Ще има ли Бургаско дерби от 2013-2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Re: Ще има ли Бургаско дерби от 2013-2014

Мнениеот Green Fighters » 09 май 2013 13:25

Bourgas написа:
petkan написа:Представяте ле се дерби с 1000 зрители по трибуните? :oops:

Ще се съберат повече. Нефтохимик сега ще наберат скорост като Ботев и ще бъдат много народ. Ще дойдат и много бургазлии, които не са стъпвали на стадион от много време, а ние ще сме си същите 20 човека :mrgreen:

Единственото верно мнение от ваш фен(даже ме е гнус да спомена името на отбора ви). Това, че вие сте зле не означава, че и ние ще бъдем ;) Есента ще се види най-добре. Тогава ще си мерим п*шките по трибуните 8-)
[center]Изображение[/center]

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 май 2013 13:39

Green Fighters написа:
Bourgas написа:

Ще се съберат повече. Нефтохимик сега ще наберат скорост като Ботев и ще бъдат много народ. Ще дойдат и много бургазлии, които не са стъпвали на стадион от много време, а ние ще сме си същите 20 човека :mrgreen:

Единственото верно мнение от ваш фен(даже ме е гнус да спомена името на отбора ви). Това, че вие сте зле не означава, че и ние ще бъдем ;) Есента ще се види най-добре. Тогава ще си мерим п*шките по трибуните 8-)

Аз това смятам да го пропусна ... с меренето . Все пак ще има и малки деца на стадиона . Пък и не намирам особен смисъл в доказването на каквото и да е , на фенове носещи гордо името на отпаден продукт при преработка на нефт ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 май 2013 13:54

Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:
Bourgas написа:
Blucerchiati написа:300 000 лева финасиране не е решение на проблема

Не са само толкова, едната фирма дава милион и половина, другата още мъничко :)
За нас обаче светлинка няма :|

И това не са пари. Където има една приказка - " Богат сред бедни, беден сред богати"
Та от тези милион и половина Митьо Събев ще лапне поне половината за наем. Надали наема на Нафтата в А група ще бъде, като
миналогодишния. От цялата инвазия на профи -отборите от Бургас в А група най-много ще спечели...гореспоменатия.
[offtopic]А мястото отредено за стадион на Нефтохимик на Слънчевия хълм в Манхатан все още е актуално. Ако има разумни управленци в Нефтохимик тези пари, за които става въпрос може да отидат на точното място...Иначе ( парите) са обречени да попаднат в познатия ни бездънен джоб. Черноморец също трябва да се отърве от "наема", който плаща и, с който се заборчнява всеки ден и час...Абе с една дума трябва да се случи чудо за да имат двата отбора оная идентичност, която имаха преди Порточанов да докара Митьо Събев в Бургас. Аз лично нямам нито идеята, нито въображението, нито фантазията, нито алтернативата, как, кое, защо и от къде би се пръкнало това чудо. :roll:[/offtopic]

Мен ми се въртят няколко възможности в главата ама не мога да ги подредя логически - Калашников , Драгунов , кавказци , афганци ... :mrgreen:

Лош си. :evil:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 май 2013 14:05

Green Fighters написа:
Bourgas написа:

Трибунал...А мач ще гледаш ли ? :P
[offtopic]Смегчи малко тона. На гости си все още. Админите би трябвало да ви направят подфорум ( поне това спечелихте с промоцията в А група). Обидите и квалификациите ги пази за там. На твоя отговорност де. Виждам, че си и гнуслив, но не бъркай още в лайната, че ще станеш още по-гнуслив. Сега вземи въздух, изчакай еуфорията да мине, ослушай се, огледай се и, ако не идва влак - премени. Едно обаче знай. Нефтохимик достигна най-горе, кога обаче ще започне спускането надолу зависи от много неща, но в никакъв случай от големината на пишка*а ти.[/offtopic]

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 09 май 2013 14:11

Ти мен не ме мисли ;) Гнуслив съм към нещото, заради което страдахме толкова години. Но сега съвсем заслужено празнувам заедно с приятелите си завръщането ни в "А". Не си правя напразни илюзии, че като влезем ще мачкаме наред както в "Б" група или по подобие на Ботев( влизане в А и веднага битка за евротурнирите). Нито имаме базата, нито парите за нещо по-голямо от борба за оцеляване или максимум златната среда(поне за момента).
Мачовете ги гледам, но при нас и представянето на публиката е важно. Опитваме се всеки мач да създадем добра атмосфера и сега ще е още по-добра. Бъди сигурен.

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 май 2013 14:26

Green Fighters написа:Ти мен не ме мисли ;) Гнуслив съм към нещото, заради което страдахме толкова години. Но сега съвсем заслужено празнувам заедно с приятелите си завръщането ни в "А". Не си правя напразни илюзии, че като влезем ще мачкаме наред както в "Б" група или по подобие на Ботев( влизане в А и веднага битка за евротурнирите). Нито имаме базата, нито парите за нещо по-голямо от борба за оцеляване или максимум златната среда(поне за момента).
Мачовете ги гледам, но при нас и представянето на публиката е важно. Опитваме се всеки мач да създадем добра атмосфера и сега ще е още по-добра. Бъди сигурен.

