10 000 ще ходят на Черноморец - Славия, напливът не спира

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Re: 10 000 ще ходят на Черноморец - Славия, напливът не спира

Мнениеот lz1tmw » 01 май 2010 09:02

dodo7271 написа:Каква завист, бе приятел? Черноморец е голямо име в българския футбол. Аз съм ходил на мачове Черноморец - Левски с 20 000 души публика, но с платени билети. Сам си задай въпроса защо сега Събев и Балъков трябва да прибягват до такива трикове, за да привличат публика?

За коя година говориш. Може заедно да сме били. И незабравяй, че тогава имаше запалянковци. Нямаше Черноморец, нямаше Локомотив / не споменавам Нефтохимик, той онищожи Локо Бс /всички бяха запалянковци на Бургас. И като дете помня как се хващах за някой чичко за да влеза без пари.А сега какво е. Фенове. Какви фенове. Част от тях са измислени, ходят само за да правят провокации повреме на мачовете. Хората се отдръпнаха от стадионите не само заради цените на билетите но и заради вандалското отношение на част от феновете. Дано се върне старота време на спокойното ходене и гледане на мач. В Англия го постигнаха, значи ще може и в България.
Последна промяна от lz1tmw на 01 май 2010 10:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 01 май 2010 09:09

FCBeroe1916 написа:Платени фенове !
Дават ви шалчета,тениски,безплатни билети,безплатни гостувания,ядене,пиене,томболи...
Жалка работа,а градове като Русе,Враца,Търново нямат отбори в "А" група....

Много ме кефите всички вие от Берое къде злобно пишете тука. Първо до ти кажа този Черноморец един мач не е продал и мисля, че с това ръководство няма да го направи/вие го правите този сезон няколко пъти/ и второ ако тези ръководители бяха начело на Берое, пак ли така щеше да си драскаш . Забравих, май при вас имаше нещо като софра накрая / но накрая ако си е заслужите/ я прасе ,я теле нещо и за слон се споменаваше.Очаквам догодина да сте още по злъчни. Поздрав от Бургас."ВСИЧКО КОЕТО Е ДАЛЕЧ ОТ МОРЕТО Е ПРОВИНЦИЯ." Успех на Черно море в мача срещу Левски.

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 01 май 2010 10:23

Абе какви кюфтета, какви кафета раздават е, вие добре ли сте ?? Единствено билетите са безплатни от мача с Левски, до края на сезона. Аре като не сте запознати не се изкавайте .. А когато билетите бяха 7, 10, 20 лв колко имаше срещу Литекс, а? - 8 000 ;) Видяхте, че тук се прави нещо и почнахте да плюете !
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 май 2010 11:16

Завистта няма граници ;) !Така Черноморец строи супер модерен кампус за 15 милиона лева досега(като се построят още два терена цената ще се вдигне ) за юношите и мъжките отбори!Какво правят останалите отбори?(С изключение на Литекс Левски и Славия които имат добри условия за трениране на гарнитурите.Скоро и Локо Пловдид ще има по-добра дори от изброените три!)Едно нищо!Базата на ЦСКА е пълна скръб както и на всички останали отбори!През 2012 стадион Лазур ще е ицяло покрит с козирка!А каацитета ще е 25 000 какво правят другите отбори?(Изключвам Литекс и Локо които ще строят и те)Пак нищо!А като се построи и Черноморец Арена няма да има никакво сравнение между нас и останалите отбори,защото ще сме със светлинни години пред вас! 8-) И не на последно място Черноморец има 24 спонсора които осигуряват около 6 милиона лева на година!А вие колко имате?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 01 май 2010 11:32

