Лудогорец (Разград) - Черноморец (Бургас) FT. 3-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Лудогорец (Разград) - Черноморец (Бургас) 3.05.2013 от 16:15

Мнениеот tsonpen » 29 апр 2013 14:25

snakebite написа:
Parmalat написа:
grasiani написа:Eдва ли Черноморец ще е арбитър в решаването на титлата.ще си паднат логично и закономерно.Шампиона ще се реши в прекия двубой между Левски и Лудогорец.

Лудогорец има да играе и с Ботев Пловдив.Незнам защо никой не ги спомена?

Нормално е никой да не ги споменава, защото дори Хикс на герена е с цена на титла !
Само загуба от Ботев Пловдив в Разград ни лишава от титлата, но колкото и добре да играят Ботев Пловдив не мисля че ще ни бият !
Разковничето е единствено на мача на Герена, Левски им трябва единствено победа и са шампиони !
Мисля си че всички ръководни фактори - телевизии, БФС, съдии ще сведат първенството до този мач...Вече Батков и Домусчиев какво са намислили е отделен въпрос , може да наблюдаваме и серия от "Сделка или не" ;)
Има и още един арбитър- Славия, които срещу нас ще излязат на финал за КЕШ, а срещу Левски ще се поразтъпчат.. Така че Лудогорец - Славия се очертава на кило кръв, и метър кожа ;)

Хм... Сметките често се оказват криви. Нищо чудно да има изненади и в мачовете и на трите отбора, които са в момента в челото. Ако на мача на Герена се запази подреждането, там напрежението ще е голямо и не вярвам да има нито договорки, нито удари под пояса. А и Домусчиев защо троши пари и къса нерви? За да си опропасти подобен мач с договорка ли? Не мисля. Ето как мачът с ЦСКА за титлата не остани никакво съмнение за нещо нередно със съдийството и най-вече с гредите, които удариха ЦСКА в края.
А за Славия - там много зависи какъв ще го играе тогава Венци. Но да не забравяме, че вече има една сделка между него и Домусчиев (за Миро Антонов) и там може да има анекс към договора ;) Или поне форма на примирие, ако въобще е възможно.
Мисля, че събитията така се стекоха, че Лудогорец и "Левски" са с почти изравнени шансове за титлата. Аз не очаквах сините да победят и ЦСКА и Литекс. Безгрешен Лудогорец обаче би излязал краен победител. Може дори едно равенство да има, независимо с кого.
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 апр 2013 15:03

tsonpen написа:
snakebite написа:
Parmalat написа:
grasiani написа:Eдва ли Черноморец ще е арбитър в решаването на титлата.ще си паднат логично и закономерно.Шампиона ще се реши в прекия двубой между Левски и Лудогорец.

Лудогорец има да играе и с Ботев Пловдив.Незнам защо никой не ги спомена?

Нормално е никой да не ги споменава, защото дори Хикс на герена е с цена на титла !
Само загуба от Ботев Пловдив в Разград ни лишава от титлата, но колкото и добре да играят Ботев Пловдив не мисля че ще ни бият !
Разковничето е единствено на мача на Герена, Левски им трябва единствено победа и са шампиони !
Мисля си че всички ръководни фактори - телевизии, БФС, съдии ще сведат първенството до този мач...Вече Батков и Домусчиев какво са намислили е отделен въпрос , може да наблюдаваме и серия от "Сделка или не" ;)
Има и още един арбитър- Славия, които срещу нас ще излязат на финал за КЕШ, а срещу Левски ще се поразтъпчат.. Така че Лудогорец - Славия се очертава на кило кръв, и метър кожа ;)

Хм... Сметките често се оказват криви. Нищо чудно да има изненади и в мачовете и на трите отбора, които са в момента в челото. Ако на мача на Герена се запази подреждането, там напрежението ще е голямо и не вярвам да има нито договорки, нито удари под пояса. А и Домусчиев защо троши пари и къса нерви? За да си опропасти подобен мач с договорка ли? Не мисля. Ето как мачът с ЦСКА за титлата не остани никакво съмнение за нещо нередно със съдийството и най-вече с гредите, които удариха ЦСКА в края.
А за Славия - там много зависи какъв ще го играе тогава Венци. Но да не забравяме, че вече има една сделка между него и Домусчиев (за Миро Антонов) и там може да има анекс към договора ;) Или поне форма на примирие, ако въобще е възможно.
Мисля, че събитията така се стекоха, че Лудогорец и "Левски" са с почти изравнени шансове за титлата. Аз не очаквах сините да победят и ЦСКА и Литекс. Безгрешен Лудогорец обаче би излязал краен победител. Може дори едно равенство да има, независимо с кого.

Аз си мисля че Лудогорец няма да победи Ботев,но ще бие Левски на Герена.За този мач резултата ще е победа за зелените.Ние имаме много проблеми,а и без Херо ще е още по-трудно.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 апр 2013 15:06

Ало темата е за мача Лудогорец-Черноморец не за шампионските амбиции на двата "държавни отбора"
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 апр 2013 15:23

ivan56 написа:Ало темата е за мача Лудогорец-Черноморец не за шампионските амбиции на двата "държавни отбора"

И мнението ти по темата е..........................................

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 29 апр 2013 15:29

BRF написа:
ivan56 написа:Ало темата е за мача Лудогорец-Черноморец не за шампионските амбиции на двата "държавни отбора"

:lol: :lol: както винаги оригинален! Моето мнение по темата е победа за Лудогорец! Не изключвам и изненади. Нашите понякога допускат много глупави грешки. ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 апр 2013 15:34

BRF написа:

0-4 доволен ?
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 29 апр 2013 15:56

ivan56 написа:
BRF написа:

0-4 доволен ?

:lol: :lol: Толкова голове в един мач не са ни вкарвали ама щом казваш ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 апр 2013 16:01

ivan56 написа:
BRF написа:

0-4 доволен ?

Не!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 апр 2013 16:24

snakebite написа:

какъв пък държавен отбор сме ние, че и Левски ??? :o
Държавен отбор си е Берое Стара Загора, може да има и друг, незнам..
Съжалявам за спама, просто ти отговарям, защото се правиш нещо на оригинален

Левски-тиквата му намира спонсор и сдържавни пари ще строят стадион
Лудогорец-Държавата подарява на Домусчиев БМФ и с парите които трябва да инвестира там той строи бази и издържа отбор.
Не се правя на оргинален,просто факти.
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 29 апр 2013 18:35

03.05.2013 г. /Петък/ 16.15ч.

ЛУДОГОРЕЦ /Рз/ - ЧЕРНОМОРЕЦ /Бс/

ЦВЕТАН КРЪСТЕВ, ДИМИТЪР ДИМИТРОВ, МИЛЕН СТАНЕВ

4-ти РАДОСЛАВ СТАНЕВ
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”