Мистериозна глоба за Херо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
motoem930
Контакти:

Re: Мистериозна глоба за Херо

Мнениеот motoem930 » 01 дек 2012 10:27

tsonpen написа:Кога ще проумеете, че когато някой нарушава правилата и оронва престижа на колегите си с непремерени твърдения, това няма как да заслужава похвала. Какъвто и професионалист да е Херо, за мен с тези си прояви пада много ниско.
Сложили сте го на някакъв пиедестал и утре човек да убие ще му простите. Къде са ви главите?
Протест, изказване на мнение е едно, но когато го правиш за сметка на други и в нарушение правилата и правата на други хора е недостойно. Когато приключи с футбола ще звучи приемливо и задника си да показва в ефир. Сега е в играта и всички тези неща идват от позицията му на заинтересован. Ама нищо кой знае какво, де. Циркове много съм гледал, но се притеснявам като гледам как масово му ръкопляскате.
Айде сега да се изредите да ме плюете преди да са ме изтрили. Но поне помислете над думите ми. И да дано малко се поспре за да коментираме играта на отбора му, не как нахлул на терена или обидил някого в ефир, който и без това се чуди как да си изпълнява задълженията без да го линчуват.
Колкото по-малко уважаваме съдиите, толкова свестните съдии ще стават все по-малко и това е затворен кръг. Не може без грешки. Гледайте на Запад - да не би там да няма и то дори по-фрапантни. Но никой не си позволява цирковете за които говорим, защото там се реже веднага и без съжаление, особено за умишлени дийствия.

Добре "съгласи ни" . Хайде сега пътя , чантата и......... за хляб . Както виждаш не ни интересува много вашето мнение(особено твоето). Ейййййй много сериозно взехте да дразните супер много хора , защо на всяка манджа ти и другите 5 фена на селския ви отбор сте миродия бе. Моля ви най сърдечно да не си изливате тъпотията във всяка една тема

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 дек 2012 11:40

tsonpen написа:Кога ще проумеете, че когато някой нарушава правилата и оронва престижа на колегите си с непремерени твърдения, това няма как да заслужава похвала. Какъвто и професионалист да е Херо, за мен с тези си прояви пада много ниско.
Сложили сте го на някакъв пиедестал и утре човек да убие ще му простите. Къде са ви главите?
Протест, изказване на мнение е едно, но когато го правиш за сметка на други и в нарушение правилата и правата на други хора е недостойно. Когато приключи с футбола ще звучи приемливо и задника си да показва в ефир. Сега е в играта и всички тези неща идват от позицията му на заинтересован. Ама нищо кой знае какво, де. Циркове много съм гледал, но се притеснявам като гледам как масово му ръкопляскате.
Айде сега да се изредите да ме плюете преди да са ме изтрили. Но поне помислете над думите ми. И да дано малко се поспре за да коментираме играта на отбора му, не как нахлул на терена или обидил някого в ефир, който и без това се чуди как да си изпълнява задълженията без да го линчуват.
Колкото по-малко уважаваме съдиите, толкова свестните съдии ще стават все по-малко и това е затворен кръг. Не може без грешки. Гледайте на Запад - да не би там да няма и то дори по-фрапантни. Но никой не си позволява цирковете за които говорим, защото там се реже веднага и без съжаление, особено за умишлени дийствия.

Всъщност , като цяло си прав . Дори и сър Фергюсън е бил глобяван когато си е позволявал остри изказвания по адрес на съдиите . Разликата е , че там се прави разследване , изслушване ако се налага . Глобата може да се обжалва и тогава задължително има изслушване на провинилия се . В този ред на мисли - глобата наложена на Херо е резонна с оглед на изказването му по ТВ7 . Буди недоумение обаче начина по който е наложена ;)

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 01 дек 2012 11:41

За първи път от доста време толкова хора са обединени и изповядват една идея -това БФС НЕ СТАВА!
И ПОДКРЕПА ЗА ХЕРО!
Само това фенче на Домус бей е в контра,явно е доволен?
Защо ли?
Видяхме ги прехвалените шампиони в Пловдив...айде няма нужда...
Та като препоръка към "сляпото крейзи" - когато нещата са 50:50 е ок,когато са 70:30 пак можеш да си кажеш има хора,които споделят моето мнение,ма когато за 4 страници постове само ти защитаваш някаква утопична теза нещо не е както трябва.
Та в този ред на мисли има два варианта или си гений и си прозрял нещо,което никой друг не е забеляза или си най-обикновен глупак.
Айде сега да тръгнем пък по обратен ред какво е съотношението на ГЕНИЙ-ГЛУПАК?1:1 000 000;1:1 000 000 000 ...
Ти от кои си?
Един е Ботев!

100years
Контакти:

Мнениеот 100years » 01 дек 2012 13:49

На следващия ни домакински мач със славия част от средствата ще бъдат предоставени за глобата на Херо. Респект за Херо

http://tv7.bg/faktorat-koshlukov/NewsDetails&id=9552612

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 01 дек 2012 14:45

Редно е ние жълто-черните фенове, с подкрепата на ръководството на Ботев, да поемем глупавата санкция на Херо. Мисля, че случилото се в последните дни трябва да обедини феновете на различните отбори в борбата срещу ръководството на БФС, като временно се забравят клубните пристрастия и вражди.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 01 дек 2012 15:45

Рук за перуката и цялото БФС!!!
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 дек 2012 17:31

Имайки предвид,че те "познавам" от доста време съм много загрижен за психическото ти състояние!Консултирай се с някой специалист!Паралелната реалност в която пребиваваш те е изкривила съвсем!
По темата:БФС вече тотално прекалява!Херо не ми е от любимците,но не може такова отношение!Имайки предвид,че и Стойчо го глобиха за подобно нещо след мача с Миньор в края на предното първенство даже 1 мач не води отбора!Същите 5000 лв. за ЦСКА заради това,че публиката ни написа,че БФС са некадърници,което е ВЯРНО и лесно доказуемо!До колкото разбрах и Кривия го е отнесъл.Май наистина е време за ПЪЛНА промяна на прическите!Можем да го направим всички заедно рамо до рамо-цскар до левскар,ботевист до локомотивец а до тях черноморци-бургаски и варненски,нефтохимици,бероици,ловчанци,спартаклии ивсички други!Без лудогорци разбирасе!Време е за обединение!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 01 дек 2012 18:25

Какъвто и професионалист да бъдел ХЕРО ? Абе моето момче , я си гледай измисленият отбор и не говори глупости за ВЕЛИКИ хора като ХЕРО !

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 02 дек 2012 18:07

Боже, колко пупулизъм, сляпа фенщина и злоба цари в този форум! :shock:
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 02 дек 2012 18:26

fen-fen написа:Боже, колко пупулизъм, сляпа фенщина и злоба цари в този форум! :shock:

Еми някои хора не знаят какво говорят ;)

Върни се в “Черноморец”