРНОМОРЕЦ - "Левски" 15.08, 21:00 ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - "Левски" 15.08, 21:00 ч.
Победа за Левски , с един гол да е , но да е победа.
много сте ми интересни вие феновете на турския отбор кадето мятате сините шалчета и се биете в гардите
един ми говори сол да ям,друг вика помниш ли Бате,Жилина и че Дебрецен идвали абе смешки тия трите отбора ви биха и вас ако не помните
и шампиона се казва ЛИТЕКС от Ловеч
и не си мислете че сте много силни сега само си спомнете как треперехте с келнерите от калмар последните 10 мин на мача в софия селяни с колелета отиваите си в турция и освободете държавата от вас 

"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
big4eto написа:много сте ми интересни вие феновете на турския отбор кадето мятате сините шалчета и се биете в гардитеедин ми говори сол да ям,друг вика помниш ли Бате,Жилина и че Дебрецен идвали абе смешки тия трите отбора ви биха и вас ако не помните
и шампиона се казва ЛИТЕКС от Ловеч
и не си мислете че сте много силни сега само си спомнете как треперехте с келнерите от калмар последните 10 мин на мача в софия селяни с колелета отиваите си в турция и освободете държавата от вас
[offtopic]Научи се да пишеш правилно първо и после определяй кой-какъв е!!!Срамно е за един Българин да е неграмотен и невеж.Не виждам смисъл от пошлият ти коментар с който обиждаш една не малка част от Българските граждани.Кое и какво ти дава основание да определяш ФК Левски като "турски отбор"?Обоснови се,а не само да пишеш празни приказки.[/offtopic]
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
- messi7
- Контакти:
Какво му обръщаш внимание на тоя ловчанлия( да не кажа селянин). Убий простака с мълчание! 

- DrAvalanche
- Контакти:
Converse написа:eelche написа:Абе,чудя се каква е далаверата на ръководството на Черноморец да пуска свободен вход при положение,че стадиона ще се препълни утре вечер?Като искат да правят жестове да пускат вход по 1 лв. или може би бургазлии не припознават Черноморец като местен отбор с традиции?!Все пак знаем,че добрата маркетингова политика включва и продажба на билети![]()
Не знам кво припознават, но преди 1-2 години бяхме на 7 място по посещаемост, при 7 място класиране в А група. По едно време в крайното класиране за публика бяхме пред Локо Пд. Така че прави сметките кво не припознаваме и кво припознаваме.
А по едно време даже и билети бяха пуснали. Със сандвичи. Но за кратко, защото май спряхте да ходите...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- Captain Stottlemeyer
Pride написа:Предполагам Никито Йорданов вече е обработен и Гарата ще раздава лакти и "шпагати" на спокойствие
Ало, вие още ли съществувате, отборчето от квартал "Свобода" с един вагон фенове?!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
Converse написа:Знаете ли какво остава от паднало в пълно море с Акули говедо ?
Нищо.
Или друго казано - няма да остане нищо от играта ви срещу ЦСКА и Локо, защото Акулите ще ви оглозгат и победят
А ле-лее-е!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- lionel_messi
- Контакти:
DrAvalanche написа:Converse написа:eelche написа:Абе,чудя се каква е далаверата на ръководството на Черноморец да пуска свободен вход при положение,че стадиона ще се препълни утре вечер?Като искат да правят жестове да пускат вход по 1 лв. или може би бургазлии не припознават Черноморец като местен отбор с традиции?!Все пак знаем,че добрата маркетингова политика включва и продажба на билети![]()
Не знам кво припознават, но преди 1-2 години бяхме на 7 място по посещаемост, при 7 място класиране в А група. По едно време в крайното класиране за публика бяхме пред Локо Пд. Така че прави сметките кво не припознаваме и кво припознаваме.
А по едно време даже и билети бяха пуснали. Със сандвичи. Но за кратко, защото май спряхте да ходите...
Завииииист, завииист ...

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Аз пък мисля че ще е 1:0 за Шарана.На пук на логиката.Всички очакваха Черноморец да смаже Академик-не стана! После всички очакваха ЦСКА да бие без проблем шарана-пак не стана! Сега всички очакват Левски да победи-е,пак няма да стане!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
- DrAvalanche
- Контакти:
lionel_messi написа:
Завииииист, завииист ...
За какво? Билетите или сандвичите?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