Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) FT. 0-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) 18 август от 18:00

Мнениеот bulgaro » 13 авг 2013 07:53

След унижението от Любимец, втора загуба звучи съвсем нормално. Имате момчета като Ники Павлов и Петьо Атанасов - безспорен талант, който беше набеден за безполезен от "всезнаещата ни публика" и по-точно от няколко конкретни "разбирачи", които го емнаха още от есенния полусезон на Б група и го сринаха психически за отрицателно време. Сега ще е крайно мотивиран да им покаже, че не са били прави. Горе-долу същото се отнася и за Николай Павлов. Очаквам от тях раздаване докрай. Същевременно, ние сме в шок, защото паднахме от високо и не е ясно, дали изобщо ще можем да се изправим.
Прогноза 2 - 1 :!:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 авг 2013 09:29

bulgaro написа:След унижението от Любимец, втора загуба звучи съвсем нормално. Имате момчета като Ники Павлов и Петьо Атанасов - безспорен талант, който беше набеден за безполезен от "всезнаещата ни публика" и по-точно от няколко конкретни "разбирачи", които го емнаха още от есенния полусезон на Б група и го сринаха психически за отрицателно време. Сега ще е крайно мотивиран да им покаже, че не са били прави. Горе-долу същото се отнася и за Николай Павлов. Очаквам от тях раздаване докрай. Същевременно, ние сме в шок, защото паднахме от високо и не е ясно, дали изобщо ще можем да се изправим.
Прогноза 2 - 1 :!:

Вие, ако сте в шок нашите са в още по-голям. Три поредни загуби, като две от тях дойдоха след почти спечелени мачове. Допуснахме голове в последните секунди на продълженията. Като за капак все още градим отбор, а на моменти проблясъците в играта ни показват, че имаме качествени индивидуалисти, но все още некачествен отбор. Не искам да се оправдаваме само със съдиите и липсата на шанс или късмет. Силния не се влияе от тези фактори.
За предстоящия мач не съм оптимистично настроен, но единствено ме крепи факта, че срещу стабилни и добри противници футбалерите ни са по-съсредоточени и далеч по-мобилизирани. Дори и да загубим нелепостта няма да ни споходи.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 13 авг 2013 09:45

Прави впечатление, че в повечето коментари тук Черноморец е доста подценяван а Ботев силно надценяван. Всички Български отбори са доста слаби, но позитивното е, че са равностойни и всеки може да бие всеки. Една победа ще се отрази много добре на Черноморец.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 авг 2013 09:56

demy27 написа:Прави впечатление, че в повечето коментари тук Черноморец е доста подценяван а Ботев силно надценяван. Всички Български отбори са доста слаби, но позитивното е, че са равностойни и всеки може да бие всеки. Една победа ще се отрази много добре на Черноморец.

Общо взето е така, но пък за нас вече е по-добре да изхождаме от позициите си на аутсайдери във всеки мач, защото всеки низ от разочарования поражда... апатия. В този двубой с Ботев съм настроен за загуба. Гледам напред, но през този мач. Всичко по-различно след мача от тези ми очаквания - добре дошло. :P

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 13 авг 2013 11:13

Общо взето всичко друго освен загуба ще е сензация,не че Ботев са кой знае какво страшилището,но с тази малодушна игра толкова.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 авг 2013 13:06

Един готин Х!Това мисля аз.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 авг 2013 13:17

BRF написа:Един готин Х!Това мисля аз.

С този Х най-много да въвлечем иначе стойностния отбор на Ботев в "компанията" на нашите отбори. :lol: ...А не бива. Хората играха на
два фронта и прославяха България, докато ние тъпкахме терените родни в търсене на футбалери...и пак не ги намерихме. :x

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 авг 2013 14:19

ntodorov написа:
BRF написа:Един готин Х!Това мисля аз.

С този Х най-много да въвлечем иначе стойностния отбор на Ботев в "компанията" на нашите отбори. :lol: ...А не бива. Хората играха на
два фронта и прославяха България, докато ние тъпкахме терените родни в търсене на футбалери...и пак не ги намерихме. :x

Ееее!Тъкмо да се върнат в реалноста!ЕКТ приключиха,време е за "честна игра,истински футбол" както беше мотото на А група!

Zelen_Burgas
Контакти:

Мнениеот Zelen_Burgas » 14 авг 2013 09:09

На терена 0-3 за Ботев
на трибуните жълтите ще са домакини. След трите поредни загуби и семките няма да отидат да гледат Шараните.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 авг 2013 09:38

Може би падаме, което е най-логичното, на фона на всичко, което видяхме от нашите до сега. Но ако знаем, че падаме, защо да ходим на стадиона. По тази логика, аз съм там.
Zelen_Burgas написа:На терена 0-3 за Ботев
на трибуните жълтите ще са домакини. След трите поредни загуби и семките няма да отидат да гледат Шараните.

Очаквам на трибуните срещу шараните зелен Бургас да отидат и да станат жълт Бургас, а на мача с ЦСКА червен Бургас. Което се случва непрекъснато. Само не знам в тези срещи какъв ще е Бургас - зелено-жълт или червено-зелен, може би зелено-розов? Успех с преброяването.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”