БЪЛГАРСКИЯТ Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: БЪЛГАРСКИЯТ Черноморец

Мнениеот mursusaid » 10 авг 2009 02:41

El greco написа:Kато ви чета глупостите,които драскате е ясно че никой от вас не е бил на мача с еклерите(това е отборчето на ТИМ,а защо им викат така нека те ви разкажат тази историика).На стадиона имаше около 5000 души,като около 80 бяха от Варна,а относно Черноморец ще ви отворя ,че това е само началото ,който познава играта на отбора ни няама как да не е видял разликата.Било корида,а ти какво искаш да бъде когато оставаш с човек по-малко в 39 мин.(картона междувпрочем бе заслужен) и от там се почнаха едни съдийски аванти за византииците(хаиде да си припомним от къде е шефа на съдииската колегиа?),онова симпатично момченце с цвят на кожата като на патладжан трябва да му забранят да рита топка и да го пуснат на свобдните боеве,бе подминаван с червениа картон поне на 2 пъти , а неотсъдената дуспа....,но тази игра се брои на голове.Стига сте злобеели а отдаите чест на бъдещите медалисти и дай боже на всеки който обича отбора си да се докосне до такива футболни величиа като Фреди Бобич и Краси Балъков!

абе палячо,ти ли ще ми говориш за еклери ли бе.Имало 5000 на стадиона,смях,и аз бях на стадиона но повече от 2000 не видях,ама щом казваш...И съдията ни подпирал.Ти изобщо гледа ли мача бе цацке.Ако искаше да ни подпре,щеше поне едната от двете дузпи,които си имаше през второто полувреме,да свири.Така че не знам как точно ни подпираше.Или ти май беше с костюмчето на Шарке и не гледа добре мача.И ми обясни защо бургазлии не го признават този черноморец,който май е повече на Айтос,отколкото на Бургас.Понеже с колкото и бургазлии да съм си говорил,без значение чии фенове са,дали на нафтата,дали на черноморец или просто неутрални и повечето от тях не го признават този черноморец наСъбев.И леко с медалите,че една победа нищо не значи,понеже днес ни бихте понеже ние бяхме много слаби,а не че вие играхте нещо ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 авг 2009 15:03

Българина е уродливо, завистливо и тотално объркано племе. Не виждам колко е трудно някой да напише: Да бяхте по-добри, ние по-слаби - бихте ни заслужено. Утре, когато ние паднем - ще го призная и аз - както съм го правил. За каква публика и кой го е еня, че Берое има 500 тотално объркани фена, Левски има 2000 също толкова объркани фена...Ами още по- лошо говори за тях - явно са на друга планета и вярват, че има футбол в БГ. Абе смешни истории. Първенството ни е вече със сценарий - а аз не се кахъря кой ще стане шампион - искам като отида на мач да гледам спектакъл, какъвто вчера Черноморец наравиха, каквито мачове Нефтохимик правеше. И е вярно, че на Нафтата се ходеше 2 часа преди мач, защото атмосферата беше друга и си сигурен, че душата ще се напълни за 90 минути. Не разбирам и съгражданите си, които си измушкват очите на тема - Нефтохимик, Черноморец. Това са ни отборите, за кой да викам. Хич не ми пука кой дава парите - искам силни отбори - подкрепям ги и двата, защото първо обичам града си - после клубовете му.
ПС: Ще ходя и до Долно Езерово за да стискам палци на Нефтохимик.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 авг 2009 15:07

green man написа:
ntodorov написа:
green man написа:Балъков ще похарчи някое и друго милионче на Събев и поживо поздраво от дето е дошъл. В Бургас нищо не може да се случи . На тоя стадион да има 1000 човека си е подигравка.
За кого ще го строиш тоя стадион г-н Събев? За концерти на Пайнер и за Слави ли?
Само БЕРОЕ!

Кой ти каза, че имаше 1000 човека ? По продадени билети ( резултати от новата пропусквателна система) са закупени
4 569билета...Впрочем вие колко бяхте на мача с Локо СФ, защото имах чувството, че бяхте 500-600 човека, но явно се мислехте за повече. А и приятелю - ние в Бургас имаме други развлечения ( за разлика от вас ) така, че футбола не ни е приоритет - просто ни е едно допълнително мероприятие. В Зарата - ко друго да прайте.

Приятелю тук говорим за футбол ,не за други развлечения.
Но както и да е. :lol:

За мен футбола е развлечение, ако за теб е нещо друго :roll:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 авг 2009 15:14

green man написа:
ntodorov написа:
green man написа:Балъков ще похарчи някое и друго милионче на Събев и поживо поздраво от дето е дошъл. В Бургас нищо не може да се случи . На тоя стадион да има 1000 човека си е подигравка.
За кого ще го строиш тоя стадион г-н Събев? За концерти на Пайнер и за Слави ли?
Само БЕРОЕ!