Kotooshu написа:
football.total написа:Колкото и да плюете и да завиждате Черноморец е единствения отбор в България с европейски стил на поведение. За стадиона мисля няма нужда да се говори. Единствения в България където можеш да отидеш и да седнеш нормално. Не на изпочупени и обгорени седалки. Можеш да отидеш нормално до тоалетна. И за 10 минути след края на мача да си напуснал стадиона. Може би най модерния стадион на Балканите и единствения в България който отговаря на всички изисквания на ФИФА и УЕФА.
Черноморец е единствения отбор в България който си има талисман, има си балет за развлечение на феновете итн. Вместо да се стремите и вашите тимове да вървят по този европейски път вие само плюете и завиждате. Кое му е европейското на Миньор и Берое примерно (произволно избрани отбори не се заяждам)? Изпотрошените им стадиони ли? 5000 човека публика седяща, останалите правостоящи, ако има такива.
Черноморец върви по правилния път. Ще го разберете след няколко сезона когато ще е на светлинни години пред останалите отбори в БГ и като организация и като всичко.
УСПЕХ АКУЛИ!

Приятелю , нито талисмана , нито балета , нито безплатните сандвичи и кафета правят един отбор та дори и – чисто нов автомобил „Форд Ка” :o :o :o !
Радващо е в това блато наречено БГ Футбол да има отбори на който има 10 000 - 20 000 зрители .
Но тъжната истина е , че като се сложи дадена цена дали и 500 ще отидат и се замисли колко хора отиват да си подкрепят отбора и колко да гледат сеир или да намажат нещо безплатно ?
И колко и да е тъжно и мъчно на фенчетата на подобни отбори който са направени от един човек за да си чеша крастата рано или късно изчезват от историята !!! Защото футболът е за хората по трибуните а не за Гришата , Порточанов , Митьо Селския или онази карикатура Дражев !!!
Някой да помни онзи отбор на Нафтата който биеше Левски и ЦСКА с разлика където и да ги хване и на домакинските мачове събираше по 30 000 ?
Рано или късно ще стане същото и с Латексу на Гришата и подобни отборчета а отбори като Ботев Пд , колко и да ги тъпчат ще се изправят не заради някой си който му се иска да си има отбор а заради хилядите си верни фенове !!!

Не съм казал че балета или талисмана правят отбора. НО определено това е пътя по който трябва да вървят всички български клубове. Футбола е празник навсякъде в Европа, само при нас е дивотия все още. Знаеш ли колко ме интересува дали входа ми е безплатен или не. Като отида един слънчев следобед на Лазур, прекарам си приятни 2 часа на един европейски стадион и после си се прибера безпроблемно. Ето това е целта на футбола. Не да хвърляш камъни и димки като обезумял, да псуваш като каруцар и незнам си какво още. Всичко много добре познато от великите фенове на Ботев, които ти така горещо ми хвалиш. Вземи си отвори очите, не само ти ами всички завистници и спрете с глупостите за платените фенове и незнам си какво. ДА безплатен е входа на стадиона. НО ДА със Сливен имаше 11.000, със Миньор също. Къде другаде ще отидат 11.000 да гледат мач срещу изпадащ отбор? В София и Пловдив ли? Не виждаш ли че нито на Ботев, нито на ЦСКА нито на Левски ходят неутрални фенове. На стадиона има единствено лумпени беснeeщи като изтървани. И единствения начин да върнеш хората по трибуните ти го показва Черноморец. Дръжте си в София цени от по 10 лева за билет и си се хвалете с празните порутени стадиои. Ако това ти е представата за футбол - не благодаря. Вземи си пусни Диема един уикенд и виж какво представлява футбола в Европа.
Айде със здраве

p.s. А и между другото входа на Нафтата дето биеше картонените ни грандове също беше свободен. И да много добре ги помня и тях (Между другото сега Нафтата си играе във В група (не с купен лиценз както смята да прави великия Ботев) и на домакинските му мачове ходят по 5-6 хиляди души). Ходил съм и на Нафтата, ходя си и на Черноморец. И се радвам от европейското ниво на футбола което се предлага в Бургас. Вие си стойте в батака и се залъгвайте че правите нещо.

