Черноморец иска наказание за Левски заради Херо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Черноморец иска наказание за Левски заради Херо

Мнениеот BRF » 30 май 2013 13:29

allez_les_blues написа:
bilyaletdinov написа:
bianchi написа:Вземи излез от вас не ми говори че си предпочитал да пиеш по пейките ти сигурно имаш 15-ти диоптер бе сладур

Oбъркал си се :? Освен подлога на жълтурите е подлога и на делиорманци. Интересно ми е, ако Орешарски дръпне парите от КТБ и Домуса остави делиорманци, дали ще пуска теми със същата настървеност :lol:

между другото, нищо чудно при новата власт, Батков пак да изплува, защото неговата партия (БСП) отново управлява България.А нали помните че точно при Тройната коалиция беше Златната ера на Батков и Левски.От друга страна, боклукчиите които явно изразиха подкрепата си към ГЕРБ, сега може да изпаднат в немилост, и ЦСКА съвсем да потъне...та да не стане сега така че както розовите ревяха от ГЕРБ, след една година да си спомнят с умиление за ББ...Щото при ББ ,Левски не взе нито един трофей, а при другаря Серж взехме 3 титли за 4 сезона, а в единствения случай когато не станахме шампиони през 2008г., на ЦСКА им взеха лиценза...и всъщност от тогава тръгна голямата им трагедия на тях ;)

И ква е връзката с темата,калъфчо?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 30 май 2013 13:30

Captain Stottlemeyer написа:
Parmalat написа:След провала на преговорите с Димитър Димитров, шеф на Черноморец поиска БФС да накаже столичани.

Председателят на УC на Левски - Иво Тонев потвърди, че е водил преговори с Херо за нов треньор на тима, но той в крайна сметка отново е отказал заради лични и семейни проблеми.

Димитров е съобщил окончателното си решение късно вечерта във вторник. Изпълнителният директор на Черноморец Пламен Киряков, от своя страна, поиска БФС да се сезира и накаже „сините" за нерегламентираните контакти с треньора.

„Това е потъпкване на договорите. Левски заслужава сериозно наказание", обяви Киряков.

http://www.livesport.bg/Levski-na-sad-zaradi-Hero-91251

Наскоро Херо подписа 3 годишен договор с Черноморец. Мисля че няма право отбор да води преговори с друг треньор при положение че има дългосрочен договор.

Нали се сещаш, че едно е да мислиш, а друго е да знаеш. ;) Първо, един 3-годишен договор трудно може да бъде наречен "дългосрочен". Второ, Херо не е крепостен селянин и в трудовия му договор би следвало да има (ако няма, значи той е незаконосъобразен, съответно нищожен) клауза за преждевременното му прекратяване. Това е, Уотсън, елементарно е. 8-)

То явно и ти толкова знаеш :lol: Щом има договор , ако се водят преговори то трябва да са с клуба , с който има договор , а не с треньора (на 4 очи ) ! Може да има една камара клаузи , но с треньора могат да се водят преговори , едва когато клуба за когото работи даде съгласието си , а не еднолично ! Точно заради тая ви наглост ви мразят и ви се смеят всички !

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 30 май 2013 13:37

Киряков е тооооолкова умен, че даже не може да цитира кой член от кой закон/наредба е нарушен ! :) :) :) Тия нямат даже 50 лева за една 10 минутна консултация с някакъв си там селски адвокат, който да им обясни кое как по закон !!!!! Всичко ай се свежда до : "Мамо, тате, пишат за мен по вестниците , значи съм жив и съществувам !"
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 май 2013 13:42

Yoda написа:Киряков е тооооолкова умен, че даже не може да цитира кой член от кой закон/наредба е нарушен ! :) :) :) Тия нямат даже 50 лева за една 10 минутна консултация с някакъв си там селски адвокат, който да им обясни кое как по закон !!!!! Всичко ай се свежда до : "Мамо, тате, пишат за мен по вестниците , значи съм жив и съществувам !"

Белотаджиите наискачаха :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 30 май 2013 13:44

Parmalat написа:Наскоро Херо подписа 3 годишен договор с Черноморец. Мисля че няма право отбор да води преговори с друг треньор при положение че има дългосрочен договор.

По принцип има, стига настоящия му работодател да е информиран за това!

