Целите пред Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Целите пред Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 19 сеп 2012 12:40

nore написа:Оцеляване, оцеляване, оцеляване!
Това е целта - в края на сезона отборът да го има.
Класирането не е важно, макар че няма да е приятно ако се стигне до изпадене.

Не знам за кой път ще се повторя, но докато Събев има нещо общо с клуба нищо хубаво не може да се случи.
Всъщност най-хубавото ще е отборът да продължи да съществува след като се махне - знаем какво стана с предишните отбори на които беше собственик.

Че аз това го говоря от години насам ... пък какво толкова , ако този Черноморец фалира и изчезне ... и без това не е истинския . Нали "опонентите" ми все това повтарят . Не било важно кога бил създаден отбора , а било важно да има Черноморец . Така че ... дали 2005-а или 2013-а , няма значение . Ама един Черноморец без Събев ще е много по-симпатичен на хората .

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 сеп 2012 13:16

На мен винаги ми е било интересно едно нещо.Бургаски отбор никога не е тавал шампион,как толкова години в нашия град не се намери някой,да го осъществи.Как в Ловеч и Разград градове с доста по малка възможност за инвестиране се намериха хора,а пък тука не става.Как на някой не му се прииска да кажат " едикой си направи за първи път бургаски отбор шампион"
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 19 сеп 2012 14:22

ivan56 написа:На мен винаги ми е било интересно едно нещо.Бургаски отбор никога не е тавал шампион,как толкова години в нашия град не се намери някой,да го осъществи.Как в Ловеч и Разград градове с доста по малка възможност за инвестиране се намериха хора,а пък тука не става.Как на някой не му се прииска да кажат " едикой си направи за първи път бургаски отбор шампион"

По комунистическо време беше не мислимо това да се случи . Освен двата партийни отбора , рядко се позволяваше на други да печелят трофеи . Допълнително името Черноморец навяваше да отговорните другари асоциации за времето преди 9.09.1944 г...
След това пък , града ни се управляваше от хора за които личното облагодетелстване стоеше по-високо от просперитета на града . А за спорта като цяло , на никой не му пукаше ... освен на феновете .

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 сеп 2012 15:14

Искам си Акаунта написа:
BRF написа:Според мен реалните цели пред Черноморец са 6-8 място!

Според мен Черноморец ще води тежка борба за оставане в групата , ама това е друга тема . Думата ми е за тези , дето обещават светло бъдеще и място в тройката - трябва ли да си подадат оставката , ако това не се случи .

Да!Щом обещават тройката,а се води борба за оцеляване-трябва оставки!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 26 окт 2012 12:36

Искам си Акаунта написа:
Пламен Киряков: Ще гоним третото място

Първенството тепърва започва, ще наваксаме пропуснатите точки, убедени са в Черноморец

Изпълнителният директор на Черноморец Пламен Киряков обяви, че целите на клуба през този сезон са място в тройката и класиране в Лига Европа.

“Не правим трагедии от старта на сезона. Тръгнахме по-лошо от миналата година, но шампионата тепърва започва и имаме време да наваксаме пропуснатите точки”, коментира Киряков пред БЛИЦ.

“Представянето ни в първите кръгове е сравнително очаквано с оглед на начина, по който градим отбора. Ясно е, че когато не правим гръмки трансфери селекцията върви по-трудно. Оглеждаме внимателно всички предложени ни играчи, опитваме се да се предпазим от грешки, но и не е лесно да се намерят класни футболисти необвързани с договори. Ясно е, че ни трябва малко време за да сглобим отбора. Ще продължим със селекцията и след затварянето на трансферния прозорец, като междувременно ще си гоним поставените задачи”, продължи още Киряков.

“Миналата година изпуснахме третото място кръг преди края на сезона. Тази година се надяваме да го спечелим точно тогава и да се класираме за евротурнирите”, добави Киряков.

Във всички нормални държави това което Киряков е казал се наричат ЦЕЛИ които ръководството си е поставило . Понеже нито Херо , нито някой от екипа му е казал обратното , приемам , че това са целите и пред спортно - техническото ръководство . На прост български отбора има 2 цели .
1. Място в тройката
2. Място в евротурнирите ( план минимум , както се казва ) .
Във всички нормални държави , когато някой не изпълни това което си е поставил за цел , най-нормалното нещо е той да си подаде оставката . Така , че в края на сезона , ако горепоставените цели не са изпълнени е редно да видим оставки в Черноморец ... ако приемем , че там работят мъже ( а не едни други създания с меки китки ) .

В момента на пускането на темата от Миро, Черноморец са изиграли пет мача, като са загубили три срещи, а два са завършили наравно. Доколкото си спомням, тогава отборът заема предпоследното 15-то място. Четири кръга по-късно, вече е на 7-мо. Предстои домакинство, макар и доста трудно срещу миналогодишния шампион, което лично аз, мисля че ще спечелим. В началото на темата бях предложил някой от модераторите да я закачи отгоре, за да можем да коментираме и следим как се развиват нещата кръг след кръг. Пак ще помоля за същото, за да не пропуснем предложението на Акаунта, в края на първенството да търсим отговорност от Киряков за "изхвърлянето" му или резонно да си искаме почерпка от Миро :evil:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 26 окт 2012 14:39

Съгласен съм, някой да отскочи до джедай'с темпъл и да помоли господата които владеят Силата да я закачи горе с пирон темата :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 26 окт 2012 21:38

Така или иначе до края на п-то борбата за изпадане ще ни е приоритет
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 27 окт 2012 13:11

Пепел ти на устата :shock:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 28 окт 2012 18:38

petkan написа:В момента на пускането на темата от Миро, Черноморец са изиграли пет мача, като са загубили три срещи, а два са завършили наравно. Доколкото си спомням, тогава отборът заема предпоследното 15-то място. Четири кръга по-късно, вече е на 7-мо. Предстои домакинство, макар и доста трудно срещу миналогодишния шампион, което лично аз, мисля че ще спечелим. В началото на темата бях предложил някой от модераторите да я закачи отгоре, за да можем да коментираме и следим как се развиват нещата кръг след кръг. Пак ще помоля за същото, за да не пропуснем предложението на Акаунта, в края на първенството да търсим отговорност от Киряков за "изхвърлянето" му или резонно да си искаме почерпка от Миро :evil:

А сега вече и на 6-то ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 окт 2012 10:57

petkan написа:
petkan написа:В момента на пускането на темата от Миро, Черноморец са изиграли пет мача, като са загубили три срещи, а два са завършили наравно. Доколкото си спомням, тогава отборът заема предпоследното 15-то място. Четири кръга по-късно, вече е на 7-мо. Предстои домакинство, макар и доста трудно срещу миналогодишния шампион, което лично аз, мисля че ще спечелим. В началото на темата бях предложил някой от модераторите да я закачи отгоре, за да можем да коментираме и следим как се развиват нещата кръг след кръг. Пак ще помоля за същото, за да не пропуснем предложението на Акаунта, в края на първенството да търсим отговорност от Киряков за "изхвърлянето" му или резонно да си искаме почерпка от Миро :evil:

А сега вече и на 6-то ;)

И аз оправям молба към "колегите" от Светлата страна да боднат темата . Шестото място може само да радва , но третото е безкрайно далеч ( имайки предвид отборите които имат претенции за тях ) ... Пък и Боли ще е на линия за следващите кръгове :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”