Кой ти каза, че имаше 1000 човека ? По продадени билети ( резултати от новата пропусквателна система) са закупени
4 569билета...Впрочем вие колко бяхте на мача с Локо СФ, защото имах чувството, че бяхте 500-600 човека, но явно се мислехте за повече. А и приятелю - ние в Бургас имаме други развлечения ( за разлика от вас ) така, че футбола не ни е приоритет - просто ни е едно допълнително мероприятие. В Зарата - ко друго да прайте.

Приятелю тук говорим за футбол ,не за други развлечения.
Но както и да е. :lol:

За мен футбола е развлечение, ако за теб е нещо друго :roll:
pas написа:
mironi88 написа:И за да бъда точен - това не са 1000 зрители. Поне 3000 са. Наскоро обаче попаднах на един вестник "Спорт тото" от 1995 г и останах стъписан от посещението на някои от двубоите. Пример: Нефтохимик - Спартак Вн - 15 000 зрители. И това в разгара на корупцията във футбола ни.

Ех, хубави времена бяха. Ако правилно търкувам аватара ти си малък и не помниш добре онези години, макар, че не беше толкова отдавна. Уверявам те, че цифрите не са грешни. Само ще ти дам един показателен пример: Ако си спомняш отбора на Раковски - Русе, който завърши първенството с някакви рекорди за най-малко спечелени точки, най-много получени голове и т.н. Та на мача Нефтохимик - Раковски бях на стадиона 2 часа преди началото на мача и успях да седна зад вратата, защото останалите места вече бяха заети. Сещай се какво е било с по-сериозните отбори!
А виж докъде Митко Събев докара не само Нефтохимик, но и бургаския футбол!
Колкото до днешния мач - гледах малко в началото, повече от 600 души не видях, но щом някой твърди, че е имало 3000 - 4000... :shock: :mrgreen:

Аз не гледах само в началото - бях на мача :( . Платих 7 лв. и влязох на стадиона. Когато влязох на стадиона имаше не повече от 200 човека, така, че началото е относителен критерий. В края на мача имаше около 5000 човека, а и електронната информация това отчете.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 авг 2009 17:30

El greco написа:Kато ви чета глупостите,които драскате е ясно че никой от вас не е бил на мача с еклерите(това е отборчето на ТИМ,а защо им викат така нека те ви разкажат тази историика).На стадиона имаше около 5000 души,като около 80 бяха от Варна,а относно Черноморец ще ви отворя ,че това е само началото ,който познава играта на отбора ни няама как да не е видял разликата.Било корида,а ти какво искаш да бъде когато оставаш с човек по-малко в 39 мин.(картона междувпрочем бе заслужен) и от там се почнаха едни съдийски аванти за византииците(хаиде да си припомним от къде е шефа на съдииската колегиа?),онова симпатично момченце с цвят на кожата като на патладжан трябва да му забранят да рита топка и да го пуснат на свобдните боеве,бе подминаван с червениа картон поне на 2 пъти , а неотсъдената дуспа....,но тази игра се брои на голове.Стига сте злобеели а отдаите чест на бъдещите медалисти и дай боже на всеки който обича отбора си да се докосне до такива футболни величиа като Фреди Бобич и Краси Балъков!

Ей сладур- бан ли си просиш!! Айтоски приятелю- защото това сте вие Вихър Айтос - тръгнал да нас да говори- много ви порасна работата май!!!

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 10 авг 2009 21:11

Не разбирам,кое не е вярно от това,което написах.Доколкото ми се простира общата култура това е форум,в който всеки има правото да си изрази мнението,а това ,че не ти харесва си е лично твой проблем или май налагаш цензура за тези които обичат ЧЕРНОМОРЕЦ!?Запомни един път за винаги :Бургас е бил винаги дом на Акулите, а селяните със зелени фанелки са в Долно езеро,там където им е мястото!!!!! А за бана ми дреме на....,като не мога да пиша тук ще пиша в друг форум. А относно Айтос ще те светна ,4е в това град4е футбол има много отдавна ,по отдавна от 1989 год. ,когато ви изгря щастливата звезда и нека мазута не си преписва историата на Локомотив Бургас,защото този измислен клуб е плод на комсомолскиая физкултурен клуб от нефтозавода.Аман, не стига че трови града 'ами и отбора им да гледам...Хайде ако ще триеш,трии!!!!!!!!!!!!

