Прогноза 2 - 1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bulgaro написа:След унижението от Любимец, втора загуба звучи съвсем нормално. Имате момчета като Ники Павлов и Петьо Атанасов - безспорен талант, който беше набеден за безполезен от "всезнаещата ни публика" и по-точно от няколко конкретни "разбирачи", които го емнаха още от есенния полусезон на Б група и го сринаха психически за отрицателно време. Сега ще е крайно мотивиран да им покаже, че не са били прави. Горе-долу същото се отнася и за Николай Павлов. Очаквам от тях раздаване докрай. Същевременно, ние сме в шок, защото паднахме от високо и не е ясно, дали изобщо ще можем да се изправим.
Прогноза 2 - 1
demy27 написа:Прави впечатление, че в повечето коментари тук Черноморец е доста подценяван а Ботев силно надценяван. Всички Български отбори са доста слаби, но позитивното е, че са равностойни и всеки може да бие всеки. Една победа ще се отрази много добре на Черноморец.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
BRF написа:Един готин Х!Това мисля аз.
ntodorov написа:BRF написа:Един готин Х!Това мисля аз.
С този Х най-много да въвлечем иначе стойностния отбор на Ботев в "компанията" на нашите отбори....А не бива. Хората играха на
два фронта и прославяха България, докато ние тъпкахме терените родни в търсене на футбалери...и пак не ги намерихме.
Zelen_Burgas написа:На терена 0-3 за Ботев
на трибуните жълтите ще са домакини. След трите поредни загуби и семките няма да отидат да гледат Шараните.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост