Батакът в Черноморец на Митко Събев е голям. Футболистите заплашиха да разтрогнат вкупом договорите си по вина на клуба, "акулите" са пред разпад. Дължат им две заплати, скоро ще станат три. Положението е трагично. Треньорът Димитър Димитров винаги е бил оптимист, но май и на него започва да му писва. Отчаян е. Поне това личеше от тона му, когато се свързахме с него, за да коментира ще има ли бягство от страна на играчите.
"Не знам какво да ви кажа. Аз май ще науча последен, ако футболистите ми разтрогнат своите договори в Арбитражния съд. На мен не са ми казвали за такова действие от тяхна страна, но... Не, знам, питайте шефовете, има си директори. Аз съм само треньор. Положението е такова от две години, не от вчера", каза Херо пред Sportline.bg.
На въпрос дали и той би си тръгнал, Димитров каза: Е, да се махна е най-лесното. Но не съм човек, който се предава, боря се.
Той не пожела да коментира дали само смяна на собствеността и напускане на Митко Събев е спасението на Черноморец.
Черноморец застрашен от разпадане поради финансови проблеми
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец застрашен от разпадане поради финансови проблеми
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
sportline и "Труд".... Как да не повярваш ???

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
ntodorov написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ааааа,Вий можехте и изобщо да не ни чакате,а ние вас да чакаме през 2007(ако МС не бе решил друго). Можехте и вече да сте ни дочакали през 2009(ако пак МС не бе решил). А ако се разпаднете , Б група за Вас ще е като ШЛ,а Мастер ще е като Манчестър ЮнайтедА и след 1-2 години нямаме намерение да изпадаме в Б
След 2 години истинския отбор на Бургас ще се казва...Мастер. Чист, свят и необременен от история. История, която, както стана видно тежи и на вас и на нас.
Скоро отвратените от "истинските" отбори на Бургас ще припознаят този отбор за свой, както в началото на 90-те се случи с Нафтата. Масовите хора винаги симпатизират на по-слабия, по-младия и по-безпомощния...Така, както всички зачитаме и обичаме децата на нацията си.
Ааа,на нас историята Нейчо изобщо не ни тежи.Няма какво да се отвращаваме.Нашата история си е наша-къде по-славна,къде по-тъжна-наша си е и не се срамуваме или отричаме от нея.Нито когато бяхме най-силни в България,нито когато сме били в зоните или В група. Що се отнася до симпатии към Мастер,аз и сега си ги имам,както и много други хора
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
Ааа,на нас историята Нейчо изобщо не ни тежи.Няма какво да се отвращаваме.Нашата история си е наша-къде по-славна,къде по-тъжна-наша си е и не се срамуваме или отричаме от нея.
А-ааа. Ванка. За мен, теб и още 200-300 около нас не говоря. Ние сме "изолиран" случай.
Отвратените са ония, с чиято помощ на мачовете в Бургас ходиха по 30 000 души.( и не само в Бургас де)
Тези истории, дето си ги мътим, създаваме, пресъздаваме и си ги натрапваме са, като хербарий в бакалски тефтер - безполезни и отдавна изсъхнали листенца сред списък от версии на, които само молците обръщат внимание.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- gubernatora62
- Контакти:
Само отлагат неизбежното Слагайте го тоя край и всичко да си дойде на мястото.
gubernatora62 написа:Само отлагат неизбежното Слагайте го тоя край и всичко да си дойде на мястото.
Давам ти задачка-закачка. Ако закрият ПСФК Черноморец Бургас и отидем във "В"група, Събев се откаже от футбола или там каквото и да стане, вие на кой стадион ще играете?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]-
k.dimitrov
- Контакти:
Изпълнителният директор Пламен Киряков успокои феновете на "акулите"
От Черноморец (Бургас) отрекоха тиражираната днес, 5 февруари, информация, че клуба дължи заплати на футболистите и, че отборът е пред разпадане.
На "Лазур" посрещнаха новината, по-скоро с изненада и отрекоха да има футболисти, които са подали молби в Арбитражния съд на БФС за разтрогване на договори.
"Може да попитате спортно техническата комисия има ли такива молби и ако няма, искам извинение", заяви пред ТВ7 изпълнителният директор на Черноморец Пламен Киряков.
Прокуристът на бургаския отбор не отрече, че клубът има дългове, но към играчите си такива няма. Предстои да бъдат изплатени и две премии на футболистите. От "Лазур" казаха още, че са осигурени средства за втория подготвителен лагер, който отново ще бъде в Поморие.
От Черноморец (Бургас) отрекоха тиражираната днес, 5 февруари, информация, че клуба дължи заплати на футболистите и, че отборът е пред разпадане.
На "Лазур" посрещнаха новината, по-скоро с изненада и отрекоха да има футболисти, които са подали молби в Арбитражния съд на БФС за разтрогване на договори.
"Може да попитате спортно техническата комисия има ли такива молби и ако няма, искам извинение", заяви пред ТВ7 изпълнителният директор на Черноморец Пламен Киряков.
Прокуристът на бургаския отбор не отрече, че клубът има дългове, но към играчите си такива няма. Предстои да бъдат изплатени и две премии на футболистите. От "Лазур" казаха още, че са осигурени средства за втория подготвителен лагер, който отново ще бъде в Поморие.
- gubernatora62
- Контакти:
Bourgas написа:gubernatora62 написа:Само отлагат неизбежното Слагайте го тоя край и всичко да си дойде на мястото.
Давам ти задачка-закачка. Ако закрият ПСФК Черноморец Бургас и отидем във "В"група, Събев се откаже от футбола или там каквото и да стане, вие на кой стадион ще играете?
ст.Нефтохимик!
gubernatora62 написа:Bourgas написа:gubernatora62 написа:Само отлагат неизбежното Слагайте го тоя край и всичко да си дойде на мястото.
ст.Нефтохимик!
То такъв няма. Освен,ако не са прекръстили тоя в Д.Езерово.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
gubernatora62 написа:Само отлагат неизбежното Слагайте го тоя край и всичко да си дойде на мястото.
Черноморец ти е най-малкия проблем. Гледай си Нафтата и не се занимавай с други отбори.
Ако имаш претенции и омраза към някой - търси ги там. Тук си сбъркал хората. Играеш си с тяхната толерантност.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.