tsonpen написа:Кога ще проумеете, че когато някой нарушава правилата и оронва престижа на колегите си с непремерени твърдения, това няма как да заслужава похвала. Какъвто и професионалист да е Херо, за мен с тези си прояви пада много ниско.
Сложили сте го на някакъв пиедестал и утре човек да убие ще му простите. Къде са ви главите?
Протест, изказване на мнение е едно, но когато го правиш за сметка на други и в нарушение правилата и правата на други хора е недостойно. Когато приключи с футбола ще звучи приемливо и задника си да показва в ефир. Сега е в играта и всички тези неща идват от позицията му на заинтересован. Ама нищо кой знае какво, де. Циркове много съм гледал, но се притеснявам като гледам как масово му ръкопляскате.
Айде сега да се изредите да ме плюете преди да са ме изтрили. Но поне помислете над думите ми. И да дано малко се поспре за да коментираме играта на отбора му, не как нахлул на терена или обидил някого в ефир, който и без това се чуди как да си изпълнява задълженията без да го линчуват.
Колкото по-малко уважаваме съдиите, толкова свестните съдии ще стават все по-малко и това е затворен кръг. Не може без грешки. Гледайте на Запад - да не би там да няма и то дори по-фрапантни. Но никой не си позволява цирковете за които говорим, защото там се реже веднага и без съжаление, особено за умишлени дийствия.
Добре "съгласи ни" . Хайде сега пътя , чантата и......... за хляб . Както виждаш не ни интересува много вашето мнение(особено твоето). Ейййййй много сериозно взехте да дразните супер много хора , защо на всяка манджа ти и другите 5 фена на селския ви отбор сте миродия бе. Моля ви най сърдечно да не си изливате тъпотията във всяка една тема