Коефициент 4 за акулите, при 1,45 за предпоследния Локо Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Коефициент 4 за акулите, при 1,45 за предпоследния Локо Пд

Мнениеот TristaNNN » 06 мар 2010 01:58

Sword Coast Boys написа:
TristaNNN написа:Добре де ами Х не ви ли се вижда разумен. Защо всички мислите че Черноморец ще дойдат със свалени гащи? Колкото и да са в криза сега .... все пак си мисля че пролетта ще се напънат за Лига Европа. 2-3 контри и едно статично 2-2 ми се вижда добър резултат....дано и пичовете в Пловдив станат свидетели на добър мач 8-)

При Коко Осеменителя свалените гащи са задължителни. Но не и ако говорим за футбол. Пловдивските фенове явно са в заблуда.

Ама така е. Черноморец много бързо почнаха да ги отписват, криза, загуба от Черно Море ... наказани капитани ...абе :? Не бързайте толкова-в този отбор ако не друго се опитват да хванат верния път на развитие...треньорски щаб - 100% професионалисти, пари има, стадион и бази се строят - кога дойде коко Динев - кога ремонтира кенефите .... и сега айде...едва ли не бием всичко наред :) Освен това в Локо дойдоха футболисти от кол и въже - както си каза Шенсой: ...успехи не могут дойди веднага...
Така че мача е Х според мен - утре залагам 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 06 мар 2010 02:28

TristaNNN написа:
Sword Coast Boys написа:
TristaNNN написа:Добре де ами Х не ви ли се вижда разумен. Защо всички мислите че Черноморец ще дойдат със свалени гащи? Колкото и да са в криза сега .... все пак си мисля че пролетта ще се напънат за Лига Европа. 2-3 контри и едно статично 2-2 ми се вижда добър резултат....дано и пичовете в Пловдив станат свидетели на добър мач 8-)

При Коко Осеменителя свалените гащи са задължителни. Но не и ако говорим за футбол. Пловдивските фенове явно са в заблуда.

Ама така е. Черноморец много бързо почнаха да ги отписват, криза, загуба от Черно Море ... наказани капитани ...абе :? Не бързайте толкова-в този отбор ако не друго се опитват да хванат верния път на развитие...треньорски щаб - 100% професионалисти, пари има, стадион и бази се строят - кога дойде коко Динев - кога ремонтира кенефите .... и сега айде...едва ли не бием всичко наред :) Освен това в Локо дойдоха футболисти от кол и въже - както си каза Шенсой: ...успехи не могут дойди веднага...
Така че мача е Х според мен - утре залагам 8-)

а щото в черноморец дойдоха страхотни играчи нали.добри футболисти ще идват само в ЦСКА и Левски.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 06 мар 2010 06:57

3-1 за Локо :) :) :)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 06 мар 2010 07:24

:mrgreen:

Плюсовете :
Един нов "Локомотив" Пд - с нов собственик, нов и добър треньор, отлични и доказани нови футболисти ....невероятна публика ! Липсата на точки ще накара смърфовете да скочат на живот и смърт ...
срещу
Един много добре организиран и финансово обезпечен "Черноморец" Бс начело, на който стои амбициозен човек и доказан професионалист като Краси Балъков .... "Черноморец" ще играят по-освободено, защото пред тях не стои въпросът за задължителна победа.

Минусите :
"Локомотив" Пд макар и вече разполагащ с отлични футболисти, все още няма обигран отбор. Предпоследното място и риска от изпадане в "Б" група малко или много ще сковава играчите ...
"Черноморец" изпадна в "дупка" от няколко поредни загуби и се смъкна в класирането. Очевидно възпитаниците на Краси Балъков не са в най-добрата си форма.