Малко ти са сбъркани възприятията - нещото от кето страдахте си има конкретно име ( всъщност 3-4 имена ) . То е същото от което страдат и феновете на Черноморец . Аз мога да ти гарантирам , че и феновете на двата отбора ще продължат да страдат още ... поне докато нещото има интерес . Не забравяй , че и Нефотхимик , и Черноморец са под наем в "Храма" , докато нещото не реши да го бутне и да построи на негово място ... джамия например .
Иначе поздравления за предсрочната промоция ... и ви пожелава след класирането за "А" група , наесен и да играете в елита . Защото вярвам знаеш , че едното не води автоматично до другото .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 май 2013 14:30

Green Fighters написа:Ти мен не ме мисли ;) Гнуслив съм към нещото, заради което страдахме толкова години. Но сега съвсем заслужено празнувам заедно с приятелите си завръщането ни в "А". Не си правя напразни илюзии, че като влезем ще мачкаме наред както в "Б" група или по подобие на Ботев( влизане в А и веднага битка за евротурнирите). Нито имаме базата, нито парите за нещо по-голямо от борба за оцеляване или максимум златната среда(поне за момента).

Виж това вече е нормален диалог. Как мога да те изтрия.
Иначе от футболната атмосфера по-Убаво нещо на стадиона - няма. Ще поживеем, ще видим, но...Атмосфера има, когато има и
настроение, настроение има, когато има безметежност и финансов уют...Твърде стиснати до стената са и двата отбора за да бъдат
самостоятелни и независими. Оная конюнктура, която накара феновете да се мразят вече я няма, но и изходът от нея е затапен. Базите ни са в един човек...
И, което е най-пошлото, ако на вас ви отнеха стадиона, нашия си го "теглим" - в пряк и преносен смисъл. Имаме си стадион, неизползваем, но изчерпващ финансовия ни ресурс ( във вид на данъци и таси - около 570 000 на година), като в същото време плащаме наем за да играем на друг такъв. Схема. Живее...за да се обезценява. Въпреки това има алтернативи и една от тях е, колкото абсурдна, толкова и живото-спасителна.

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 09 май 2013 14:53

Искам си Акаунта написа:

Малко ти са сбъркани възприятията - нещото от кето страдахте си има конкретно име ( всъщност 3-4 имена ) . То е същото от което страдат и феновете на Черноморец . Аз мога да ти гарантирам , че и феновете на двата отбора ще продължат да страдат още ... поне докато нещото има интерес . Не забравяй , че и Нефотхимик , и Черноморец са под наем в "Храма" , докато нещото не реши да го бутне и да построи на негово място ... джамия например .
Иначе поздравления за предсрочната промоция ... и ви пожелава след класирането за "А" група , наесен и да играете в елита . Защото вярвам знаеш , че едното не води автоматично до другото .

Въобще не са ми объркани възприятията.. Виновни са тези 3-4 човека както каза ти да не ги изброявам, но и вие самите като фенове също (може би не трябва да е адресирано към теб, защото ти си малко по-буден в това отношение), защото толкова години стоите на уютно и комфортно под козирката в централен комплекс на Бургас, а не показвате и грам желание да се върнете към вашият стадион. И не ми давайте за пример как нищо не може да направите. На нас като ни смениха екипите се борехме да си върнем ЗЕЛЕНИТЕ екипи. Правехме трансперанти, знамена, скандирахме, срещахме се с лицето П.К. - плешивия, дори се стигна до нахлуване в неговия офис и директни заплахи. И още от следващият сезон си бяхме със зелените екипи. След като видяхме, че нещата не вървят в правилна посока( 2 загубени баража) предпочетохме да започнем от нулата, но да се отървем от пипалата на Събев. При вас положението е още по-тежко - смениха ви емблемата, преместиха ви на стадион Нефтохимик, полуразрушиха вашия стадион и съдбата ви е изцяло в ръцете на Събев. Изкуствено се натрупаха милиони задължение с единствената цел да се фалира това дружество и за да се прилапат тези имоти(стадионите на двата отбора). Знаете, че с мълчанието си просто отлагате и чакате неизбежното - започване от аматьорския футбол. Това рано или късно ще се случи.

Виж това вече е нормален диалог. Как мога да те изтрия.
Иначе от футболната атмосфера по-Убаво нещо на стадиона - няма. Ще поживеем, ще видим, но...Атмосфера има, когато има и
настроение, настроение има, когато има безметежност и финансов уют...Твърде стиснати до стената са и двата отбора за да бъдат
самостоятелни и независими. Оная конюнктура, която накара феновете да се мразят вече я няма, но и изходът от нея е затапен. Базите ни са в един човек...
И, което е най-пошлото, ако на вас ви отнеха стадиона, нашия си го "теглим" - в пряк и преносен смисъл. Имаме си стадион, неизползваем, но изчерпващ финансовия ни ресурс ( във вид на данъци и таси - около 570 000 на година), като в същото време плащаме наем за да играем на друг такъв. Схема. Живее...за да се обезценява. Въпреки това има алтернативи и една от тях е, колкото абсурдна, толкова и живото-спасителна.