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 30 май 2013 13:47

BRF написа:
allez_les_blues написа:
bilyaletdinov написа:
bianchi написа:Вземи излез от вас не ми говори че си предпочитал да пиеш по пейките ти сигурно имаш 15-ти диоптер бе сладур

Oбъркал си се :? Освен подлога на жълтурите е подлога и на делиорманци. Интересно ми е, ако Орешарски дръпне парите от КТБ и Домуса остави делиорманци, дали ще пуска теми със същата настървеност :lol:

между другото, нищо чудно при новата власт, Батков пак да изплува, защото неговата партия (БСП) отново управлява България.А нали помните че точно при Тройната коалиция беше Златната ера на Батков и Левски.От друга страна, боклукчиите които явно изразиха подкрепата си към ГЕРБ, сега може да изпаднат в немилост, и ЦСКА съвсем да потъне...та да не стане сега така че както розовите ревяха от ГЕРБ, след една година да си спомнят с умиление за ББ...Щото при ББ ,Левски не взе нито един трофей, а при другаря Серж взехме 3 титли за 4 сезона, а в единствения случай когато не станахме шампиони през 2008г., на ЦСКА им взеха лиценза...и всъщност от тогава тръгна голямата им трагедия на тях ;)

И ква е връзката с темата,калъфчо?

безтитленик, колко време минА от последната титла на "грух-грух" :lol: ...Калъфчо-некалъфчо, догодина на юбилея сме шампиони, а вие ше гюрите още поне 5-6 години без титла :twisted:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 30 май 2013 13:51

Pupper_ написа:
Parmalat написа:Наскоро Херо подписа 3 годишен договор с Черноморец. Мисля че няма право отбор да води преговори с друг треньор при положение че има дългосрочен договор.

а кой е казал че са водени преговори- просто са се чули с Тонев, поговорили са за туй-онуй...а докажете че са водили преговори...все едно жена ми ме пита: "ше ми купиш ли "Порше", аз викам: "ше видим, ше помисля"-е т'ва преговори ли са?! Преговори е, когато има конкретна оферта, когато му е предложена конкретна заплата-това са "преговори"...ама ей така единия попитал па другия рекъл "Ще помисля"...това не са преговори...къде пише че Тонев не може да разговаря с Херо по телефона? :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 30 май 2013 13:57

Pupper_ написа:

........... някой олиг.ренаж ... оф..... знае ли как точно Херо и Тонев са обсъждали темата ?!?!?!?! Едно телефонно разговорче от типа : "Абе би ли дошъл при нас за тренер, ще ти кихнем толкова пари на ръка и толкова заплата ?" Херо казва утре ще ти звънна . Утре , Херо : "Абе нещо не ща, хай друг път пак да говорим ". ..... Няма сериозен юрист, който да приеме нещо такова за преговори . Още повече, че тия двамата се познават от 20 години и се чуват често по телефона. Могат си дрънкат каквото си искат. Могат даже да обсъждат жената на Киряков дали става или не става , и дали въобще е жена ?!?!?! нИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО ТОЧНО Е СТАНАЛО, НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ОБСЪЖДА И СЕ ПЛЮЕ.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 30 май 2013 14:01

allez_les_blues написа:а кой е казал че са водени преговори- просто са се чули с Тонев, поговорили са за туй-онуй...а докажете че са водили преговори...все едно жена ми ме пита: "ше ми купиш ли "Порше", аз викам: "ше видим, ше помисля"-е т'ва преговори ли са?! Преговори е, когато има конкретна оферта, когато му е предложена конкретна заплата-това са "преговори"...ама ей така единия попитал па другия рекъл "Ще помисля"...това не са преговори...къде пише че Тонев не може да разговаря с Херо по телефона? :mrgreen:

Лошото е, че Тонев го иплющя в ефира на Дарик. Има записи, трудно ще се прокара тезата: Аз друго имах предвид, но не ме цитираха правилно!
Макар че с този треньор, не е нужно да ви наказват със затворени трансферни прозорци. Той Митов по-добре да купува, да купува, да купува ... :twisted:
@ Yoda: ЦвЦв със сигурност има стенограма от СРС на разогвора :) Може пък да я спазари за единична килия, знае ли се? :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 май 2013 14:04

allez_les_blues написа:[безтитленик, колко време минА от последната титла на "грух-грух" :lol: ...Калъфчо-некалъфчо, догодина на юбилея сме шампиони, а вие ше гюрите още поне 5-6 години без титла :twisted:
[/quote]
"надежди-говежди"!Със закон ли ще ви я дадат!Най-много да стигнете до поредната калъфка!
Историята говори
100 години вечно втори :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”