Прогнозата :

Мачът отива на "Х" , но може и победа за домакините с 2:1,3:2 или нещо такова !
В никакъв случай няма да е победа с разлика !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 06 мар 2010 09:35

Гледам че доста хора злорадстват и се мъчат да подценят Локомотив, но колкото и да разсъждавате и мислите по "български",резултата ще бъде ясен в 14:45 ч.!Честно казано мача е "троен" но все пак везните клонят твърдо към единица! Черноморец според мен са много стабилен клуб като организация но нищо повече! Балъка много често "издиша" а отбора му на есен по едно време,направи 4 поредни загуби и не виждам причина и сега това да не се повтори! Този клуб е комерсиален и няма нито традиции нито публика! Нищо!Едва ли някой в Бургас го припознава като славния на времето "черноморец"!? Според мен,този отбор няма шансове за Европа,нито тази нито следващата година! Причините съм ги изброил! А Локото ако не бият днес,борбата за оцеляване ще стане почти невъзможна! Успех на Пловдивчани! Като гледам какво прави новия президент Коко Динев,мисля че този клуб задължително трябва да остане в елита! Футбола ни печели от такива клубове и най-вече от такива президенти които инвестират в базите за спорт!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 06 мар 2010 09:49

Айде успех на Локо ,ще стискам палци да вземат трите точки :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 06 мар 2010 14:00

fire написа:Гледам че доста хора злорадстват и се мъчат да подценят Локомотив, но колкото и да разсъждавате и мислите по "български",резултата ще бъде ясен в 14:45 ч.!Честно казано мача е "троен" но все пак везните клонят твърдо към единица! Черноморец според мен са много стабилен клуб като организация но нищо повече! Балъка много често "издиша" а отбора му на есен по едно време,направи 4 поредни загуби и не виждам причина и сега това да не се повтори! Този клуб е комерсиален и няма нито традиции нито публика! Нищо!Едва ли някой в Бургас го припознава като славния на времето "черноморец"!? Според мен,този отбор няма шансове за Европа,нито тази нито следващата година! Причините съм ги изброил! А Локото ако не бият днес,борбата за оцеляване ще стане почти невъзможна! Успех на Пловдивчани! Като гледам какво прави новия президент Коко Динев,мисля че този клуб задължително трябва да остане в елита! Футбола ни печели от такива клубове и най-вече от такива президенти които инвестират в базите за спорт!

Няма как да не коментирам умнотиите ти, майна. Троен мач, ама твърдо 1. Хахаха! Пич, казвай с какво се друсаш? За клуба с традиции какво да говоря? Твоите съграждани, фенове на Ботев, се кълняха, че отборът им е "идея", "религия", "начин на живот". И какво стана? Решиха да си правят ново АД със същото име, ама с ГОЛЕМИ ТРАДИЦИИ. Моля, моля не на нас тия! И при вас ситуацията е същата,на Коко му пука точно толкова колкото му пукаше на Христолов. Само, че последния вече се наяде, а Осеменителя тепърва ще ръба баницата.
Пожелавам ви лек път към Б група!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 06 мар 2010 14:14

Sword Coast Boys написа:Няма как да не коментирам умнотиите ти, майна. Троен мач, ама твърдо 1. Хахаха! Пич, казвай с какво се друсаш? За клуба с традиции какво да говоря? Твоите съграждани, фенове на Ботев, се кълняха, че отборът им е "идея", "религия", "начин на живот". И какво стана? Решиха да си правят ново АД със същото име, ама с ГОЛЕМИ ТРАДИЦИИ. Моля, моля не на нас тия! И при вас ситуацията е същата,на Коко му пука точно толкова колкото му пукаше на Христолов. Само, че последния вече се наяде, а Осеменителя тепърва ще ръба баницата.
Пожелавам ви лек път към Б група!

Само ,че първо ще фалират АД-то на Христолов ,за да не се получават такива смешни ситуации като с вас ,ПФК Черноморец - Черноморец 919 да играят мач във В група аахахахахахахахахахахахах.Сега е към 60-та минут 2:0 за Локото.Кога ще признаете ,че Красимир Балъков е един медиен балон ,който се спука още в края на миналия шампионат ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 06 мар 2010 14:45

Какво има да се признава толкова след като въпросния "балон" до момента е взел 2 пъти повече точки отколкото двата пловдивски гранда са взели?
Ей, това му е хубавото да си фен на "комерсиален" клуб, а не да се кълнеш във вечна вярност на нечие АД, било то на Христолов, Динев или Батков. Хахахах!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 06 мар 2010 16:16

Не мога да разбера какво се напъвате да намалявате отборите в А гр.!Та вие както сте тръгнали скоро ще играте в Б гр. Язък ви за парите,базите и тн. ......

Върни се в “Черноморец”