El greco написа:Kато ви чета глупостите,които драскате е ясно че никой от вас не е бил на мача с еклерите(това е отборчето на ТИМ,а защо им викат така нека те ви разкажат тази историика).На стадиона имаше около 5000 души,като около 80 бяха от Варна,а относно Черноморец ще ви отворя ,че това е само началото ,който познава играта на отбора ни няама как да не е видял разликата.Било корида,а ти какво искаш да бъде когато оставаш с човек по-малко в 39 мин.(картона междувпрочем бе заслужен) и от там се почнаха едни съдийски аванти за византииците(хаиде да си припомним от къде е шефа на съдииската колегиа?),онова симпатично момченце с цвят на кожата като на патладжан трябва да му забранят да рита топка и да го пуснат на свобдните боеве,бе подминаван с червениа картон поне на 2 пъти , а неотсъдената дуспа....,но тази игра се брои на голове.Стига сте злобеели а отдаите чест на бъдещите медалисти и дай боже на всеки който обича отбора си да се докосне до такива футболни величиа като Фреди Бобич и Краси Балъков!
абе палячо,ти ли ще ми говориш за еклери ли бе.Имало 5000 на стадиона,смях,и аз бях на стадиона но повече от 2000 не видях,ама щом казваш...И съдията ни подпирал.Ти изобщо гледа ли мача бе цацке.Ако искаше да ни подпре,щеше поне едната от двете дузпи,които си имаше през второто полувреме,да свири.Така че не знам как точно ни подпираше.Или ти май беше с костюмчето на Шарке и не гледа добре мача.И ми обясни защо бургазлии не го признават този черноморец,който май е повече на Айтос,отколкото на Бургас.Понеже с колкото и бургазлии да съм си говорил,без значение чии фенове са,дали на нафтата,дали на черноморец или просто неутрални и повечето от тях не го признават този черноморец наСъбев.И леко с медалите,че една победа нищо не значи,понеже днес ни бихте понеже ние бяхме много слаби,а не че вие играхте нещо