snakebite написа:Parmalat написа:grasiani написа:Eдва ли Черноморец ще е арбитър в решаването на титлата.ще си паднат логично и закономерно.Шампиона ще се реши в прекия двубой между Левски и Лудогорец.
Лудогорец има да играе и с Ботев Пловдив.Незнам защо никой не ги спомена?
Нормално е никой да не ги споменава, защото дори Хикс на герена е с цена на титла !
Само загуба от Ботев Пловдив в Разград ни лишава от титлата, но колкото и добре да играят Ботев Пловдив не мисля че ще ни бият !
Разковничето е единствено на мача на Герена, Левски им трябва единствено победа и са шампиони !
Мисля си че всички ръководни фактори - телевизии, БФС, съдии ще сведат първенството до този мач...Вече Батков и Домусчиев какво са намислили е отделен въпрос , може да наблюдаваме и серия от "Сделка или не"
Има и още един арбитър- Славия, които срещу нас ще излязат на финал за КЕШ, а срещу Левски ще се поразтъпчат.. Така че Лудогорец - Славия се очертава на кило кръв, и метър кожа
Хм... Сметките често се оказват криви. Нищо чудно да има изненади и в мачовете и на трите отбора, които са в момента в челото. Ако на мача на Герена се запази подреждането, там напрежението ще е голямо и не вярвам да има нито договорки, нито удари под пояса. А и Домусчиев защо троши пари и къса нерви? За да си опропасти подобен мач с договорка ли? Не мисля. Ето как мачът с ЦСКА за титлата не остани никакво съмнение за нещо нередно със съдийството и най-вече с гредите, които удариха ЦСКА в края.
А за Славия - там много зависи какъв ще го играе тогава Венци. Но да не забравяме, че вече има една сделка между него и Домусчиев (за Миро Антонов) и там може да има анекс към договора
Мисля, че събитията така се стекоха, че Лудогорец и "Левски" са с почти изравнени шансове за титлата. Аз не очаквах сините да победят и ЦСКА и Литекс. Безгрешен Лудогорец обаче би излязал краен победител. Може дори едно равенство да има, независимо с кого.
[/center]