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 01 май 2010 12:16

Kotooshu написа:
football.total написа:Колкото и да плюете и да завиждате Черноморец е единствения отбор в България с европейски стил на поведение. За стадиона мисля няма нужда да се говори. Единствения в България където можеш да отидеш и да седнеш нормално. Не на изпочупени и обгорени седалки. Можеш да отидеш нормално до тоалетна. И за 10 минути след края на мача да си напуснал стадиона. Може би най модерния стадион на Балканите и единствения в България който отговаря на всички изисквания на ФИФА и УЕФА.
Черноморец е единствения отбор в България който си има талисман, има си балет за развлечение на феновете итн. Вместо да се стремите и вашите тимове да вървят по този европейски път вие само плюете и завиждате. Кое му е европейското на Миньор и Берое примерно (произволно избрани отбори не се заяждам)? Изпотрошените им стадиони ли? 5000 човека публика седяща, останалите правостоящи, ако има такива.
Черноморец върви по правилния път. Ще го разберете след няколко сезона когато ще е на светлинни години пред останалите отбори в БГ и като организация и като всичко.
УСПЕХ АКУЛИ!

Приятелю , нито талисмана , нито балета , нито безплатните сандвичи и кафета правят един отбор та дори и – чисто нов автомобил „Форд Ка” :o :o :o !
Радващо е в това блато наречено БГ Футбол да има отбори на който има 10 000 - 20 000 зрители .
Но тъжната истина е , че като се сложи дадена цена дали и 500 ще отидат и се замисли колко хора отиват да си подкрепят отбора и колко да гледат сеир или да намажат нещо безплатно ?
И колко и да е тъжно и мъчно на фенчетата на подобни отбори който са направени от един човек за да си чеша крастата рано или късно изчезват от историята !!! Защото футболът е за хората по трибуните а не за Гришата , Порточанов , Митьо Селския или онази карикатура Дражев !!!
Някой да помни онзи отбор на Нафтата който биеше Левски и ЦСКА с разлика където и да ги хване и на домакинските мачове събираше по 30 000 ?
Рано или късно ще стане същото и с Латексу на Гришата и подобни отборчета а отбори като Ботев Пд , колко и да ги тъпчат ще се изправят не заради някой си който му се иска да си има отбор а заради хилядите си верни фенове !!!

За играта на нафтата съм съгласен .Верно играчите си играеха играта но искам да отдам заслуженото и на Херито.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 01 май 2010 12:36

football.total написа:
Kotooshu написа:
УСПЕХ АКУЛИ!

Не съм казал че балета или талисмана правят отбора. НО определено това е пътя по който трябва да вървят всички български клубове. Футбола е празник навсякъде в Европа, само при нас е дивотия все още. Знаеш ли колко ме интересува дали входа ми е безплатен или не. Като отида един слънчев следобед на Лазур, прекарам си приятни 2 часа на един европейски стадион и после си се прибера безпроблемно. Ето това е целта на футбола. Не да хвърляш камъни и димки като обезумял, да псуваш като каруцар и незнам си какво още. Всичко много добре познато от великите фенове на Ботев, които ти така горещо ми хвалиш. Вземи си отвори очите, не само ти ами всички завистници и спрете с глупостите за платените фенове и незнам си какво. ДА безплатен е входа на стадиона. НО ДА със Сливен имаше 11.000, със Миньор също. Къде другаде ще отидат 11.000 да гледат мач срещу изпадащ отбор? В София и Пловдив ли? Не виждаш ли че нито на Ботев, нито на ЦСКА нито на Левски ходят неутрални фенове. На стадиона има единствено лумпени беснeeщи като изтървани. И единствения начин да върнеш хората по трибуните ти го показва Черноморец. Дръжте си в София цени от по 10 лева за билет и си се хвалете с празните порутени стадиои. Ако това ти е представата за футбол - не благодаря. Вземи си пусни Диема един уикенд и виж какво представлява футбола в Европа.
Айде със здраве

p.s. А и между другото входа на Нафтата дето биеше картонените ни грандове също беше свободен. И да много добре ги помня и тях (Между другото сега Нафтата си играе във В група (не с купен лиценз както смята да прави великия Ботев) и на домакинските му мачове ходят по 5-6 хиляди души). Ходил съм и на Нафтата, ходя си и на Черноморец. И се радвам от европейското ниво на футбола което се предлага в Бургас. Вие си стойте в батака и се залъгвайте че правите нещо.