Горе долу отговорих на това, което си написал. Вие си знаете къде е проблема, но не търсите решаването му. Странна е тази апатия :roll:

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 май 2013 15:21

Горе долу отговорих на това, което си написал. Вие си знаете къде е проблема, но не търсите решаването му. Странна е тази апатия

Апатията е по трибуните, сред масовия бургазлия. А на Събев никога не му е пукало за мнението на "фена".
Все пак сме близко до ръководството си ( и мноооого далеч от Събев)и имаме споделени идеи. Лустрото на Балъковия Черноморец само тежи в момента. На сегашния Черноморец симпатизирам заради начина по-който оцелява (въпреки цоцането от мащехата му (Събев) и поради наличието на един голям човек, като Херо.
А иначе вие, като фенове вменявате някаква виновност в нас заради "бездействие" , което касае и самите вас...Ами хайде, дерзайте за да си върнете стадиона де ! По тази логика трябва ли да ви виним, че нашия стадион загнива, защото вие не си ползвате вашия ?. Нямате основание да ни обвинявате в бездействие. Нашите действия са насочени най-вече към представителния ни отбор и неговото оцеляване...А от това да си играем на Акациите няма нищо по - хубаво. Предложихме и ресурс за тази цел. Пред Киряков, но там нещата, ако знаеш, колко са заплетени и как са навързани ум ще ти се загуби. Схемите са правени от години, години, години...Аз лично съм сигурен и дори убеден, че това лято ще се случат шеметни неща в Бургас и накрая вместо да си мерим пишките по трибуните и вие и ние ще се мъчим да си съберем мандибулите от евентуалното развитие на футболния пъзел в Бургас. Прокрадват ми се мисли, съмнения и слухове, които бих коментирал само, ако станат факт.
До тогава - можем само да си чешем езиците и пръстите по клавиатурите. Ама и това е нещо.

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 09 май 2013 16:10

ntodorov написа:
Горе долу отговорих на това, което си написал. Вие си знаете къде е проблема, но не търсите решаването му. Странна е тази апатия

Апатията е по трибуните, сред масовия бургазлия. А на Събев никога не му е пукало за мнението на "фена".
Все пак сме близко до ръководството си ( и мноооого далеч от Събев)и имаме споделени идеи. Лустрото на Балъковия Черноморец само тежи в момента. На сегашния Черноморец симпатизирам заради начина по-който оцелява (въпреки цоцането от мащехата му (Събев) и поради наличието на един голям човек, като Херо.
А иначе вие, като фенове вменявате някаква виновност в нас заради "бездействие" , което касае и самите вас...Ами хайде, дерзайте за да си върнете стадиона де ! По тази логика трябва ли да ви виним, че нашия стадион загнива, защото вие не си ползвате вашия ?. Нямате основание да ни обвинявате в бездействие. Нашите действия са насочени най-вече към представителния ни отбор и неговото оцеляване...А от това да си играем на Акациите няма нищо по - хубаво. Предложихме и ресурс за тази цел. Пред Киряков, но там нещата, ако знаеш, колко са заплетени и как са навързани ум ще ти се загуби. Схемите са правени от години, години, години...Аз лично съм сигурен и дори убеден, че това лято ще се случат шеметни неща в Бургас и накрая вместо да си мерим пишките по трибуните и вие и ние ще се мъчим да си съберем мандибулите от евентуалното развитие на футболния пъзел в Бургас. Прокрадват ми се мисли, съмнения и слухове, които бих коментирал само, ако станат факт.
До тогава - можем само да си чешем езиците и пръстите по клавиатурите. Ама и това е нещо.

Точно тук ви е грешката ;) Искате ние да ви извоюваме правото да се върнете или просто не признавате, че на НАШИЯТ стадион ви е по-добре. Даже бях чел тук, че щом стадиона е строен с държавни пари, значи можело да се смята, че е и ваш. Ами долу онзи в Комлука да не би да е строен средства, които не са държавни? :mrgreen: За Херо не ви пречи да вадите знаме след знаме как е ваша светиня( до преди 6-7 години го псувахте и кълняхте), а едно знаме 20 на 2 метра например стадион ч-ц е нашият дом не може да опъвате навсякъде? Как да видят хората, че не искате да играете в Лазур след като си оставате само с оправданията тук колко много го искате :roll: А какво ще стане, ако наистина това, което се чува е истина? Събев до месец два да си поиска милиончетата и А окръжна ще е старта на поредният нов ПСФК.

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Върни се в “Черноморец”