Георги Пашов.Много ми харесва как играе това момче като десен бек на 23 години е и има огромен потенциал за развитие.В мача с Лудогорец изяде Миро Иванов и Кейсара отдясно.Майка му е украйнка баща му българин ражда се цветнокож.Бивш младежки национал на България 181 висок много корав.За псоледно игра в Монтана,но мисля че Славия държат все още правата му.

Иван Коконов от Ботев Враца на 21 години играе като атакуващ полузащитник и нападател.Има някои неща да оправя,но се вижда че има много футбол в него.Херо обича да взима от тинята и да развива един футболист до върха..Ръст 1,80.Мисля че и той е собственост на Славия все още.
Андрей Атанасов от Ботев Враца на 23 години.Самият факт че има 6 гола (и 2 асистенции) толкова никой не е вкарал в нашия отбор и играе атакуващ полузащитник го прави апетитна хапка.
Любомир Гуцев от Пирин Гоце Делчев на 23 години.Играе като централен защитник 1.82 ръст.
Плюс няколко юноши от U 19 където се представяме прилично.И новите 3-ма двамата бразилци и Киприен и сме готови.

--------------------------------------------Дашев---------------------------------------
------------Пашов-------------------Гуцев------------------------------ Баяно------------
--------------Филипов-------Траянов-------------Атанасов-----------Дрянов-----------Лола
----------------------------------Ангелов-----------Oливейра-------------------------------
Не е никак зле ,а?