Хайде драсни няколко реда когато трябва всеки който иска да посети мач на Черноморец на този прекрасен стадион да си извади 5 или 10 лева от собствения си джоб , ОК ?
Какво ли ще говориш тогава като има 500 - 1000 човека :?
И за съжаление това е истината , ще ти дам един пример :
Преди бая годинки , и на домакинските мачове на Стадион Георги Аспарухов имаше томбола с награди от Автомобил до гсм-ми и фен артикули ! Сещаш ли се че посещаемостта се вдигна почти тройно ? И дали се сещаш къде бяха тези хора когато нямаше томбола ?
Това не е ли жалко а ?
Това ли са хората който ще си подкрепят любимия отбор или са отишли заради сеира или някаква аванта ?

Хайде приятен ден и със Здраве :)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 01 май 2010 14:58

Хайде и тука същото!

Много подигравки чета тези дни за безплатните билети и томболи, но може би това обяснява най-добре нещата:
...Да отидеш на мач на обновения стадион "Лазур" е удоволствие, както показват показателите....Истина е, че феновете влизат със свободен вход и има награди за публиката, най-привлекателната от които е Форд "КА", ако бъдеш избран и познаеш точния резултат на дадената среща. Но също така е истина, че съоръжението предлага нормални условия, при които можеш да отидеш спокойно на мач без да се притесняваш за здравето си или това на децата си.

Оказва се, че липсата на фенове (т.н. твърди агитки) в случая повече помага отколкото да пречи. Все пак няма нормален родител, който да пусне детето си (имам предвид малки деца) или да отде на мач със семейството си като знае какво става обикновено на стадионите и какви са рисковете. И този факт е също не малка част от причината да има все по-малко хора по нашите стадиони.

Ако има хубави съоражения със съответната сигурност и условия за по-спокойната част от публиката (а те са повечето), хората ще се върнат. И тогава съм сигурен, че по-големите отбори пак ще започнат да си пълнят стадионите. Черноморец показват нагледно как се прави и то при положение, че не се борят за нищо повече от 6-тото място. Остава и другите да го разберат и да последват примера им.

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 01 май 2010 17:03

Kotooshu написа:Хайде драсни няколко реда когато трябва всеки който иска да посети мач на Черноморец на този прекрасен стадион да си извади 5 или 10 лева от собствения си джоб , ОК ?
Какво ли ще говориш тогава като има 500 - 1000 човека :?
И за съжаление това е истината , ще ти дам един пример :
Преди бая годинки , и на домакинските мачове на Стадион Георги Аспарухов имаше томбола с награди от Автомобил до гсм-ми и фен артикули ! Сещаш ли се че посещаемостта се вдигна почти тройно ? И дали се сещаш къде бяха тези хора когато нямаше томбола ?
Това не е ли жалко а ?
Това ли са хората който ще си подкрепят любимия отбор или са отишли заради сеира или някаква аванта ?

