Коледен турнир по футбол за фенове на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tyranta
Контакти:

Re: Коледен турнир по футбол за фенове на Черноморец

Мнениеот tyranta » 19 дек 2012 12:12

калпазанчо написа:Брат, запазили сме залата и за неделя. Освен това са две игрищата вътре и може да се играят по 2 мача едновременно. Уредили сме и мажоретки. Както и вчера сме уредили 40 стека минерална вода - вътре доколкото разбрах са по 24 броя - абе няма да има жадни :mrgreen:

еми значи сте почти готови .. щом има 2 игрища .. спокоино по 2 мача на 2 х 15 ... слагаите по 10 мин отгоре за почивка и докато влезнат другите отбори за новия мач .. и си изчислете времето на започване и кога горе долу трябва да свърши цялото мероприятие .. и вече остава да направите шемата на турнира .. но предварително трябва да обявите краи на записването да начертаете как ще се проведе като цяло турнира и да остане само да се изтеглят двоиките :) остава още малко работа има време като цяло сигурен съм че ще се оправите :)
П.С Остава да измислите и как аз да си доида да ви напълним шушонките :) Баси времето .. нз как е в Бургас .. ама тука Варна е кошмар !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 19 дек 2012 16:13

Адаш писал съм ти имената на лични:)

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 21 дек 2012 23:36

Защо няма коефициенти в "еврофутбол" за победителя, явно пак ще залагаме в "нелегални" такива ? Ц.Ц. - да следи пак, нека си души !!!
Аз залагам за "Ветрен" - 100 лв в тайландско "буки" - дали ще ме арестува Ц. Ц. ???? Моля Ви помогнете, дайте инфо !!!

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 22 дек 2012 07:01

апък аз и мои приятел ще рискуваме да се преберем на време за турнира ... тръгваме след 10 мин да видим какво ще излезне от нашето приключение .... еи казах ви че идваме да ви надуем шушоните и на сложихте още най 1ви кръг да играем :) абе няма да на спрете бе хора ... христо вече си минус 100 лв човек :) ИДВАМЕ !! ЩЕ ЯДЕМ !!! :)

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 22 дек 2012 18:47

Пълен провал ! Организация под всякаква критика ! Срам и позор ! Това ли беше дългоочаквания турнир ? Реклама голяма - бира, мажоретки, десетки отбори участници и накрая позор !

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 22 дек 2012 19:25

hristo1306 написа:Пълен провал ! Организация под всякаква критика ! Срам и позор ! Това ли беше дългоочаквания турнир ? Реклама голяма - бира, мажоретки, десетки отбори участници и накрая позор !

Защо какво се случи ?

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 дек 2012 01:39

Няма начин при организацията на такъв голям турнир и то безплатен да няма проблеми - 44 отбора, мажоретки, публика, в зала без места. Но главното е ентусиазма. Постепенно всичко се нормализира, мачовете се играят и най-вече участниците са доволни.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 дек 2012 09:27

Ще допълня Ники:
Този турнир беше организиран единствено и само с желанието, енергията и добрата воля на 3-4 - ма и то без никаква финансова помощ или логистика от друго място. Организацията, търсенето на зала, спонсори и всьо детайли, за които ние клавиатурните плъхове дори и не се досещаме са тяхно дело. При това тези момчета си имат семейства, работа, ангажименти и то не по-малко от нашите/моите/вашите да речем...Прекланям се пред енергията, желанието и отдадеността им към футболната игра. С писане пред компа не се случват тези неща...В случая и аз бях един от многото сухи материи, които не успяха да настроят приоритетите си...Само с клавиатури под пръстите не става. Ние нямаме право и то никакво да оценяваме реализацията на този турнир. Какъвто и да е този турнир, тези момчета ( имената ги знаем) направиха за кратко време от невъзможното - възможно. Никой от тях до сега не е имал подобна по мащаби ( в течение на времето)организационна отговорност. Нека им отдадем заслужено признание.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 23 дек 2012 10:06

ntodorov написа:Ще допълня Ники:
Този турнир беше организиран единствено и само с желанието, енергията и добрата воля на 3-4 - ма и то без никаква финансова помощ или логистика от друго място. Организацията, търсенето на зала, спонсори и всьо детайли, за които ние клавиатурните плъхове дори и не се досещаме са тяхно дело. При това тези момчета си имат семейства, работа, ангажименти и то не по-малко от нашите/моите/вашите да речем...Прекланям се пред енергията, желанието и отдадеността им към футболната игра. С писане пред компа не се случват тези неща...В случая и аз бях един от многото сухи материи, които не успяха да настроят приоритетите си...Само с клавиатури под пръстите не става. Ние нямаме право и то никакво да оценяваме реализацията на този турнир. Какъвто и да е този турнир, тези момчета ( имената ги знаем) направиха за кратко време от невъзможното - възможно. Никой от тях до сега не е имал подобна по мащаби ( в течение на времето)организационна отговорност. Нека им отдадем заслужено признание.

имам си и аз мнение и нали може да си го кажа ?
Като цяло съм съгласен до някаде с Нейчо .. в смисъл поздравления за момчетата че за кратки срокове се опитаха и направиха нещо ... турнир с 44 отбора е голямо предизвикателство и това се получи заради това че нямаше ТАКСА ВХОД ... ако имаше само по 5 лв на човек дали щяха да се запишат толкова отбори и да стане такава какафония ? съгласен съм и с това че тези които нямат и представа как се прави и не се захващали никога нямат право да коментират и да бълват помия след това... ПОВЯРВАИТЕ МИ НАИСТИНА Е ТРУДНО ДА СЕ НАПРАВИ ТАКОВА МЕРОПРИЯТИЕ .. .... Но , наистина си има и заслужени забележки ... неможе да отидеш да започваш турнир и преди това да не си видял дали имаш 2 игрища с врати или не ? Ясно постарали са се спонсори , бира , водичка , снаксчета , мажоретки ... но не това е наи важното в случая ние отиваме на футболен турнир в краина сметка за да играем :)
Както и да е поздравления на момчетата които са се нагърбили с начинанието .. сигурен съм че следващото им подобно начинание ще стане много по добро , по организирано и по ефектно :) въпреки всичко в краина сметка сме отишли да се забавляваме нали така ?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 23 дек 2012 20:37

Свърши, другото в момента не ме интересува.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”