Черноморец-символа на Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koki950
Контакти:

Re: черноморец-символа на Бургас

Мнениеот koki950 » 18 юли 2009 18:19

ВАС ПЪК ИЗОБЩО ВИ НЯМА!!!
Тихо ,че се видя колко сте големи и "многобройни" да ви затрият като отбор сега всички ще ходите по мачове на Ч-рец ама никой не ще да си признае.

И аз искам това да им обясня!
http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 юли 2009 18:25

koki950 написа:
Коки, Коки, те поне са вчерашни селяни.............. ;)

Ако не пишеш ще изглеждаш по-умен!!!

А ти и да пишеш, и да не пишеш, резултата е нулев !!!

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 18 юли 2009 18:30

Свиркай си с китарата и мълчи а ! Кво ще кажеш.
pas написа:
iisskkrreenn написа:ВАС ПЪК ИЗОБЩО ВИ НЯМА!!!
Тихо ,че се видя колко сте големи и "многобройни" да ви затрият като отбор сега всички ще ходите по мачове на Ч-рец ама никой не ще да си признае. :mrgreen:

Явно нещо си пропуснал! Цената на свободата от Събев е "В" група. Отбора не е закрит, само и единствено заради усилията на феновете. Ако ни нямаше нас, отдавна плановете на ликвидаторите щяха да са осъществени. Но не успяха! Няма да е лесно, но в състоянието на нашия футбол в момента дали си в "А" или във "В", все се играе ганкиното. Така че важното е отбора да се отърве от Събев и да стъпи най-после на брега, че последните 5 години бяха наистина кошмарни.

Как реши, че ще ходя на мачове на Черноморец, не ми стана ясно, но ти сигурно си имаш аргументи. Там има по 200 човека, повечето заради безплатните бира и кебапчета.

И поне от неудобство не споменавай кои са "многобройни", че сега срещу Левски и ЦСКА може и да напълните стадиона със сеирджии от околните села, но до вчера бяхте в "Б" и на някои домакински мачове ходехте по 100 човека. Знаем се всички, дай да не се изхвърляме, че става смешно!

Айде сега като сте във "В" да видим по колко човека ще ходят на мач 100 ще ти се иска да виждаш.10 със ръководството на гостуващия отбор :lol: :lol: :lol:
МИШОВЦИ!!!!!!!!!!!!!
ЗАВИНАГИ ВЪВ "В" ЗАВИНАГИ РОЗОВИ!!!
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 юли 2009 18:35

iisskkrreenn написа:Свиркай си с китарата и мълчи а ! Кво ще кажеш.
pas написа:
Тихо ,че се видя колко сте големи и "многобройни" да ви затрият като отбор сега всички ще ходите по мачове на Ч-рец ама никой не ще да си признае. :mrgreen:

Явно нещо си пропуснал! Цената на свободата от Събев е "В" група. Отбора не е закрит, само и единствено заради усилията на феновете. Ако ни нямаше нас, отдавна плановете на ликвидаторите щяха да са осъществени. Но не успяха! Няма да е лесно, но в състоянието на нашия футбол в момента дали си в "А" или във "В", все се играе ганкиното. Така че важното е отбора да се отърве от Събев и да стъпи най-после на брега, че последните 5 години бяха наистина кошмарни.

Как реши, че ще ходя на мачове на Черноморец, не ми стана ясно, но ти сигурно си имаш аргументи. Там има по 200 човека, повечето заради безплатните бира и кебапчета.

И поне от неудобство не споменавай кои са "многобройни", че сега срещу Левски и ЦСКА може и да напълните стадиона със сеирджии от околните села, но до вчера бяхте в "Б" и на някои домакински мачове ходехте по 100 човека. Знаем се всички, дай да не се изхвърляме, че става смешно!

Айде сега като сте във "В" да видим по колко човека ще ходят на мач 100 ще ти се иска да виждаш.10 със ръководството на гостуващия отбор :lol: :lol: :lol:
МИШОВЦИ!!!!!!!!!!!!!

Ти ли си човека, който да ми каже какво да правя ?! В твой тон тогава да ти отговоря ! Мятай се от кулата, никой няма да се сети за тебе !!!!

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 18 юли 2009 18:39

Тва от някоя запомняща книжка ще си го чел .
Точно на място го написа СУПЕР .САМО ТАКА .
Нямаме си мостче тука ходи до Своге или си от там .Се мятай аз ще се сещам с твоята ФРАЗА КУЛТ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Neftochimic
Контакти:

Мнениеот Neftochimic » 18 юли 2009 18:42

pas написа:

МИШОВЦИ!!!!!!!!!!!!!

ми незнам по колко ще сме на мач, но се очаква да сме много повече на първия ни домакински мач от шараните на техния. И плюс това да кажеш че нас изобщо ни няма...... :o . Толкова се интересуваш от футбол проосто
Нефтохимик това е Бургас

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 18 юли 2009 18:45

Дано да е така Черноломци имат много хляб да изядат.За да са това което им се иска да станат.
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 юли 2009 18:45

iisskkrreenn написа:Тва от някоя запомняща книжка ще си го чел .
Точно на място го написа СУПЕР .САМО ТАКА .
Нямаме си мостче тука ходи до Своге или си от там .Се мятай аз ще се сещам с твоята ФРАЗА КУЛТ!!!

Искренчоооо, виж си аватара, умник ! То не, че се вижда каква е връзката с отбора ви точно ?! Не ви знам, мостчета имате ли там, нямате ли, ако искаш обеси се на паметника на "Самарското знаме", все ми е тая, по-умничък, явно няма да станеш !!! :lol:

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 18 юли 2009 18:55

И какво за аватара ми от футбол имаш ли понятия изобщо.
Връзката с отбора ми е ,че съм бил част от ДЮШ преди 3 години и съм верен фен на БЕРОЕ СТАРА ЗАГОРА ако знаеш какво е това изобщо,ако ти се пробваш да се обесиш там ОК
Явно толкова си запознат и със самия Паметник ,както и да е.Свиркай с китарката и пали жиците УСПЕХ !!!.Аман от анонимни професори.
Изображение

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 18 юли 2009 18:57

МИШОВЦИ!!!!!!!!!!!!!

Ами гледай си! Дано, ако има малко хора, това те направи щастлив, но май ще останеш разочарован.

Ще си ходим на мачовете и колкото - толкова. Но поне няма като вас от 100 присъстващи да се изхвърляме, че сме били 1000. Видяхме ви миналата година колко сте многобройни! Цяла Стара Загора, кмет, областен управител и т.н. работят за отбора, пък имахте домакинства с по 100 човека на трибуните. Играйте си мегадербитата с Мездра, Своге, Айтос и Монтана, лапайте го на Ковачки и бъдете щастливи.

Ние може и да се блъскаме във "В", но поне няма да ставаме са смях на всички, като се телепортираме благодарение на Олимпик - Галата.

Върни се в “Черноморец”