ntodorov написа:Ще допълня Ники:
Този турнир беше организиран единствено и само с желанието, енергията и добрата воля на 3-4 - ма и то без никаква финансова помощ или логистика от друго място. Организацията, търсенето на зала, спонсори и всьо детайли, за които ние клавиатурните плъхове дори и не се досещаме са тяхно дело. При това тези момчета си имат семейства, работа, ангажименти и то не по-малко от нашите/моите/вашите да речем...Прекланям се пред енергията, желанието и отдадеността им към футболната игра. С писане пред компа не се случват тези неща...В случая и аз бях един от многото сухи материи, които не успяха да настроят приоритетите си...Само с клавиатури под пръстите не става. Ние нямаме право и то никакво да оценяваме реализацията на този турнир. Какъвто и да е този турнир, тези момчета ( имената ги знаем) направиха за кратко време от невъзможното - възможно. Никой от тях до сега не е имал подобна по мащаби ( в течение на времето)организационна отговорност. Нека им отдадем заслужено признание.
имам си и аз мнение и нали може да си го кажа ?
Като цяло съм съгласен до някаде с Нейчо .. в смисъл поздравления за момчетата че за кратки срокове се опитаха и направиха нещо ... турнир с 44 отбора е голямо предизвикателство и това се получи заради това че нямаше ТАКСА ВХОД ... ако имаше само по 5 лв на човек дали щяха да се запишат толкова отбори и да стане такава какафония ? съгласен съм и с това че тези които нямат и представа как се прави и не се захващали никога нямат право да коментират и да бълват помия след това... ПОВЯРВАИТЕ МИ НАИСТИНА Е ТРУДНО ДА СЕ НАПРАВИ ТАКОВА МЕРОПРИЯТИЕ .. .... Но , наистина си има и заслужени забележки ... неможе да отидеш да започваш турнир и преди това да не си видял дали имаш 2 игрища с врати или не ? Ясно постарали са се спонсори , бира , водичка , снаксчета , мажоретки ... но не това е наи важното в случая ние отиваме на футболен турнир в краина сметка за да играем
Както и да е поздравления на момчетата които са се нагърбили с начинанието .. сигурен съм че следващото им подобно начинание ще стане много по добро , по организирано и по ефектно

въпреки всичко в краина сметка сме отишли да се забавляваме нали така ?