Хайде приятен ден и със Здраве :)

Първо да ти разясня (пък и не само на теб а и на всички останали) въпроса с томболите. Обикновено се раздават по около 10-15 награди основно флагчета, знаменца, бележници и тениски. Средната цена на всяка награда е около 5 до 10 лева. За целта първо трябва да те изтеглят измежду 15.000 продадени билета и второ да си седнал на точното место което ти пише на билета (99% от хората сядат където има място тъй като билетите са безплатни. Тоест който отиде по рано на стадиона той заема хубавите места). Мисля че си интелигентен човек и ти става ясно че който не се интересува от футбол надали ще отиде да виси 2 часа на стадиона само и само за да спечели някоя тениска на стойност 5 лева примерно!
За колата освен че трябва да бъдеш изтеглен и да си си седнал на местото трябва и да познаеш точния резултат от двубоя. Тоест шанса ти да спечелиш кола е сигурно около 1 на 100.000.
Мисля че осъзна че от 11.000 на стадиона сигурно има няма 100 души са отишли с надеждата да спечелят нещо. Другите са просто фенове на футбола! И въобще не съм съгласен че щом не палиш седалки и не хвърляш бомби това не означава че не подкрепяш отбора си и не милeeш за него. За мен ултрасите в отделните агитки не са нищо повече от социалани аутсайдери които търсят по какъв начин да се издигнат на някой в очите. Нищо повече. Вандализма царуващ по българските стадиони на всякакви дербита е криворазбрана фенщина. Не истински обичащи футбола хора.
ОК съгласен съм че ако билета е 10 лева няма да ходят толкова хора на стадиона. НО ЗАЩО е въпроса? Направи си простата сметка ако си един пенсионер с 200 лева пенсия би ли отделил 20 лева на месец за да гледаш любимия отбор? А ако си един мад баща с 500 лева заплата би ли дал 50 лева на месец за да заведеш сина си на стадиона и да седите на изпочупените и мръсни седалки? Това са ти около 10% от месечните доходи. Та да не дадеш 10 лева за мач приятелю не означава непременно че не обичаш отбора си а в много случаи значи че просто нямаш финансовата възможност да го направиш нали така? Не отричам че агитката на Черноморец е по малка от тази на Левски и ЦСКА но редовия футболен фен в Бургас е на светлинни години от този в София. Та националите събраха 20.000 на една контрола с Уелс миналото лято, ако мача беше в Софиа нямаше да има и 2000. Лесно е да напълниш стадиона срещу Италия и Ейре, но е смешно да има по 200 души на мачове на националите по принцип. Ако дойдат да играят в Бургас с Малта или Албания бъди сигурен че дори и при 10 лева билет на стадиона ще има поне 15.000.
Така че продължавай да си мислиш че в Бургас били платени фенове и ходели щото мача е без пари. А в София и Пловдив са велики фенове и изпочупените им стадиони пустеят. Предполагам си интелигентен човек, желая ти да си отвориш очите за футбола не като война, а като обществено развлечение какъвто е навсякъде в Европа и какъвто започна да става и в Бургас!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 02 май 2010 09:43

Kotooshu написа:Някой да помни онзи отбор на Нафтата който биеше Левски и ЦСКА с разлика където и да ги хване и на домакинските мачове събираше по 30 000 ?
Завист ,завист.Никой не го помнил.....Отиди в Долно Езерово на един мач да видиш отбор от "В" група как събира 3000 зрителя на 10 км от Бургас.И после си земи билетчето от касите на ст.Нефтохимик и стискай палци да спечелиш GSM от томболата.Хахахахахах смешни сте с тия коментарчета.Били отбора на Бургас,много бързо забравихте откъде сте ,а именно от Комлука.И бързото ви адаптиране на чуждия стадион граничи само със смяната на футболната ви принадлежност през 2005 година.Такива отбори като на Събев ще биват забравяни,а не тези които са носели радост на цял един град.
П.с. Parmalat, имам чувството ,че си личен говорител на Събев.Без да се обиждаш ама всеки път като стане въпрос за Черноморец почваш като развалена плоча да ми говориш за кампуса и т.н. ,а нищо не казваш за това:
Изображение
За тези ,които не са наясно със снимката.Това е стадиона на истинския Черноморец.И състоянието му след като Събев го взе и създаде дупликата на Черноморец.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Черноморец”