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 10 авг 2009 21:33

Или не е вярна историата за еклерите,4е съдиите ви лансират заради Месропов,4е всяко влизане на Колибали е футболно престъпление,4е сте собственост на престъпна групировка(поне така твърди журналиста Рох,ако искаш цензурирай и него).Кое от написаното не е истина?????? Всъщност на вас от Варна ви е гот да си живеете в сапунка,ама отбора ви тази година изглежда зле и колкото по-рано го разберете,толкова по-добре за вас!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 авг 2009 21:41

Ел Греко, какъв Бан, какви 5 лева ти обещава морския. Той ми заприличва на една реклама в, която една банкова служителка си е сложила ръцете на ушите и като чуе "Черноморец" прави ПА-Па-Па-Па. Ами то много боляло да паднеш от Черноморец...(Тука следва рев от Морския)
Ех да му имам вярата и оптимизма на това момче. Ще кажеш, че не говори за посредствения и безличен Черно море - ( ние бургазлии се убедихме вече за четвърти път) ами за Барса или Реал. И утре да играем срещу морето ще ги отнесем с 3 парцала и Морския пак ще прави ПА-ПА-ПА-ПА, ама ква файда. Иначе Локо Пд е симпатично отборче, но май няма шанс в Бургас ( Морски затвори очички).
ПС: Можеш да четеш: Недей се притеснява и на вашата улица ще изгрее слънце, ама като ви гледах снощи слънцето ви ще изгрее, когато шампионата свърши, но пък ще ходите на плаж тогава.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 11 авг 2009 00:03

Нека да изясним ситуацията.Първо-отборът Черноморец е в Зоните,в А група играе Вихър Айтос,който се преименува на ПСФК Черномроец,но Ивайло Дражев юридически доказа,че този селски отбор няма нищо общо с тази марка.Апропо-защо кирливата ви емблема няма нищо общо с историята на клуба Черноморец?Защо Ивайло Драже спечели делото за нея?Защо спечели делото и за името,че трябва да се пише не ПФК,а ПСФК?Смешници.Това първо.Второ за мача.Наистина беше корида.Ето,Данчо Юруков е тежко контузен от вашите нещастни селяни-мангали Гонзалес,Гутиерес,Мангалес и т.н.,Миро Манолов му разбиха с лакът носа пред очите на съдията.Всеки фал беше отвратително груб и изобщо за всяка топка вашите копанари влизаха опасно и не по правилата.Обикновено коридите се печелят от по-слабите отбори,от тези без футболни стойности.Нормално,съдията позволи да е корида мача и спечели по-слабия отбор.Така става винаги.Ако ни бяха позволили да удряме крошета в мутрите на Афелай,Симонс и Енгелаар щяхме да бием ПСВ с 10:0 без съмнение.Вчера аз видях нови футболни правила.Дузпата не е дузпа,може би трябваше да му счупи краката вашия дърводелец Зайц?Умишлен удар с лакът при който разбиваш лицето на съперник,тече кръв - това не е директен ЧК.Колкото до публиката на Айтос - типично селска.5000?хахахаха,1000 максимум бяхте оранготаните от Айтос,никакви песни,само УУУУУУУ,ЮУУУУУУ,АААААА,ЮЮЮЮЮ....шумолене от люпене на семки и пак ЮЮЮУУУУУ.Селяндури,напълно подхождащи на селския отбор без никаква история и традиции който подкрепят.Жалка картинка сте смешници,защото и да е имало 100 фена на Черно Море то аз чувах само нашите песни през всичките 90 минути и от време на време вашите селски провиквания ЮЮЮЮЮ,УУУУУ,все едно не сте фенове,а шимпанзета или селяндури събрали се на селския мегдан да гледат как местния селски бабаит ще се бори за 1 коч и 1 бъчва винце.Изобщо сте една карикатура,на отбор,на фенове още повече.Нищо общо нямате с Нефата,това е истината,жалки сте.Те първо имаха фенове,а не 30 шимпанзета като вас-ЮУУУУУ,УУУУУУ,нещо друго да знаете?И второ - играеха футбол,техния отбор играеше футбол,те не бяха копанари като вас.Но Нефтохимик беше отбор от Бургас,а вие сте от Айтос,нормално е да наблягате на селския маниер на игра-грубости,ритане нависоко,пак грубости - и ако мине номера,ако съдията не изгони 2-3 ще бием.Смешници.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 авг 2009 00:13

El greco написа:Или не е вярна историата за еклерите,4е съдиите ви лансират заради Месропов,4е всяко влизане на Колибали е футболно престъпление,4е сте собственост на престъпна групировка(поне така твърди журналиста Рох,ако искаш цензурирай и него).Кое от написаното не е истина?????? Всъщност на вас от Варна ви е гот да си живеете в сапунка,ама отбора ви тази година изглежда зле и колкото по-рано го разберете,толкова по-добре за вас!

Ти не си наред честно!!!

Върни се в “Черноморец”